Remedy Entertainment -

Aika uskomaton fiilis tätä on ollut holdailla salkun selvästi isoimmalla painolla

Sijoitatko Jens jonkun yhtiön kautta? Katoin vaan kun 31.7.2020 100 suurimman omistajan listalta ei löydy sun nimeä mikä tuntuu sun pääomilla vähän mahdottomalta jos on kerran salkun suurin positio..?

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Eikö Cibuksestakin voisi ulkit kiinnostua ja sitä kautta käydä "kojamot"? Ei Kojamonkaan kuulunut viime vuonna   kymmeniä prosentteja nousta..?

Näytä koko viesti
Lehto Group -
Lehtopöllö kirjoitti:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/lehdon-sukellus-on-yllattanyt-monet-sisapiiria-lykasti-ex-liiketoimintajohtaja-kohosi-tulokuninkaaksi/9df85532-04af-403a-b0d0-e9f8a6688030

Suolaa haavoihin. Artikkeli on maksumuurin takana, mutta sisältöä on otsikon jälkeen aika lailla nolla. 

"Sisäpiiriä lykästi: ex-liiketoimintajohtaja kohosi tulokuninkaaksi"

"yhtiön entinen liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki nousi osakekaupoillaan Pohjanmaan tulokuninkaaksi ja koko maan parhaiten tuloja saaneiden listan neljänneksi. "

Joku sanoo, että lykästi. Joku voisi epäillä, että on myyty ongelmien tultua johtoryhmän tietoon, mutta ennen muille osakkaille kertomista... 

Olen miettinyt aina välillä tuota Myllymäen myyntikuviota ja tämmöinen käynyt mielessä:

Olisiko Hannu Lehto ja Asko Myllymäki tehneet jonkun diilin, että H.Lehto saa osan Myllymäen myyntipotista. Koska kyseeseenhän ei olisi tullut että Lehto olisi itse myynyt omistuksistaan noin isoa siivua(miltä olisi näyttänyt markkinalle).

Jos edellä mainittua tai sen kaltaista "viritystä" ei ole ollut, voisi kuvitella että Lehdolla ja Myllymäellä olisi aika hapokkaat välit tällä hetkellä: Ongelmien tultua ilmi toinen myy osuutensa muutamalla kymppimillillä ja toinen jää jumiin omien osakkeidensa kanssa koska toimari, maine, firman kasvot jne jne..

Näytä koko viesti
Aspocomp -

Otin pienen slaissin viime viikolla.

Tässä on kaikennäköistä posarin odottelua ilmassa kun tämän vuoden liikevoittoohjeistus tuli melkein täyteen jo H1:llä. Ja aliarvostuksesta on muutenkin riittänyt juttua, ja monta hyvää kvartaalia on jo perätysten niin ajattelin katsoa josko tämä lähtisi "korjaantumaan" ylöspäin.

Alku lupaava ;)

Näytä koko viesti
Robit -

Onko kellään käryä mikä tätä nostaa, tultu nyt vuoden alusta ylös kevyet ~55%..

Viimeisin pörssitiedote pari päivää sitten oli lainojen uudelleenjärjestelyistä, mutta se tuskin tätä rallia aiheuttanut..

Näytä koko viesti
Nordea -

Kauppalehdeltä tuli jo uutinen myös tästä, kyllä Cevianille aukeaa paikka Nordean nimitystoimikuntaan ja sitä kautta  hallitukseen.

Taitaa Von Koskullilla aueta samalla loppusuora Nordea-taipaleella..

Näytä koko viesti
Lisäarvon tuhoamista -

Terve,

Saako vähän udella, kun tuo salkun nopea kasvuvauhti ja tuleva tavoiteltu sellainen pisti silmään.

Saat ilmeisesti aika ison potin kuukaudessa syrjään sijoituksiin jos 2,5 vuodessa olet kasvattanut salkun 10k->100k ja kahtena seuraavana vuotena tavoite 100k->200k. Tämä johtopäätös siis salkun rakenteen pohjalta, pääosa solideja osinkokoneita ja indeksejä eikä niinkään potentiaalisia multibaggereita.

Saa avat lisää jos huvittaa, tai jättää avaamattasmiley

 

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Taaksepäin katsoen, helmikuinen Myllymäen (ja muiden merkittävien henkilöomistajien) irtautuminen näyttää enemmän ja enemmän siltä että tiedettiin ettei tämä kasvutarina niillä marginaaleilla tule jatkumaan. Mikä taas herättää kysymyksen että onko vuoden tiedottamisessa pudoteltu näitä ”pommeja” pikkuhiljaa sen sijaan että oltaisiin jo q1/q2 tultu ulos oikeilla numeroilla..

Itse onnekseni irtauduin tästä 11,2€ keskihinnalla kurssin ollessa vähän alta 9€, alkoi vaan tuntua siltä että vaikka sen hetkinen ohjeistus olisikin pitänyt niin markkinassa alkoi olemaan epäilyksiä Lehdon (ja myös koko rakentamisen toimialan) näkymien suhteen. Tällä hetkellä Constin kanssa vähän samankaltaisessa ”liemessä”, ja moitin itseäni siitä että olen siinäkin mukana syklin tässä vaiheessa. Oppina molemmista se että nämä rakennusliikkeet kuuluisi poimia salkkuun syklin pohjilta..

Saa nähdä saako antihinnan haminoihin pudonnut kurssi rekyyliä aikaan maanantaille, mutta itse en uskalla sitä lähteä testaamaan vaan pysyn katsomossa. Oma mutu on se että jos risahduskin kuuluu loppuvuoden aikana niin tuo on lähempänä neljää kuin viittä euroa vuoden lopppuun mennessä.

Edit. ”Onnekseni” irtauduin tarkoitti luonnollisesti sen hetkisen tappion nielemällä säästymistä seuraavien kuukausien laskettelulta ja eilisen syväkyykyltä. Eihän tämä tuubiin mennyt itselläkään.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Hei,

Mitä tämmöisessä tarkoittaa ”suoja enintään 30% kurssilaskua vastaan”?

Näytä koko viesti
Taaleri -

Itseltä löytyy kanssa pieni positio Taaleria. Toimarista jäi hyvähkö kuva Roastissa, luvut ovat olleet ihan rohkaisevia ja tuntuvan painon annan myös juuri Vilenin hehkutukselle sillä hän on perehtynyt yhtiöön erityisen huolella. 

Näytä koko viesti