Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 13.8.2019 09.28

Mediatalot (ml. Sanoma) ainakin odottavat Veikkauksen monopolin purkautumista vesi kielellä. Vedonlyöntimainostus hurauttaisi varmaan saman tien pikavippimainoksien ohi ainakin TV-mainonnassa. Samoin urheiluseurat moninkertaistaisivat tulonsa nykyiseen Veikkaukselta saatavaan rahaan verrattuna.

 

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 12.8.2019 10.04

Voisiko tuon kurssitietobännerin ottaa etusivulta pois? Ainakin mäkki pyörittelee rantapalloa n. 10-15 sekuntia aina sivulle tultaessa ja se on jokseenkin raivostuttavaa.

 

Näytä koko viesti
forexbit - huijausko? - 1.8.2019 11.16

Tuon nimen kun kirjoittaa googleen niin heti pomppaa silmille, että Bulgarian huijareitahan nämä. Sitä en osaa sanoa, miten tämän kanssa voisi päästä eteenpäin mutta eiköhän tuon rahan saa laskea menetetyiksi oppirahoiksi. 

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 22.7.2019 11.39

Siis joku soittaa ja kysyy tunnuslukua? No ilmeisesti et kumminkaan antanut sitä. Muuten kuulostaa ihan mustalaisten kujeilta, vähän samaa sarjaa kuin tunnuslukua kaipaavat "poliisit", jotka soittelevat vanhuksille ja vaativat pankkitunnuksia kun joku on muka tyhjännyt tiliä. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 8.5.2019 10.44

Eiköhän Keskusta saada nöyrästi mukaan lupaamalla oikein paljon siltarumpuja. Ei muuta kuin siltarumputehtaan osakkeita salkkuun.

 

Näytä koko viesti
Oriola - 19.4.2019 11.27

Itsellä Oriola on setämiehen defensiivisen salkun kivijalka. Harmi vaan, että aloitin ostot jo kolmen euron alle ja vieläkin keskihinta on jonkin verran nykykurssin yläpuolella. Ajatuksena oli, että SAP-ongelmat ovat luonteeltaan hetkellisiä ja tarkoitus oli parkkerata tänne sijoituksia pidemmäksi aikaa jemmaan. En vaan silloin tajunnut, että kurssissa oli vielä hinnoiteltuna Suomen ja Ruotsin apteekkitoiminnan odotukset. Suomessa apteekit ajoivat kiville eduskunnan takia ja Ruotsinkaan apteekit eivät ole osoittautuneet miksikään kultakaivokseksi kovassa kilpailutilanteessa. En varmaan enää lisää mutta en kyllä myykään.

 

Näytä koko viesti
Pohdittavia seikkoja liittyen päätökseen ostaako omistusasunto - 10.4.2019 05.39

Jos on alle nelikymppinen ja ensiasunto, niin varainsiirtoveroa ei peritä. Tosin siinä palaa sitten se kerran elämässä tarjolla oleva kortti. 

 

Näytä koko viesti
Pohdittavia seikkoja liittyen päätökseen ostaako omistusasunto - 9.4.2019 07.06

Joo, asuntolainahan on sitä edullisinta sijoituslainaa ja oma asunto aivan erinomainen sijoitusinstrumentti. Ei muuta kuin velkatiskille.

 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 1.4.2019 10.00

Taksiuudistuksesta sen verran, että Akin kokemus pätee varmaan siihen Mikonkadulta korkeintaan jonnekin Sörnäisiin asti suhaaviin taksinkäyttäjiin. Kaupunkien ytimessä uudistus ihan varmasti pelkästään paransi taksipalvelua. Sitten kun mennään sinne kepulandiaan, joka tässä tapauksessa alkaa esim. Tampereelta noin 15 km päästä kaupungin keskustasta, tilanne onkin ihan toinen. Itse asun juuri tuon säteen ulkopuolella ja onhan tämä ihan perseestä, kun taksin tulemiseen ei voi luottaa pätkän vertaa.  Sellaisen ehkä joskus saa mutta voi olla saamatta ja siihen tilanteeseen pitää olla aina valmiina plan B. Varsinkin ruuhka-aikana yksikään taksikuski ei halua pidempää keikkaa kun parhaiten tienaa ajamalla keskustan ja lähiöiden väliä. Kuulemma taksitolpaltakin on kuski kieltäytynyt tuollaisesta 20 km matkasta ja heittänyt asiakkaat takapenkiltä takaisin pihalle.

 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - ketä sijoittajan kannattaa äänestää? - 18.3.2019 08.11

Olen jonkin aikaa jo miettinyt, että Ruotsin vaalitapa olisi yhdessä suhteessa parempi. Sillä ei nimittäin kukaan tuulipuku kuvittele, että nyt käydään jotain henkilövaalia, jossa etsitään joku kiva ehdokas jota voi sitten äänestää. Nämä kaiken maailman vaalikoneetkin huijaavat tähän suuntaan. Eduskuntavaalit ovat nimenomaan puoluevaalit. Parhaiten asian ytimeen pääsee, jos ajattelee käytössä olevan kaksi ääntä. Ensimmäisellä, sillä tärkeämmällä, äänestetään puoluetta. Lisäksi puolueen sisällä on käytössä toinen ääni jolla annetaan kannatus puolueen sisällä jollekin tietylle ehdokkaalle.

Ruotsissa tämä jälkimmäinen ääni vaan jätetään antamatta. Oleellisilta osiltaan tulos on tasan sama, mutta siellä ei sitten valtiopäivillä vilise olympiavoittajia, TV-julkkiksia ja muita hörhöjä, joiden paikka ei todellakaan olisi parlamentissa.

 

Näytä koko viesti