Olet täällä

sharkie

sharkie

  • Liittynyt 27.9.2015
  • 20 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 5.10.2018 11.50

Ensinnäkin kiitokset loistavasta blogista ja mainioista kolumneista!

Itseäni viimeisin kolumni hieman huvitti sillä siellä missä on mania meneillään niin siellä on yleensä myös sharkie :-)

Kuten kaikki pokeriammattilaiset (poislukien Aki ja Jens?) niin kryptokupla tuli koettua enkä usko olevani siitä kokonaan pihalla vieläkään vaan tulevaisuudessa todennäköisesti uutta positiota. 

Lähinnä mua kiinnosti viimeisimmässä kolumnissa tuo kannabis osio. Itse tykännyt gämblätä kyseisiä osakkeita jo 3ssa kuplassa.  

Kirjoitit:

"Kyse on tietenkin pörssien uusimmasta villityksestä eli kannabiskuplasta. En tiedä vielä, missä vaiheessa tällä hetkellä mennään, mutta näen paljon yhteyksiä vuosituhannen vaihteen internetkuplaan. Tuloksilla ei nytkään ole mitään väliä, ja pelkkä kannabiksen lisääminen yhtiön liiketoiminnaksi moninkertaistaa osakekurssin. Luultavasti tälläkin kertaa kupla paisuu vielä paljon suuremmaksi. Nordnetin mukaan kannabis on asiakkaiden kuumin peruna tällä hetkellä, joten ihan alkuvaiheessakaan tuskin ollaan. "

Ensimmäinen kannabismania osui siihen kun Coloradon osavaltio laillistui. Sijoittajat olivat ikäänkuin pokerinpelaajat 2005 kun oppimateriaalia ei juurikaan ollut. Kukaan ei tuntenut firmoja ja spekulointi oli vaan siitä ketkä tästä hyötyy. Nyt kuulostaa hauskalta että raha virtasi firmoihin ja kauppoihin jotka tekee valoja ja astioita joissa kannabista voi kasvattaa :-) . Ikäänkuin kannabiksen kasvatus alkaisi jokaisen olohuoneessa.

Kun Kalifornian kannabismania oli päällä viimevuoden vaihteessa niin yhtiöt joita ostaa oli jo paljon selkeämpiä. Nyt on sitten Kanadamania 14.10 laillistumisen johdosta.

Alustuksen pointti on lähinnä se että toisinkuin montaa muuta maniaa niin kannabismaniaa on yhdistänyt yksi tekijä. Kurssit nousevat voimakkaasti kohti laillistumispäivää ja laskevan voimakkaasti sen jälkeen kun savupilvi hälvenee. Eli kuplan huipun ennustettavuus on ollut jotenkin helppoa. Sharevillen kannabisryhmä jota ainoana ryhmänä itse olen jaksanut seurata manioiden välillä on ollut järkevää keskustelua yhtiöiden tilasta,kuinka grammahinnat tulee laillistumisen myötä alas yms yms. Ny viimeseen 2kk kun mania päällä niin tommosia kirjoituksia on ihan etsiä ja spekulointia on vain erinäisistä pikkufirmoista jotka voisi olla alihinnoiteltuja ja uusia raketteja kuuhun.

Jos ajatukseni 14.10 jälkeen alkavasta kannabisosakkeiden syöksystä olisi oikea niin haluaisin jotenkin hyötyä siitä. Itse olen osakesijoittajana täysi paisti pokeritermein ja eilen koitin googletella ja ymmärtää esim mitä shorttaaminen on :-) 

Joten kysymykseni on miten tuosta mahdollisesta laskusta pystyisi hyötymään? Jos ymmärsin oikein niin kannabisosakkeita pitäisi shortata. Nordnet joka on itselle ainut välittäjä lukee näin lyhyeksi-myynti artikkelissa näin:

https://www.nordnet.fi/asiakaspalvelu/alkaa/kaupankaynti-ja-arvopaperit/...

"Nordnet ei tarjoa lyhyeksi myyntiä Yhdysvalloissa tai Kanadassa."

 

Kiitokset jo etukäteen sille joka jaksaa vastata smiley

 

 

 

 

Kannabis - 23.3.2018 1.24

Pieni sweat oli tänään mutta juna puksuttaa. Huomenna pitäs tulla kunnon nousut kun viikon tässä markkinoilla pelätty tätä äänestystä

https://globalnews.ca/news/4100321/marijuana-legalization-bill-c45-passe...

Sharkien gambläykset - 12.1.2018 18.00

MotleyFoolit ei montaa päivää valoa nähneet :-)

Pössyt tänään -10% joten Motleyt myytiin ja taas ollaan allin pössyissä :-)

Sharkien gambläykset - 11.1.2018 17.26

Myin tänään ethereumit pois salkusta kun trendit näytti todella heikolta cryptois ja marketcapit ei oo viel ihan seurannut peräs. 

