Mörssin Pörssit -

Mitä ajatuksia ZEPP:stä? Koohtuttoman kovasti ottaa iskua omasta mielestä, delistauksen pelko taitaa kurssia painaa.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Oma veikkaus näytti puuttuvan listalta.

28.12.2020, 18:30

Canopy Rivers Inc. @1,34CAD

Näytä koko viesti
Wärtsilä -

Mikähän tätä nostaa? Onko tullut enemmän näkyvyyttä Texasin tapahtumien myötä?

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -
Pörssimörssäri kirjoitti:

^^ Valitettavasti Evolution gaming on varattu jo aiemmin.

Muutama sana omasta arvasta eli Huamista (HMI). Kannustan myos muita kertomaan omista arvoistaan taalla.

Huami on kiinalainen "smart wearables" alihankkijavalmistajana Xiaomi:lle. Taman lisaksi niilla on oma alppisbrandi Amazfit. Talla hetkella Huami treidaa maineensa mukaisena heikosti kannattavana alihankkijafirmana. Tata kautta osakkeessa ei pitaisi olla juuri lainkaan downsidea, silla diilia Xiaomi:n kanssa on juuri jatkettu 3 vuodella. Lisaksi firmojen takaa loytyy samaa omistajaporrasta joten hankala nahda etta diili jossain vaiheessa loppuisi ainakaan vasten Huamin tahtoa.

Osakkeessa on merkittava updside
- oma brandi Amazfit puskee vahvasti ulos halppisosastolta
- kehnoon tulokseen on syyna valtavat markkinointi- ja tuotekehityspanokset, jotka toivottavasti realisoituvat markkinaosuuden kasvuna / katteen kasvuna
- firma on alkanut panostamaan myos terveysteknologiaan. Niilla esim kaytettavissa miljardien paivien datasetti sydanmonitorointia yms dataa jonka pohjalta ne paikallisen yliopiston kanssa pyrkii loytamaan uusia determinantteja terveydelle. Parhaassa tapausessa voidaan siis ennustaa joitain tauteja terveyskellodatasta, ennenkuin ne muuten alkaa oireilla.

On hankala arvioida todennakoisyyksia naista terveysteknologiajutuista. Tai edes loytaa paljon tietoa.  Mutta Huamin tekee mielenkiintoisesi se, etta niita ei ole yhtaan hinnoiteltu kurssiin. Kaikki ylimaarainen ml. muutos halpisbrandista edustusbrandiksi tulee bonussektorina ja kurssinousuna.

Oon bullina. Toiseksi ison posa Tencentin jalkeen.

Tähän hyppäsin kyytiin vuoden alussa luettuani viestisi ja yhtiöön perehtymisen jälkeen. Mukavassa nosteessa näyttää olevan joten kiitos vinkistä!

Goldman Sachskin oli lisäillyt. 2020-02-11 - Goldman Sachs Asset Management, L.p. has filed an SC 13G/A form with the Securities and Exchange Commission (SEC) disclosing ownership of 2,013,874 shares of Huami Corporation (US:HMI). This represents 9.1 percent ownership of the company.

 

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Canopy Rivers Inc. @1,34CAD

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Onko viisaammilla tästä tietoa, kannattaako noiden spark tokenien vuoksi siirtää xrp:t toiseen lompakkoon?

"Joulukuun 12.päivänä Ripple, eli XRP-valuutta kokee forkin. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että luodaan uusi, täysin erillinen Spark-niminen token, jota jaetaan kaikille XRP-lompakkojen omistajille. Tällaisesta kolikkojen jakelusta käytetään myös termiä airdrop. Flare networkin Spark-tokeneita (FLR) jaetaan saamiemme tietojen mukaan 12.12.2020 olevien XRP-omistusten perusteella XRP-lompakkojen omistajille. Liikkeelle laskettavien Spark-tokenien arvo määrittyy kauppapaikoilla liikkeellelaskun jälkeen, joten niiden arvosta ei ole vielä mitään tietoa vaan pelkkää spekulaatiota.

Coinmotion ei tue Spark-tokenien jakelua

Olemme päättäneet teknisistä ja liiketoiminnallisista syistä olla tukematta Spark-tokenien jakelua. Sen vaatima kehitystyö, toteuttaminen ja hallinnointi vaatisi paljon resursseja ja valintamme on keskittyä ydinpalveluidemme ylläpitoon ja kehittämiseen. Esimerkkinä isoista palveluntarjoajista, esim. Coinbase ei tue Spark-tokenien jakelua.  Mikäli et koe tarvitsevasi Spark-tokeneita, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos puolestaan haluat saada Spark-tokenit itsellesi, niin sinun tulee siirtää XRP-varasi airdroppia tukevaan palveluun."

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
N. O. Varakas kirjoitti:

Alkaa varmaan sitten kahista kun itse hyvänä esimerkkinä ensimmäiset Bitcoin (osasten) hankinnat tein ja asiassa aika ummikko olen. Ajatuksena oli lähinnä heittää jotain ja alkaa seuraamaan kun vaikuttaa mielenkiintoiselle. smiley

Täällä sama homma, pari päivää sitten tuli hankittua ensimmäiset btc ja xrp omistukset. Ainakin xrp:n osalta onnekas ajoitus kun on noussut jo yli 30 %

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Onko Nevadassa ääntenlaskenta lopetettu tältä päivältä? Näyttää tuo ero pysyvän samana. Vai lasketaanko näitä ympäri vuorokauden?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

"Tuoreimpien tietojen mukaan kuollut koehenkilö kuului niin kutsuttuun vertailuryhmään, joka ei saanut koronarokotetta vaan aivokalvontulehdusrokotetta. Tätä tietoa ei ole vahvistettu."

Näytä koko viesti