Olet täällä

Hauturin matkakertomuksia - Euroopan ytimessä - 1.8.2022 04.39

synlab tekee aika monen kokeet suomessa, labra hoitajista tosi kova pula, jos joku tuntee sellasen joka haluais töitä niin niistä maksetaan kovat löytöpalkkiot yksityisillä :)

Ostaisin synlabbia jos se ei olisi saksalainen hmmm pitäiskö silti.....

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 29.7.2022 10.42

Koira jouduttiin viemään aivan liian nuorena lopetettavaks, itkun määrää voi laskea vain kyynel ämpäreittäin.

Taloyhtiöltä lasku 1500€ oon maksellu joka kuukausi niille liian vähä, jotenki en oo huomannu jotain uutta rahotusvastiketta lisätä kuukausimaksuihin.(pääsispä eroon noista asunnoista, liian hyvät vuokralaiset tällä hetkellä myyntiin)

Ei paljo päivänousutkaan innosta, tällä hetkellä.

Tänään tosin nousi salkku vihdoinki isommaksi kun isoin päivätappio pokerissa :) uskomatonta ajatella edes hulluja pokeriaikoja enää.

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 28.7.2022 07.18

BEAR TESLA X3 NORDNET F4, myyty hintaan 0.37€, ei onnistunu tällä kertaa, mutta parempi näin että pörssi kunnolla nousussa :)

Näytä koko viesti
Sinch AB - 28.7.2022 07.07

Ruotsalaiset youtubarit j.n.e. hehkuttanu tätä Sinchiä yhtä paljo ku suomalaiset QT:ta, kumpaakaan en oo ikinä tosin omistanu. Mutta seurannassa ollut kauan, pitäisköhän pien siivun ottaa salkkuun, mielenkiintoista kuulla kommentteja.

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 27.7.2022 06.42

Riki kirjoitti:

 

Rautasalkku kirjoitti:

BEAR TESLA X3 NORDNET F4, 0.46€, tosi pieni positio sisään, Elon on kyll sellanen sankari että ennemmin tai myöhemmin se on isossa vaikeuksissa..

 

 

Kun katsoo mennyttä. Odotusaika voi olla pitempi kuin sinun paperin juoksuaika 😞.

Niin voi hyvin olla, muttaku oon aika varma että Musk jossain vaiheessa sössii kunnolla niin halun olla jotenki mukana laskussa, tää positio on tosi pieni :)

 

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 26.7.2022 10.40

BEAR TESLA X3 NORDNET F4, 0.46€, tosi pieni positio sisään, Elon on kyll sellanen sankari että ennemmin tai myöhemmin se on isossa vaikeuksissa..

 

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 26.7.2022 11.35

Wulffia sisään hintaan 3.57€ tätä osaketta en kyllä rehellisesti ole kovin hyvin opiskellut, no nyt on positio tuplattu...

Stockmannin kyytiin hypätty 2.465€ pieni peesipositio.

Olin yhteydessä yliopiston kanssa jos avoimen puolelta tekis muutaman kurssin ja katsoisi miten se sujuisi näin 25 vuoden tauon jälkeen.

Näköjään YTDkin muuttunut vihreeksi, kiva kattoa ku kaikki loistaa vihreenä, tosin summat tosit pienet vielä, joten äkkiä kääntyy kyllä takasin punaselle.

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 25.7.2022 04.57

proforma kirjoitti:

 

Toinen juttu on valikoimat. Jos haluaa tehdä gin tonicin, niin hyvin harvassa baarissa on esim. tonicia zerona.

Juuri tämä on se surkeus, Fever treen blandikset pitää olla, kiva tilata baarissa kallis GT ja sit se toope kaivaa euroshopper toniccia 1.5 litran avatusta pullosta....mikään ei voi olla yhtä lannistavaa.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 22.7.2022 06.46

Harviat ulos 23.08, stop lossit paukku.

Näytä koko viesti
Tavotteena megan salkku ja mielekäs työpaikka. - 22.7.2022 06.44

Harviat ulos 23.08, tappioita sisään, verotullisesti tappiot maistuu ihan hyvälle. salkussani suurin osa positioista on voitolla, myyn joskus jopa liian nopeesti pois jos näkymät huonontuu. Mielummin pidän osakkeita joilla tuntuu menevän hyvin, ku pidän salkussa lappuja joiden toivon jotenki maagisesti kääntyvän takasin nousuun.

Näytä koko viesti