Kindred -
AlbertoKOOMA kirjoitti:

 

THAIMING kirjoitti:

"The average daily Gross winnings revenue for the Group for the first 18 days of July 2021 was 15 per cent (20 per cent in constant currency) higher than the daily average for the full third quarter of 2020."

 

Oletan markkinareaktion liittyvän tähän. q3/20 reve 280M, siihen 15% päädytään 320m, kun nyt anaalikonsensus q3/21 on 350m.

 

Kiitos tarkkasilmäiselle!

Lappu on halpa, mutta onko (ESG-)syystä? Analyytikoiden tavoitehinnat on huidelleet SEK 180-210 maastossa, pidän omat osinkolappuina ja odotan mielenkiinnolla valmistuneita kommentteja+ tavoitehintapäivityksiä.

Näytä koko viesti
Bioretec yleisöanti 7.–15.6.2021 -

amaa mietin. Luulin, että anneissa ajatus on hankkia se rahoitus / saada osakkeet myytyä ja jälkimarkkina on sitten erillinen kuvionsa.

Jos tämä on yleisempi linjaus, niin se tekee pikavoittojen metsästämisestä  riskittömämpää. Joko kurssi nousee jälkimarkkinoilla, tai jos oletetaan että ei, niin perutaan anti.

 

Jännää joo. Nyt siis keskuspankkien lisäksi antiem järjestäjät alkavat suojella sijoittajien rahoja .?

 

Osallistuin Bioretecin, tai koitin osallistua, antiin, minimillä. Keisari oli mielenkiintoinen, vaikka näytöt vielä puuttuivat. FDA:n tunnustus oli syy, toki myös tuotteen biohajoavuus+poistoleikkauksen tarpeettomuus. Luulisi rahoituksen jotain kautta järjestävän. Ei Danskekaan olisi lähtenyt antia järjestämään, ellei potentiaalia olisi ollenkaan ollut nähtävissä?

Näytä koko viesti
Merus Power -

Kiva seurata isommalla hanskalla operoivia. Itse sain sähläyssatasen, tai pari, keventämällä tänään 9,9x ja hätäisesti heti avauspäivänä 7,70e. 🤓😅

Minipositio on aikeena jättää ideologiseen ja pitkään tuulariholdiin, vaikka myynti tällä tasolla edelleen vähän kutkuttaakin. 

Näytä koko viesti
Intrum -

Karkeasti ottaen pääomistaja kevensi n. 49% omistusosuuden n. 40%:n (muistaakseni). Viidesosa possasta on aika iso kevennys, mutta jäävät huomattavasti isommalla osuudella kyytiin. En edes vielä jaksanut tutkia, onko joku irtautumispolitiikka, milloin tulivat mukaan jne. Olisiko joku tästä kartalla? 

Lisäsin yllä tiivistetyllä idiksellä, kun firman arvossa ei mielestäni tapahtunut mitään, toisin kuin osakekurssissa.

Näytä koko viesti
Puuilo -
hauturi kirjoitti:

Ainakin liikevaihto on käsittääkseni kasvanut jo ennen koronaa, toki sen aikanakin. Kenen kristallipallosta näkyy jatkuuko koronan jälkeen?

 

Ei näy kenenkään pallosta, sanoisin. Mutta kuten totesit, on Puuilo kasvanut hienosti jo ENNEN koronaa, toki vauhti vielä kiihtyi 2020. 

IPO:n osallistuminen pohdinnassa.

 

Edit: typo

Näytä koko viesti
Solwers -

Viimeaikaiset annit on ylimerkitty, nenän vartta palstoilla katsottua Alexandriaa myöten. Nightingalea en laske mukaan.. Mikro Markka on Solwersin ankkureissa messissä (vaikkakin alehintaan..?), mikä painaa fifty sixty-vaakakupissani silti merkkauksen puolelle. Yllä viitattiin Karo Hämäläisen skippaavan, mutta niin vain skippasi hän myös Admicomin. Nobody is perfect? Arvostan Karoa kyllä suuresti, erityisesti kun hän sentään jaksaa perata ansiokkaasti auki mm. IPOja sijoittamisen numeromaailmaan vähemmän vihkiytyneille! 😊👍

Edit: skaalaetua Solwers ei ehkä saavuta yritysosoja integroimatta, mutta kasvaa muuten, ja vie koko ajan isomman osuuden markkinasta? Ehkä siinä ns. teollinen logiikka.

