Olet täällä

Proximar Seafood - 3.2.2021 08.28

Mielenkiintoinen idea. Matkassa varmasti vielä monta mutkaa, mutta onnistuessaan saattaa olla kova juttu. Volyymi millä Norjalaista kassilohta Suomenkin läpi kuskataan Helsinkiin Finnairin siiville ei ole ihan pieni. Japanissa arvostetaan lohta sushipöydässä aika paljon. 

Kokeiluerä hankittu 18,30 NOK kurssilla ja menee ehdottomasti seurattavien asioiden listalle.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.1.2021 09.25

Tässä ketjussa on kyllä paljon avartavaa asiaa, toki myös perus vänkäämistä "väärin sijoitettu".
Itse yrittänyt pohtia tulevaa Ethereumin kannalta. Kansalainenhan sen laittaa suoraan yks yhteen virtuaalivaluutaksi, ja se näkyy aivan suoraan kurssissa. Menee samaa vauhtia ja samaan suuntaan kuin bitcoin. Ethereumiin sijoittaneet ovat todennäköisesti suurelta osin autuaan tietämättömiä mihin ovat sijoittaneet.

Missä vaiheessa ETH pääsee irti BIT kahleista ja mitä siinä vaiheessa tapahtuu? Tarvitaanko siihen ETH täydellinen romahdus BIT porskuttaessa, jolloin tuulari irtoaa ethereumista ja siirtyy muualle. Tällöin ETH pääsisi rakentumaan uudelle pohjalle niiden osalta jotka siitä ymmärtää ja siihen edelleen uskoo. Vai mennäänkö BIT peesissä ja ollaan tilanteeseen tyytyväisiä?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.1.2021 03.48

von Fyrckendahl kirjoitti:

Miksi et pistäisi miljoonaa kryptoihin? (olettaen kirjoituksestasi, että sinulla on noin miljoona)

 

Ota nyt vaan kiltisti sinäkin vähän virtuaalivaluuttaa, et ole vielä jäänyt junasta. Ei sitten tarvi täällä kiukutella niille joilla niitä on. Omat ethreum xbte:t laskenut näemmä 14%, mutta ei huolestuta yhtään. Vielä vihreällä 172% marraskuun ostosta.

Näytä koko viesti