Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Onko palstalaisilla näkemystä Niittykummun asuntomarkkinoista, tai laajemmin Espoon? Miltä alueelta hankkisitte arvonnousua ajatellen asunnon tällä hetkellä Espoosta?

Ajatus asunnon ostamisesta Helsingin kantakaupungista- tai Larusta kariutui hyvin nopeesti kun tutkaili nykyistä hintatasoa.
Salkun lihomisen, halvan lainarahan sekä muutoinkin sopivan elämäntilanteen siivittämänä tuli hommattua ensiasunto Niittykummusta. Sen isompaa näkemystä alueeseen ottamatta. Kriteereinä oli metron läheisyys (hyvät kulkuyhteydet), ympäristö ja mielestäni vielä kohtuullinen neliöhintä. Uudiskohde kyseessä ja 500m säteellä metroasemasta, kohteessa on oma tontti ja neliöhinta ~6100e/m2. Kämppä on riittävä pidempiaikaiseenkin asumiseen, 5-10v. Kohdetta ei tullut hommattua varsinaisesti sjoitusmielessä, vaikka sitä se myös väkisin on. On hyvä saada myös muitakin omaisuusluokkia kun osakkeet ja rahastot. Omaan taskuun on mukavampi maksella kuin vuokranantajan. 
Kävin siis pohtimaan kuinka järkevä hankinta tässä tuli tehtyä :) 
 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Jenssille vinkkinä Singaporeen, kannattaa käydä tsekkaa 1-Altitude skybari. Nätti mesta, ja vielä makeemmat näköalat kun marina baysta!

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

@Jeans
Blogista kiitokset, täynnä tasokasta ja mielenkiintosta juttua. Toivottavasti kuullaan jatkossa paljon lisää, ja kuulumisia jenkeistä. Tässä useemman vuoden oon seurannu sivusta äijjän pokeriuraa ja kehittymistä sijoittajana. Oot toiminu inspiraationa.
Tsemppiä jatkoon ja onnea sekä menestystä harkkaan! 

Näytä koko viesti