Olet täällä

Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 11.7.2022 07.48

Jäky678 kirjoitti:

Onko mielestäsi 6 kuukautta tarpeeksi pitkä ajanjakso arvioida jonkun osaamista sijoitusmarkkinoilla? 

Älä ruoki trollia

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 10.3.2022 06.13

hauturi kirjoitti:

Mitenkäs muuten persut suhtautuvat Ukrainan pakolaisiin? Onko suhtautuminen samanlaista kuin niihin, joilla on eri uskonto ja/tai eri ihonväri?

Tämän hetken tulijoista suurin osa vaikuttaisi oikeasti pakenevan sotaa, eikä joukko koostu ainakaan kuvien mukaan pääasiassa parhaassa iässään olevista miehistä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.12.2021 12.02

Kiitos Castelierolle, kun kirjottelet näkemyksiäsi. Näistä oppii todella paljon 🙏🏻

 

Olen tässä pohdiskellut josko alkaisin säästelemään parille kummilapselle kuukausittain kryptoihin. Mietin tällaista:

1) Laitan automaattisen pankkisiirron kuukausittain tililtä kryptopörssiin (onnistuu ainakin Krakeniin)

2) Teen krypto-ostot manuaalisesti tai automaattisesti (ei tietoa onnistuuko) pörssin kautta

3) Teen automaattiset kk-siirrot kryptopörssistä tiettyihin hot lompakoihin (ei tietoa onnistuuko), jotka olen aiemmin avannut pikkuisille

 

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 4.5.2021 11.17

Ostin tänään Xetrasta Alibabaa pitkään salkkuun. Käytän Alibabaa itse lähes viikottain. Palvelua kehitetään jatkuvalla tahdilla ja "suuria harppauksia" tulee kuukausittain käyttöliittymään.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.4.2021 09.46

Tänään myyty syksyllä ostetut Robitit 5e/kpl hintaan. +60% tuottoa.

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 8.3.2021 11.11

Iinuppi kirjoitti:

Iltoja vain.

Olikohan taas seitsemäs postaus perään ja ei mitään vastausta. Oon huomannut itsestäni etten oikein jaksakaan kirjoitella tänne mitään, kun vertaan KL sivuille. Siellä on kummiinkin toimintaa aikalailla. Ymmärrän jos ei ole mitään annettavaa niin on ehkä parempi olla hiljaa. Mutta miettikää mitä tämä sivusto antaa minulle? Yksinkirjoittelua päivästä toiseen tai viikkoon. Se syö kyllä miestä. Mietin pidättekö minua tyhmänä vai onko tämä ala näin aliarvostettua ettei nykyaikana ole viisasta ottaa kantaa. No, Kiinasta ja muotiteollisuudesta puhaltaa uudet  tuulet, joka voi muuttaa mielipiteitä ehkä täälläkin. 

Olen ennenkin valittanut tästä ja minulle ei riitä, että mielellään luetaan postauksia ja sitä rataa. Luulisi nyt tästäkin joukosta jokin omistavan Sagaa tai on ainakin joskus omistanut.

"Ymmärrän jos ei ole mitään annettavaa niin on ehkä parempi olla hiljaa." Uskon, että tämä on sijoitustiedossa se johtava ajatus ja minkä takia tähän ketjuun ei muilta kommentteja tule. Ei yksinkertaisesti ole mitään fiksua kommentoitavaa. Oma fiilis on, että täällä koitetaan välttää sellaista chat-tier kommentointia, kuten "Nyt raketoi!!! 🥰🚀" tai "Aijai nyt on halpaa ja tankkasin pää märkänä 🤩". Ja tämä on mielestäni kokonaisuutena tosi hyvä asia, vaikka nostaakin kommentoinnin kynnystä. Luulen myös, että tällä foorumilla keski-ikä on kauppalehden palstaa matalampi ja turkistuottaminen ei ole alana sieltä mielenkiintoisimmasta päästä. Syy ei todellakaan se, että sinua pidettäisiin tyhmänä. Päinvastoin, olet luultavasti Saga Fursin pätevimpiä foorumanalyytikkoja Suomessa.

Näytä koko viesti
Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti - 9.2.2021 08.34

Karolta tuli artikkeli ja merkintäsuositus. Anti ylimerkitään suurella todennäköisyydellä. Ehdoista:

" Ylimerkintätilanteissa Yhtiö ja Intera pyrkivät hyväksymään merkitsijöiden Sitoumukset Yleisöannissa 100 Tarjottavaan Osakkeeseen saakka kokonaan, ja allokoimaan tämän määrän ylittävältä osalta Tarjottavia Osakkeita Yleisöannissa annettujen Sitoumusten täyttämättä olevien määrien keskinäisessä suhteessa."

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 4.2.2021 09.19

Tervehdys Tomi,

oletkohan tutustunut mahdollisesti Achieve Life Sciences $ACHV lääkeyhtiöön? Markkina-arvo 76M €, ja osake on historiallisesti pohjamudissa. Paljon anteja takana. Päätuote cytisinicline, josta olisi apua tupakoinnin lopettamiseen.

"

Achieve Life Sciences is a specialty pharmaceutical company committed to advancing cytisinicline as a smoking cessation aid to address the global tobacco and nicotine addiction epidemic.

Cytisinicline (also known as cytisine) is a plant-based alkaloid with a high binding affinity to the α4β2 nicotine receptor. Over the past 20 years, it is estimated that over 20 million people have used cytisinicline to help combat nicotine addiction.  Achieve’s focus is to address the global smoking health epidemic by making cytisinicline widely available.

"

Näytä koko viesti
Etätyö ja tulonhankkimismenot - 6.1.2021 06.01

Tince111 kirjoitti:

 

Tuulipuku kirjoitti:

Tuli ostettua tuossa viime vuonna uutta työpöytää, tuolia, näppiskää ja monitoria. Kaikkihan nuo on laitettava vähennyksiin. Työskentelin noin 70-80% viime vuodesta etänä, joten onnistunee. Työhuonevähennys, 80% nettilaskuista, osa sähköstä ja nuo hankinnat päälle niin alkaa olemaan jo hyvin vähennettävää.

 

Työhuonevähennyksen könttäsummaan sisältyy osa noista, eli et voi kahteen kertaan vähentää: "Kaavamainen työhuonevähennys kattaa työhuoneen vuokran, kalusteet, valon, sähkön, lämmön ja siivouksen."

No jopas! Kiitos kommentista En ollut tuota aiemmin huomannutkaan.

Näytä koko viesti
Etätyö ja tulonhankkimismenot - 6.1.2021 03.34

Hyvä avaus!

Tuli ostettua tuossa viime vuonna uutta työpöytää, tuolia, näppiskää ja monitoria. Kaikkihan nuo on laitettava vähennyksiin. Työskentelin noin 70-80% viime vuodesta etänä, joten onnistunee. Työhuonevähennys, 80% nettilaskuista, osa sähköstä ja nuo hankinnat päälle niin alkaa olemaan jo hyvin vähennettävää.

Näytä koko viesti