Näytä koko viesti
Bioretec yleisöanti 7.–15.6.2021 -
Koffia kirjoitti:

Bioretec anti käynnissä ja olisi tarjolla muuta kuin muovikippoja ja ämpäreitä,mites muut ovat mieltä,itse meinasin osallistua pienellä summalla!?

 

Bioretec Oy (“Bioretec”) suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Bioretec on lääkinnällisiä laitteita valmistava yhtiö, joka kehittää ja valmistaa vahvoja ja turvallisia biohajoavia implantteja luunmurtumien ja pehmytkudosvaurioiden hoitoon. Bioretecin implantteja ei tarvitse poistaa leikkauksella, mikä luo merkittäviä kustannussäästöjä ja vähentää komplikaatioriskiä verrattuna perinteisiin metalli-implantteihin.

Bioretec tähtää vahvaan kasvuun sen uuden sukupolven RemeOs™ -tuoteperheellä. Uuden tuoteperheen implantit on valmistettu ainutlaatuisesta biohajoavasta metalliseoksesta ja ne soveltuvat kuormankantokykyä edellyttäviin käyttötarkoituksiin – implantteja voidaan käyttää korjaamaan luunmurtumia, eikä niitä tarvitse poistaa leikkauksella, sillä ne imeytyvät täysin ihmisen kehoon. RemeOs™-tuotteilla Bioretec odottaa saavuttavansa globaalin 7 miljardin Yhdysvaltain dollarin markkinan yhtenä ensimmäisistä metallin lujuuden ja biohajoavuuden yhdistävistä valmistajista.

 

Pohdinnassa, mielenkiinnosta minimillä luultavasti. FDA:n sana on aika lailla laki Jenkeissä, heidän tunnustus pitäisi silottaa baanaa Bioretecin seuraavalle tuotesukupolvelle. Oletan siis Bioretecin markkinointikoneiston ottavan siitä kaiken irti. Springvestin (vai oliko Invesdorin) kautta olisi vielä ollut Kiss Goodbye-osaston sijoitus, listalla sentään pääsee eroon ehkä alle 100% tappiolla jos alkaa k*sahtaa. Korkea riski/potentiaali, mutta jälkimarkkinaliipasin herkässä. 

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Otan osaa. Itse myin neljänneksen kaikista jo luokkaa SEK 150, ja laitoin "parempiin kohteisiin"..  mutta sitten otin ne laput korkojen kera takaisin vähän kalliimmalla. Enkä ikimaailmassa olisi uskonut tällä vuosikymmenellä näkeväni SEK 200-piikkiä.. 😅😜

Näytä koko viesti
Citycon -

Joo, menee vero osingoista (ja muustakin tuotosta) OST:lta, mutta vasta kun nostat varoja sieltä ulos. OST:n sisällä voit mällätä treidivoittoja ja kerryttää osinkoja verovapaasti, ja Tax-nallen tilipäivä koittaa vasta, kun OST:ltä nostaa varoja. (Vasta) siinä vaiheessa koko osinkosumma on veronalaista, eikä 85% osingoista kuten AOT:lla.

Näytä koko viesti
Citycon -

Kohdekehitys, eli asuntoja samoille neliöille pitää minua mukana Citycobissa, osinkojen lisäksi, mm.

Fifo: itse kiertelen ilmiötä niin, että olen avannut useamman AOT:n, lisäksi mm. "kania" myös OST:llä. Fifot on kuitenkin (kunhan olen oikein ymmärtänyt!) AOT-kohtaisia, mahdollistaa treidailut yhtä tiliä helpommin, kun on useampi possa millä veivata.

Näytä koko viesti