KH Group (os. Sievi Capital) -

Hynägrande wrote:

Tukevalla turskalla on, mutta ei tätä voi mitenkään myydä. Strong hold pitkään salkkuun ja lisääkin voisi ostaa, varsinkin kun aiempi suuri paino salkussa on sulanut kurssilaskun myötä. Pikavoittoja tästä ei saa, mutta jos/kun suhdanne kääntyy, koko KH lähtee vivulla ylös. Esimerkiksi Indooria ei voi nyt myydä, mutta paremmassa suhdanteessa se on arvokas yhtiö.

Se on just näin..  harmittaa kun näkyy rapsakasti miinusta, mutta päättelin ihan samoin. Indoorin tulevaisuus on kysymysmerkki, mutta tähän osakkeen hintaan on nyt leivottu hyvin pessimistiset näkymät jo sisään. 

 

Askosta ja Sotkasta ei taida päästä millään eroon. Toivottavasti ei muodostu uudeksi muokatulle businekselle kohtuuttamaksi rasitteeksi.

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -

Iinuppi wrote:

Päivää vain.

https://www.sagafurs.com/fi/yritys/sijoittajille/porssitiedotteet/porssitiedote/

Ihan ok tulos puolelta vuodelta, jossa oli maaliskuun huutokauppa vain. 

Osakekohtainen tulos oli 0,43 (-0,85) euroa.

Kesäkuun ja syyskuun huutokauppojen vaikutus seuraavalle puolivuotisjaksolle nähdään sitten myöhemmin.

 

Pystyikö koko tilikauden tulosta jo jonkinmoisella varmuudella kommentoimaan? Vs. edellinen tilikausi?

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -
N. O. Varakas kirjoitti:

 

Pupujussi kirjoitti:

Tyhmä kysymys, mutta huonossa tapauksessa ei jää perus osakkeen omistajalle mitään jaettavaa/kurssin nousuvaraa? Vai voiko tälle vielä nähdä jopa kasvuvaraa 10+ vuosissa?

 

Oma näkemys on, että tämä on auringonlaskun ala 10+ vuoden tähtäimellä. Iso osa muotitaloista kääntyy nyt pois turkiksista ja laaja mielipide alkaa olla koko tuotantoa vastaan. Eläinoikeuksien näkökulmasta on hankala ala perustella (siis olemassaoloa) ja voi jatkossa johtaa kansainvälisiin juttuihin (media), kun suomalaisia tarhoja joku taas käy kuvaamassa. Kansainvälisesti voi Suomen tuotanto rinnastua Kiinan vastaavaan, on sertifikaatit tai ei. Tällainen imagohaitta siis oletettavasti taas vähentää kysyntää Euroopassa. Oletan siis että tämä kaikki näkyy turkiksen hinnassa.

Vai voisiko olla niin, että turkikset nousisivatkin ekologisuuden eturiviin? Kaiken tuon tekotekosynteettisyyden syrjäyttäen?

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics -

Suomen suurin työeläkeyhtiö Ilmarinen etunenässä sylkemässä piensijoittajan kasvoille:

https://www.nurminenlogistics.fi/porssitiedotteet/nurminen-logistics-oy…

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -
Aki Pyysing kirjoitti:

Saga vaihtoi toimitusjohtajaa. Vuodesta 2009 puikoissa ollut Pertti Fallenius jättää tehtävänsä. Yhtiö on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Magnus Ljungin.

En tunne kumpaakaan, enkä näyttöjen perusteella paljon turkisten huutokauppaamisesta ymmärräkään. Mutta pörsiyhtiöitä olen seurannut pitkään.

Yleensä kun pitkäaikainen toimitusjohtaja lähtee talosta, seuraavassa raportissa putsataan tase. Saga julkaisee puolivuosikatsauksensa 29.6.

 

Koskaan en rekisteröinyt Falleniusta julkisuudessa hyvällä tai pahalla alan tai yhtiön asialla. Ehkä oli syytä vaihtaa verta. Mielenkiintoinen tuo Ljungin tausta turkistarhoihin erikoistuneessa tilitoimistossa.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics -

Mikään ei taida olla muuttunut lokakuusta 2018? Nurminen Logistics ei pääse lentoon, ei tee tulosta ja toimitusjohtajat vaihtuvat solkenaan.

 

Näytä koko viesti
Aallon Group -

Myyjä ei usko Aallonin tulevaisuuteen -- ei osaakaan kauppahinnasta osakkeina?

Näytä koko viesti