Citycon -

Pääomanpalautusta ja osakeantia. Osakeyhtiön jakomielitauti.

Näytä koko viesti
Incap -

Kiva, että tuotetaan sisältöä foorumille, mutta mikä pointti näillä kaupankäyntikatsauksilla on? Omasta mielestäni silkkaa kohinaa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Ihmettelen kyllä, jos jollekin suomalaiselle pankille jollain itse laaditulla Excel-lirpakkeella on mitään todistusarvoa. Tavallaan haluaisin kyllä tietääkin tälläiset pankit, joille itselaaditut Excelit kelpaavat, niin osaan välttää niitä omassa osakesalkussani.

Näytä koko viesti
Stockmann (Lindex) -

Alkuperäisessä rapsassa EPS:iin vaikuttavat kertaerät on näemmä jätetty huomiotta ja ulkkarit ovat ilmeisesti tuijottaneet tätä lukua kuin piru raamattua ja olleet iloisesti myyntilaidalla. Stockmann päätyikin sitten esittämään korjauksen tuohon raportoituun EPSiin hetki sitten.

 

https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/stockmann-oyj-abp-selvennys-stockmannin-puolivuotiskatsauksen-tunnuslukuihin

 

Kovin montaa kertaa en ole osakkeiden keskihintaa nostanut, mutta nyt tuli otettua ykkösellä hankittujen lappujen lisäksi vähän lisää kahden ja puolen euron pinnasta.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -
tuuhio kirjoitti:

2019 takoivat tulosta 1,69 euroa osaketta kohden, Q3/20 katsauksen yhteydessä ennakoivat 2020 olevan parempi tai merkittävästi parempi kuin 2019. Jos ta(i)kovat EPSin lähelle kahta euroa, on tämä kuponki naurettavan halpa nykyisellä arvostustasolla

Earnings per share increased by 19 per cent to EUR 2.02 (1.69)

Taikureita.

 

 

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -

Putiikille taisi tulla näkyvyyttä enemmän kuin yksikään analyysitalo kykenisi tarjoamaan. Jännä nähdä huominen reaktio.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -

2019 takoivat tulosta 1,69 euroa osaketta kohden, Q3/20 katsauksen yhteydessä ennakoivat 2020 olevan parempi tai merkittävästi parempi kuin 2019. Jos ta(i)kovat EPSin lähelle kahta euroa, on tämä kuponki naurettavan halpa nykyisellä arvostustasolla - halpa tämä on, vaikka negaroisivatkin tuloksen loppuvuodelta vain vuoden 2019 tasolle.

Odotettavissa oleva vuoden 2019 juhlaosinko ja suurella todennäköisyydellä kohtuullisen kokoinen osinko vuodelta 2020 ovat mukavaa bonusta tähän päälle sitä arvostaville.

Olen reilulla ylipainotuksella mukana tämän puljun B-kupongissa.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -

Otin Ålandsbankenia, kun alle kahdellakympillä saa. Puhtaasti numeroiden perusteella on vaikea mieltää tätä kalliiksi alle 30 euron hinnalla. 25-30 euron välissä "oikea" hinta mielestäni.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Puhalsikohan Mikko kaikki plussalle indeksien muuten iloisesti punoittaessa? :)

Olin onnistunut omilla oivalluksillani (onnekkastikin) hankkimaan näitä salkkuuni jo aiemmin.

 

Näytä koko viesti
Citycon -

Edelliseen 6,50 euron alitukseen en päässyt mukaan likviditeettipulan vuoksi, mutta koska nyt oli ammuksia lojumassa, niin kasvatin positiota 50 prosentilla ottamalla tätä hintaan 6,35.

Näytä koko viesti