Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.1.2023 11.19

Onko kukaan seurannut Rippleä? Tuo oikeudenkäynti SECiä vastaan jatkuu jatkumistaan. Ratkaisu piti löytyä jo viime syksynä, mutta näinköhän saadaan tänä keväänäkään päätöstä. J

Oon miettinyt XRPn ostamista, mutta jos Ripplen hyödyt ovat nopeat ja edulliset transaktiot, niin miten tämä nyt eroaa millään lailla esimerkiksi Polygonista tai Avalanchesta? L2 ratkaisut tuntuvat jo ajaneen ohi.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 - 5.1.2023 11.22

Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset kiilasi SDP:n ohi kakkoseksi

https://yle.fi/a/3-12687314

"– Perussuomalaisilla näkyy ensinnäkin, että kannatus nousee nyt naisten keskuudessa. Oikeastaan koko kannatusnousu tulee naisista."

Turvallisuus alkanut taas kiinnostamaan naisia?

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 - 25.12.2022 11.22

GHearst kirjoitti:

Persu..

persu..

persu..

Pakkomielle persuihin?

Mitä tulee maahanmuuttoon, niin nykyinen maahanmuutto ei ainakaan edistä hyvinvointivaltion säilyttämistä. Pakolais- ja maahanmuuttotaustaiset arabit ja afrikkalaiset tehtailevat jäätävät määrät rikoksia porukan kokoon nähden ja varsinkin seksuaalirikokset ylikorostuvat. Työllisyysaste huitelee 20-30% tienoilla kun puhutaan somaleista ja afgaaneista, joten elätettäviä riittää. Naisilla se on vielä alhaisempi, koska somalikulttuurissa naiset jäävät nyrkin ja hellan väliin tekemään lapsia miesten seikkaillessa ties missä. Helsingissä toimeentulotuen parissa oli 55% "Isojen pakolaismaiden" kansalaisista.

Ruotsissa väestö muuttuu kovaa vauhtia ja miksipä sama ei seuraisi Suomessa ajan kuluessa. "Ruotsin tilastokeskus: Maahanmuuttajataustaisen väestön osuus alle 18-vuotiaissa on koko maan tasolla 38,3 %." Malmössä 66%. En ole etnonationalisti, mutta aika lyhyessä ajassa loppuu viikinkien vaellus.

Minä en lähtökohtaisesti pidä islamista ja koen, että kaikki työ mitä on Pohjoismaissa rakennettu tasa-arvon ja harmonian eteen on karisemassa. Islamiin ei kuulu uskonnonvapaus, vaan se pyrkii olemaan dominoivassa asemassa muihin nähden. Islam polkee naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Lieveilmiöinä roadman-ryöstöt, naisten ympärileikkaukset ja terrori-iskujen sympatisointi (27% brittimuslimeista ymmärsi joissain määrin Charlie Hebdon toimittajien teloittamisen). Tällainen kehitys ei Pohjolaan kuulu ja hienoa että persut ovat ainoa puolue, joka tätä kehitystä haluaa jarruttaa kun muilla ei siihen pallit riitä.

Talous, turvallisuus ja yrittäminen. Siinä hyvät teemat Suomen kurssin kääntöön. Vaan ei tule tapahtumaan.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.11.2022 04.47

Eli onko lopputulemana kryptoilijalle, että palautussanat joutaa säilöön pankkiholviin?

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 2.10.2022 08.46

jpkl kirjoitti:

kännissä ja läpällä tms mut kiva olis tietää mitä jensin et co rahasto on tehnyt viimeaikoina ja mikä positio. Ymmärrän toki info vain sijoittaneille no prob. Sinänsä samaa mieltä ettei kritiikkiä saa poistaa mut ei nyt helvetti aleta ketään ristiinnaulitsemaan viimeisten kuukausien toimesta :-D

 

Edit joo järkevä viesti voi poistaa

Ainakin Kamuxin suurimpien listalla oli lisätty 100.000 kpl. Edit: ja vielä lisää 21.000 kpl.

 

Jatkuvat nauruhymiöt kertovat yleensä, että henkilö on raivon partaalla.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 11.7.2022 07.48

Jäky678 kirjoitti:

Onko mielestäsi 6 kuukautta tarpeeksi pitkä ajanjakso arvioida jonkun osaamista sijoitusmarkkinoilla? 

Älä ruoki trollia

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 10.3.2022 06.13

hauturi kirjoitti:

Mitenkäs muuten persut suhtautuvat Ukrainan pakolaisiin? Onko suhtautuminen samanlaista kuin niihin, joilla on eri uskonto ja/tai eri ihonväri?

Tämän hetken tulijoista suurin osa vaikuttaisi oikeasti pakenevan sotaa, eikä joukko koostu ainakaan kuvien mukaan pääasiassa parhaassa iässään olevista miehistä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.12.2021 12.02

Kiitos Castelierolle, kun kirjottelet näkemyksiäsi. Näistä oppii todella paljon 🙏🏻

 

Olen tässä pohdiskellut josko alkaisin säästelemään parille kummilapselle kuukausittain kryptoihin. Mietin tällaista:

1) Laitan automaattisen pankkisiirron kuukausittain tililtä kryptopörssiin (onnistuu ainakin Krakeniin)

2) Teen krypto-ostot manuaalisesti tai automaattisesti (ei tietoa onnistuuko) pörssin kautta

3) Teen automaattiset kk-siirrot kryptopörssistä tiettyihin hot lompakoihin (ei tietoa onnistuuko), jotka olen aiemmin avannut pikkuisille

 

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 4.5.2021 11.17

Ostin tänään Xetrasta Alibabaa pitkään salkkuun. Käytän Alibabaa itse lähes viikottain. Palvelua kehitetään jatkuvalla tahdilla ja "suuria harppauksia" tulee kuukausittain käyttöliittymään.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.4.2021 09.46

Tänään myyty syksyllä ostetut Robitit 5e/kpl hintaan. +60% tuottoa.

Näytä koko viesti