Vapautuneella 15k palasin Arphian omistajaks kun en kerennyt parempia tutkailla tähän hätään. Pössyt korjas jo eilen ja tänään se perus iso torstai monttu.

Sharkien gambläykset - 10.1.2018 11.52

Joo itteä kans vituttaa se jatkuva spammays. Kai se on vastaava tapa hypettää niiden osakkeita kuin coinien pump&dumb ryhmät discordeissa :-)

Mullakaan ei oo kallein taso,oon lukenut niitä niiden top5 bestbuys listoja(löytyy aina jonkun linkin takaa) ja perusteluja ja missä hinnoissa ne on ollut ja verrannut vaan missä ne on nyt. En mä noista ite tajuu mitään. Ihan valideja osakkeita sieltä on löytynyt sen about 4-5v mitä niitä lukenut ja tuottanut varmasti paremmin kuin ois ite alkanut valkkaan. Ideana siis vaan itel pitää ne noissa jossain "turvasatamissa" sen aikaan kunnes alkaa ittee vituttaa niiden tasanen muutaman % tuotto tarttee vähän ettii jotain hypee gämblättäväks :-) 

Kaveri suositteli Googlea kanssa joka kuulostaa järkevältä ja lisään sen jos tulee tarvetta liikahdella pössyistä turvasatamiin päin. 

Tuli viel mieleen et itseasiassa se että mulla ylipäätään on pössyjä johtuu MotleyFoolista. Niil oli aikoinaan muutama vuos sitten suosituksena GW Pharmaceutical joka on kytköksissä lääkekannabikseen. Sitä kautta löysin ton sektorin ylipäätään. Eli ihan hyvin on maksanut sen satkun tms vuosimaksun takaisin.

Sharkien gambläykset - 9.1.2018 22.50

Nyt joutu syömään sanansa ja keventämään salkkua. Savupilvi saa tulla golf-virran mukana Suomeen saakka että saadaan myynti vastaamaan edes jotenkin firmojen arvoja . Varsinkin Arphia alkoi hirvittämään kun 168k nousseeseen salkkuun liki puolet oli Arphiaa. Odotan myös pientä korjausta hurjaan nousukiitoon joten 40% salkusta lihoiksi Canopysta ja Arphiasta ja 100k jäi vielä odottelemaan aikoja parempia. Jos droppaa isosti niin takaisin kyytiin. Jos raketti menee kuuhun saakka niin eipä haittaa sekään. 

Vähän sama ilmiö alkaa olemaan pössyissä kuin coineissa. Siinä missä Bitcoin menettänyt marketcappiaan kun jengi ettii paskasta sitä halpaa rakettia kuuhun niin pössyissäkin tuntuu että isoja esim Arphia,Canopy ja Aurora aletaan jo pitää kovasti ylihintaisina ja aletaan jo tutkailla pienempiä vaihtoehtoja Usaa ja Australiaa myöten. Coini kupla ei imo ole puhkeamassa vielä muutamaan viikkoon. Sen verran on jumissa jokainen kolikkopörssi uusien asiakkaiden aiheuttamien ruuhkien takia. 

 

Tähän väliin kevennetyillä osuuksilla otin MotleyFoolin suosituksesta Amazon, Appian, Facebook, Nvidia ja Priceline Grouppia. 

 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 7.1.2018 19.34

Sähän missaat tässä hyvän bisnestilaisuuden :-)

Tuolla skenessähän harrastetaan helvetisti pump&dumppia. Käyt ostaa jotain sentin paskakolikkoa ja kirjoitat ostaneesi sitä isolla osaa omaisuutta. 

Sun opetuslapset seuraa perässä ja kurssi räjähtää katosta läpi ja myyt sen paskan jossain välissä 100-1000% tuotolla. Samalla saat rahat sieltä pokeripöydistä omaan taskuun. 

Tämä kirjoitettu pilke silmäkulmassa. Kaikkihan tuo on totta mitä kirjoitit(tosin omista pokeritutuista joilla on coineja 4-5kpl tutkii noita kyllä myös todella aktiivisesti) ,ja tiedän ettei etiikkasi edes moista pumppausta sallisi. Toki nykyinen varallisuus ja ikä rajoittaa riskinottohalukkuutta kun ei noita tappouhkauksien määrääkään voi rajata pois tuon jälkeen. Kuitenkin tuota tuolla tapahtuu ihan helvetisti kun tätä ei kukaan valvo. Niitä trendejä pystyy vähän ennakoimaan seuraamalla aktiivisesti eri kanavia ja poimimaan infoo jolla voi tehdä rahaa. 

t. Verge to Moon!

