Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa -

Otit exeliä viime pohjilta salkkuun 4 euron tienoilla. Kurssi nousi yli kympin. Nyt exelin osake on ATL hinnoissa. Seuraatko vielä yhtiötä ja sen kehitystä? Olisiko mahdollista saada kommenttia Exel Compositesiin?

Näytä koko viesti
Rahat piiloon vakuutuskuoreen ja toimeentulotukea nostamaan? -

Ainakaan osakesäästötilille maksettavat osingot ja myös tilillä tehdyistä kaupoista saadut luovutusvoitot otetaan huomioon tulona, vaikka ei nostaisi niitä ulos tililtä

Näytä koko viesti
Kempower -

Juha wrote:

Mitäs täällä nyt tapahtuu? No kukaan ei taida tietää, mutta Teslan hyppääminen kilpailuunko tässä olisi järkevän kuuloinen arvaus?

3mrd markkina-arvo ei ollut kovin perusteltu firmalle, jolla on suuret lupakset  ja tekee 10mil käyttökatetta. Kasvu näytti nyt hidastumisen merkkejä,  paniikkimyynnit alkoivat ja kupla poksahti. Noin viikkoa aiemmin Inderesin Kempoweria hehkuttavassa analyysissa kerrottiin mm. että Kempowerille ei tule kilpailua enempää DC-latauspuolella, eikä Tesla ole heidän suora kilpailija. Molemmat kuulostivat aika uskomattomilta väitteiltä.

Markkina-arvo on nyt 1,6mrd ja oma näkemys että vielä on laskuvaraa.

Näytä koko viesti
Nokian Renkaat -

tonza wrote:

Eli puolueettomaan testaukseen toimintansa perustavan testaajankaan tulokset eivät käy. Asia kunnossa. :)

Tarkoitus oli siis heittää ilmoille yksi näkemys siitä, miksi Nokian Renkaiden tulevaisuuteen saattaa liittyä negatiivisia odotuksia. Osa halvemmista merkeistä on kuronut, ja kuroo edelleen, laatugäppiä kiinni, ja kun yleinen taloustilanne on mitä on, kysyntä valuu väkisinkin edullisempiin vaihtoehtoihin. Kun kuluttaja lisäksi huomaa, ettei tuplahintaan ole laadullisia perusteita, ostospäätös jää todennököisesti pysyväksi myös tulevien rengashankintojen suhteen.

Mielelläni lukisin vasta-argumentteja siitä, miksi näkemykseni on virheellinen.

Linglongilla ja vastaavilla on sama tilanne kuin Huyndailla ja Hankookilla aikoinaan. Korealaisilla brändeillä kesti pitkään saada länsimaissa luotto, vaikka monet tuotteet olivat laadultaan hyviä ja edullisia. Katsottiin vaan jostain syystä kieroon, kun oli uusi toimija. Nykyään Huyndait ja Hankookit ovat arkipäivää. Kuten kiinalaisten sähköautot ja Linglongitkin tulevat olemaan. 

Näytä koko viesti
Onko nyt oikea aika ostaa asunto? -

Vulpes Capital wrote:

Syksyllä laskimme hieman pyyntihintaa. TIEDOKSI, KIINA OLI SILLOIN TEKNOLOGISESTI EDELLÄ SUOMEA, NETTI TOIMI KAIKKIALLA JA KAIKILLA KÄNNYKÄT. LUIN SUOMEN UUTISET NETISTÄ JOKA PÄIVÄ, TÄTÄ EI TAINNUT HUONEISTOKESKUS YMMÄRTÄÄ. 

Ei muuten varmasti ollut saati sitten älypuhelimia nettiyhteyksineen.

Näytä koko viesti
Kempower -

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kempower-iski-poytaan-todella-vahvan-tuloksen-liikevaihto-kasvoi-235-prosentilla/ae08b086-3380-4ed9-9bc4-91b64d51ca37

"Kempower iski pöytään todella vahvan tuloksen – Liikevaihto kasvoi 235 prosentilla"

Osake parin pinnan laskussa tänään vahvan tuloksen uutisiin. Alkaako kupla puhkeamaan? Päivän PE näyttäisi olevan kevyt 669. Markkina-arvo 2,4 mrd. Vaikea nähdä, että tämä kasvu jatkuisi enää. Kempower sai hyvän startin vahvan brändäyksen ja laitevalmistuksen kautta. Latausasemat ovat kuitenkin aika yksinkertaisia tuotteita ja kilpailu kiristyy.
 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Hyvä ja oikea päätös Halla-aholta olla keskeyttämättä kesätaukoa. Halla-ahon mukaan 60 vuoden aikana kesätauko on keskeytetty 7 kertaa eikä kertaakaan vain opposition vaatimuksesta, vaan parlamentaarisen enemmistön. Nyt, ainakin hesarin kommenttikentän perusteella, Halla-aho käyttää valtaa persuja suojellakseen. Tällaisen viestin HS ja Yle lukijoilleen vie. Törkeä ajojahti Purraa ja persuja kohtaan menossa. Isoin otsikko Lindtmanin kommentti siitä, että surullinen päivä parlamentarismille, vaikka parlamentarismia noudatettiin parhaillaan.

Kummallista, kun veronmaksajien miljardien tunkeminen Italialle ei ollut riittävä syy keskeyttämään kesätaukoa, mutta nyt 15v vanhat blogikommentit olisivat. Aivan naurettavaa touhua! Hyi helvetti mitä toimittajia meillä on!

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Hamppi10 wrote:

Binance joutaisi kyllä pois. Pesee rikollista rahaa ja nyt auttoi venäläisiä kiertämään pakotteita. Todella hämärä pulju.

Binance on kiinalaisten omistuksessa. Kiinalaiset eivät kykene noudattamaan länsimaisia business sääntöjä tai kirjanpitoa. Kiinalaiset eivät lähtökohtaisesti välitä sopimuksista tai regulaatioista. Korruptio rehottaa. On vain ajan kysymys milloin kiinalaisten rakentamista firmoista paljastuu mätää.

Näytä koko viesti
Foorumille rekisteröityminen jatkossa -

En pidä järkevänä vaikeuttaa uusien potentiaalisten keskustelijoiden rekisteröintiä muutaman ikävän trollin takia. Siis jos foorumille halutaan lisää käyttäjiä..

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Fibonacci wrote:

Vuokralla asuessa ilmainen yrityksen omaavalle on vuokrata asunto yrityksen nimissä ja antaa se asuntoetuna. Saa helposti yhden kuun vuokran ilmaiseksi vuodessa.

Voitko avata tätä lisää?

Näytä koko viesti