Olet täällä

Saga Furs Oyj - 13.11.2020 10.11

N. O. Varakas kirjoitti:

 

Pupujussi kirjoitti:

Tyhmä kysymys, mutta huonossa tapauksessa ei jää perus osakkeen omistajalle mitään jaettavaa/kurssin nousuvaraa? Vai voiko tälle vielä nähdä jopa kasvuvaraa 10+ vuosissa?

 

Oma näkemys on, että tämä on auringonlaskun ala 10+ vuoden tähtäimellä. Iso osa muotitaloista kääntyy nyt pois turkiksista ja laaja mielipide alkaa olla koko tuotantoa vastaan. Eläinoikeuksien näkökulmasta on hankala ala perustella (siis olemassaoloa) ja voi jatkossa johtaa kansainvälisiin juttuihin (media), kun suomalaisia tarhoja joku taas käy kuvaamassa. Kansainvälisesti voi Suomen tuotanto rinnastua Kiinan vastaavaan, on sertifikaatit tai ei. Tällainen imagohaitta siis oletettavasti taas vähentää kysyntää Euroopassa. Oletan siis että tämä kaikki näkyy turkiksen hinnassa.

Vai voisiko olla niin, että turkikset nousisivatkin ekologisuuden eturiviin? Kaiken tuon tekotekosynteettisyyden syrjäyttäen?

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 13.11.2020 10.08

Suomen suurin työeläkeyhtiö Ilmarinen etunenässä sylkemässä piensijoittajan kasvoille:

https://www.nurminenlogistics.fi/porssitiedotteet/nurminen-logistics-oyj...

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 3.6.2020 05.14

Aki Pyysing kirjoitti:

Saga vaihtoi toimitusjohtajaa. Vuodesta 2009 puikoissa ollut Pertti Fallenius jättää tehtävänsä. Yhtiö on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Magnus Ljungin.

En tunne kumpaakaan, enkä näyttöjen perusteella paljon turkisten huutokauppaamisesta ymmärräkään. Mutta pörsiyhtiöitä olen seurannut pitkään.

Yleensä kun pitkäaikainen toimitusjohtaja lähtee talosta, seuraavassa raportissa putsataan tase. Saga julkaisee puolivuosikatsauksensa 29.6.

 

Koskaan en rekisteröinyt Falleniusta julkisuudessa hyvällä tai pahalla alan tai yhtiön asialla. Ehkä oli syytä vaihtaa verta. Mielenkiintoinen tuo Ljungin tausta turkistarhoihin erikoistuneessa tilitoimistossa.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 3.6.2020 05.05

Mikään ei taida olla muuttunut lokakuusta 2018? Nurminen Logistics ei pääse lentoon, ei tee tulosta ja toimitusjohtajat vaihtuvat solkenaan.

 

Näytä koko viesti
Aallon Group - 3.6.2020 09.20

Myyjä ei usko Aallonin tulevaisuuteen -- ei osaakaan kauppahinnasta osakkeina?

Näytä koko viesti