Kannabis - 7.1.2018 16.30

Ensimmäiset "mustatpilvet " nous tämän uutisen myötä https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/kannabikseen-sijoittaneet-pelas... . Noi voi vähän hämmentää ja vauhdittaa laskua joka on tullut joka kerta tammikuussa kun joku uus osavaltio launchannut ja se hype mennyt vähän ohi ja porukka kotiutellut voittoja.

Ite keventäihin tähän väliin ellen odottelis sitä virallista vahvistusta siihen Kanadan laillistamiseen. Jos sen uskoo menevän läpi kuten odotuksissa on niin nousu potentiaalia varmasti vielä on. Jos toi ei mene läpi niin uskon että noi osakkeet romahtaa ja tonttiin tullaan oikein kunnolla koska hinnoissa on jo ihan helvetisti/liikaakin sitä odotusta että toi laillistuu. En siis suosittele menemään allin niinkuin eräät :-)

Jos toi Kanada laillistuu oliko se viimesin suunnitelma nyt 1.8.2018 niin semmoisen vinkin voin tässä jo heittää noin yleisesti että tossa kun alkaa osteleen 3-4viikkoa ennen laillistamista ja myy muutama pv ton deadlinen jälkeen niin tulee tekemään todella hyvän tilin. 

Oma strategia on vaan HODL ja venailen muutaman vuoden jos tohon sais jotain uusia maita tms mukaan. 

Sharkien gambläykset - 30.12.2017 4.32

 

 

 

Laitetaanpas pieni vuosipäivitys kun kerrankin millä bragaa(ja jinxaa runit). Loppuvuoden pössymanian saatteleman vuosi tukevasti plussalle. Tänään oli vielä saumaa +100k vuoteen kun pössyt oli liki 10% nousussa. Sitten käsittämätön 30minuutin syöksy. Joka minuutti kun painoin refreshiä niin katos kilo salkusta. 30min päästä löytyi sitten ostolaita ja oltiin -8%. Siitä sitten kiri vielä päivän plussalle. Itellä ei mitään tietoa mikä aiheutti moisen paniikin yhtäkkiä ilman uutisia mut ihan hetkeen en pokeripöydissä kortteja nähnyt. Ilmeisesti joku botti laittoi myynnit urakalla päälle kun koko pössysektori tuli kertalaakista alas nopeesti? En oo tälläistä käytöstä nähnyt näin lyhyessä ajassa tällä aikaisemmin. Päivä on voinut alkaa jollain +3 plussal ja tasaseen sulanut sit koko päivän kun canada auki mut todella omituinen oli tuo 30min. Odotan kyllä dippiä tammikuulle(ilman uutista että canada jotenkin confirm laillisuuden),sama ilmiö ollut aikasempinakin vuosina  2014 ja 2016 kun Coloradossa laillistettiin ja pennipössyt nous ja itekkin etti jotain firmoja jotka jollain tapaa sidoksissa alaan esim. myi lamppuja kasvattamoihin. Tyyliin GreenGro tech oli kova sana hetken ja kun kattoo 5vuoden kuvaajaa näkee sen silloisen hypen. Tossa näkyy hyvin toi 2014 alkuvuoden boomi joka hyvä pitää mieles jos joku saa tästä blogista idean peesaa näitä :-) 

GreenGro TEch kurssikehitys

Tänään sain vasta tietää onnex verotuskäytännön noihin kryptoihin,ettei siis käsitellä kuin osakkeita/arvometalleja vaan aina kun vaihtaa oikeeks rahaks ni joutuu maksaa voitoista verot eikä tappioita saa vähentää. Tämä vähän kismittää mutta olkoon,pidetään sitten kryptoissa ilman välikotiutuksia ja gamlaillaan niillä ens vuosi vähän katellen pv kerrallaan mihin toi genre kehittyy. Tässä vuosi saldo josta puuttuu päivityksestä vielä tän päivän saldo joku +2k. Erittäin loistava tulos siis! Ens vuonna toivottavasti ei lasketella sitten pers mäkeä alas.. Anyways Hyvät Uudet Vuodet lukijoille!

Sharkien gambläykset - 20.12.2017 14.02

Eilen sain Binanceen siirretty 3k arvosta bitcoineja jolla pääsi ostaa kasan paskaa. Pokeristina teki mieli ostaa valuuttaa lyhenteellä GTO..

Mietin myös oman krypton Särkicoin perustamista kun tämä kaikkien aikojen puhallus on nytten menossa. Kävis vessassa louhimassa kerran pari päivässä ja löis pakettiin

aitoustodistuksen kera loppuelämän. Kertalaaki 100e kipale ja arvonnousu taattu kun onhan se Särjen paskaa.