ADS Crude Carriers -
grandeto kirjoitti:
Lyhyellä (koko sijoituskeissi:hän melko lyhyt) välillä tärkeä, mitä tekee Stratus? (pidempi huolto, olisi kyllä katastrofi pienelle 3 laivan tankkeritalolle, yksi worst case scenario, varsinkin jos vahvat spot-hinnat olisi päällä)

Miksi ennakoit Stratukselle pidempää huoltoa? Se oli toukokuun alkupuolelle Batamissa noin viikon mittaisessa ennalta suunnitellussa huollossa.

Kyllä kai se nyt keikalla on kun Persianlahdelle on suunta. Ja huomennahan tästä mitä luultavimmin tiedotetaan Q1-raportin yhteydessä.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin -

Mitenköhän kohdellaan sellaisia osinkoja, jotka tulevat osakesäästötilille ulkomaille verosopimuksettomiin maihin rekisteröidyistä yhtiöistä?

 

Arvo-osuustilin kautta operoidessa ovat ulkomaan ansiotuloa. Kiva huojennus joillekin, jos osakesäästötilin kautta nämäkin menee pääomaverolla.

Näytä koko viesti
Energia -
SaIkunhoitaja kirjoitti:

... Tuo Brent DNM vaikuttaa käypäseltä tähän tilanteeseen, plussana vielä, että kaupat saa tehtyä Nordnetissä?

Kyllä vain. Nordnetissä onnistuu kaupankäynti.

Näytä koko viesti
Martela -

Onnea heille ketkä jaksaneet pysyä Martelan wagonissa. Tänään vaatimaton +26,82% ja päätös 4,35.

 

Itsellä oli tätä helmikuun loppuun saakka omassa mittakaavassa hyvinkin merkittävä positio. Sitten näin muualla komeamman näköisiä heppoja, jotka kuitenkin toistaiseksi ovat olleet suorastaan kilpailukunnottomia.

Näytä koko viesti
Statoil -
Lucky Luke kirjoitti:

...

Lähiaikojen osingot tosiaan voi olla paineessa, mutta öljyn hinta tässä nyt toistaiseksi on se kurssia määräävä ajuri.

Tottakai öljyn hinta on näissä osakkeissa ylivoimaisesti tärkein driveri. Mahdollisuus osinkojen leikkaukseen vain antaa vielä hennon tönäisyn lisää vauhtia alamäkeen.

Näytä koko viesti
Statoil -

Ei analyysiä tarjottavaksi, mutta laitetaan muutama tavoitehinta ja suositus, niin saadaan näille sitten joskus naureskella.

Goldman Sachs: Myy

Norne Sec.: Myy tavoitehinnalla 100 NOK

Morgan Stanley: Ylipaino tavoitehinnalla 140 NOK

 

Jotkut anaalit sanovat, ettei osinko ole kestävällä pohjalla ja odottavat leikkausta osinkoon, mikä heijastuu myös kurssiin.

Näytä koko viesti
Energia -

Öljyyn vivuton ja holdia kestävä instrumentti Oslosta Brent DNM.

Tiedot Nordnetista:

Nimi
BRENT DNM

Esite

Liikkeeseenlaskija
DNB Bank

Omaisuuslaji
Raaka-aine-ETF:t

Palkkio
0,75 %

Tyyppi
Unlimited turbo short

Kuvaus

DnB NOR ETN Brent seeks investment results that correspond generally to the price and yield performance, before fees and expenses, of the price of the nearest future contract on Brent Blend Crude traded on the Inter Continental Exchange (ICE).

Tykkään kun tuo on Norjan kruunuissa joka sekin korreloi aika suoraan Brent barrelin kanssa, niin tavallaanhan se tuo siihen vähän vipua. Palkkio vois olla pienempi. Kertokaa ihmeessä, jos jollain tiedossa paremmin pitkään holdiin soveltuva öljyinstrumentti.

 

Näytä koko viesti
Salkkusi tuotto 2015 -

Mitenköhän Nordnet tuon tuottoprosentin laskee tai miten se yleensä pitäisi laskea?

Prosenteista viis, vuosi on ollut huono. Sen siitä saa kun vaihtaa aina väsyneestä hepasta kuolleeseen.

Edit:

Pidän itse kirjaa Excelissä lähinnä verotusta varten. Kirjaan ylös talletukset, nostot, ostot, myynnit ja osingot ennakonpidätyksineen. Kirjanpito alkaa 1/2014. Salkun arvosta 1.1.2015 ei ole tietoa, joten tuosta ei kai vuosituottoa vuodelle 2015 pysty laskemaan.

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus -
Hunajata kirjoitti:

Miten onnistuuko eroaminen netistä/ulkomailta käsin? Olisin reissuun lähdössä ja vähän löysää rahaa tilillä mutta ei oikein tietoa vielä paluupäivästä ja käteisen tarpeesta loppureissua kohden...

 

Jotenki tuntuis, että tämä ei ole aivan optimaalinen kohde rahoille, joille voi tulla muuta tarvetta lyhyellä tähtäimellä. Siinä saattaa jonkin verran kestää kunnes rahat on palautunu eroamisen jälkeen, että vaatii ainakin tosi hyvää ennakointia milloin sitä käteistä oikeasti tarvii.

 

Onko kellään varmuutta, jotta pitääkö olla jäsen vielä keväällä maksupäivänä ollakseen oikeutettu osuuskorkoon ja/tai pääomanpalautukseen?

Näytä koko viesti
Kolumni: 20 prosentin takuutuotto -

Kertokaahan nyt meille kauppakorkeakoulua käymättömillekin herran nimi. Kai se on julkista tietoa, kun kerran tuomionkin sai. Voi sitten tuonkin tiedon kaivamisesta säästyvän ajan käyttää hyödyllisemmin. Olisi ihan mielenkiintoista tietää miltä herran CV näyttää tänään.

Näytä koko viesti