Uponor -

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/gfn-johto-paljastaa-uponor-kauppoja-aloitettiin-hieroa-jo-1-5-vuotta-sitten-yksinkertaisesti-taydellinen/df42447b-70a1-42d4-ba88-482d2ee489d4

”Saattaa vaikuttaa, että ostotarjouksemme olisi reaktio Aliaxis-yhtiön ei-pyydettyyn ostotarjoukseen. Näin ei kuitenkaan ole. GF otti yhteyttä Uponorin suuriin omistajiin jo puolitoista vuotta sitten”

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/401448170

Oli varmaan sattumaa että Oras Investin ostokimara sattui juuri tuonne. Minua ärsyttää että pääomistajien ei tarvitse tiedottaa yhteydenotoista heti, varsinkin jos on OK itse ostaa osaketta.

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset -

https://www.redeye.se/research/792767/hansa-biopharma-plattformspotenti…
 

Hansa Biopharma: Plattformspotential driver uppvärdering

Redeye Research Update  2020/09/03

 

Redeye gör ett omtag av sina värderingsantaganden efter det villkorade godkännandet av imlifidase i EU och avtalet med Sarepta avseende imlifidase som förbehandling till två av bolagets genterapi-indikationer. Risken i caset har minskat och vi höjer vårt Base case till 360 (210) kronor per aktie. Veckans kursras har enligt oss skapat en attraktiv möjlighet att köpa sig in i den långsiktiga plattformspotentialen.

Näytä koko viesti
Nokian Renkaat -
Jack Reacher kirjoitti:

Inderesin kommentti: Nokian Renkaiden osakekurssi on noussut alkuviikon aikana liki 30 %, minkä arvioimme pääosin olleen valtion sijoitusyhtiö Solidiumin kasvattaman omistusosuuden ja siihen liittyneen taustaspekulaation ajamaa.

https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000006461977.html

TÄRKEIMPÄNÄ syynä Solidiumin kauppojen lisäksi analyysiyhtiö Inderesin analyytikko Joonas Korkiakoski pitää spekulaatioita osakkeen mukaan ottamisesta Euro Stoxx 30 dividend -indeksiin.

– Tiistaina tuli tieto, että Nokian Renkaita oltaisiin ottamassa indeksiin, eilen tämä tieto peruttiin ja tänään osake on taas indeksiin nousemassa, Korkiakoski kertoo uutistoimisto Startelille.

Sattui sitten juuri tuohon aamuun tuo vähennä-suositus...

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset -

Saisko Tomi päivitettyä näkemystä koronaviruksesta ja vaikutuksista? Ootko itse ryhtynyt toimenpiteisiin sijoitusportfoliosi osalta?

Kiitokset hyvästä blogista.

Näytä koko viesti
Kamux -

Taitaa olla eka päivä Kamuxissa hetkeen, kun rahastot eivät majaile 5 euron kohdilla. Jännä nähdä mihin markkina tätä arvostaa, mikäli nuo myynnit nyt tosiaan ovat ohi.

Näytä koko viesti
Kamux -
JEO kirjoitti:

https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/kamux-oyjn-puolivuosikatsaus-11-306...

Hyvät numerot kamuxiltayes

Kyllä. Saakohan Kalliokoski puheillaan kurssiin puhtia?

Näytä koko viesti
Kesko -

Keskojen hintaero taas yli viidessä eurossa. Kesko A ei kuitenkaa edes ole ihan likviditeetitön... Pitää varmaa luoda tähän haara jossain vaiheessa.

Huomiona myös, että b-osakkeen hinnalla mitattuna tämä yhtiö on mielestäni naurettavan kallis.

 

Näytä koko viesti
Endomines -

Endominesin kauppa ollut seis 11 asti surprise

Näytä koko viesti
Kamux -

Eiköhän sieltä Pohjolalta ole huomenna luvassa lisää laidantäytettä. Olin itsekin mukana Ålandsbanken ostoissa smiley

Näytä koko viesti
Kamux -

Mietin samaa ja muistin että osaripäivänä oli vastaava 50k mälli toisella puolella johon ei taittu koskaan koskea. 5.36 tänään oli myös Pohjolan myyntijäävuori, eli se yhdistettynä tuohon 5.30 50k ostokasaan (mihin ei myöskään koskettu) niin voisi ainakin spekuloida syytä. 

Mutta ehkä tuo silti oli ihan aito toimeksianto. Tuntuu vähän tyhmältä kun pidin itse Inderesin ennusteita aivan liian korkeina sen jälkeen kun Kamux itse laski tavoiteita. Sitten osarissa totean että kurssihan laskee kun osari oli pettymys... Noh, nyt lienee ennusteet vähän realistisemmalla pohjalla ja kurssilaskun myötä tämä yhtiö ei kovin kallis liene.

Näytä koko viesti