Olet täällä

Kesko - 19.8.2019 04.11

Keskojen hintaero taas yli viidessä eurossa. Kesko A ei kuitenkaa edes ole ihan likviditeetitön... Pitää varmaa luoda tähän haara jossain vaiheessa.

Huomiona myös, että b-osakkeen hinnalla mitattuna tämä yhtiö on mielestäni naurettavan kallis.

 

Näytä koko viesti
Endomines - 8.8.2019 06.12

Endominesin kauppa ollut seis 11 asti surprise

Näytä koko viesti
Kamux - 17.5.2019 12.16

Eiköhän sieltä Pohjolalta ole huomenna luvassa lisää laidantäytettä. Olin itsekin mukana Ålandsbanken ostoissa smiley

Näytä koko viesti
Kamux - 15.5.2019 11.34

Mietin samaa ja muistin että osaripäivänä oli vastaava 50k mälli toisella puolella johon ei taittu koskaan koskea. 5.36 tänään oli myös Pohjolan myyntijäävuori, eli se yhdistettynä tuohon 5.30 50k ostokasaan (mihin ei myöskään koskettu) niin voisi ainakin spekuloida syytä. 

Mutta ehkä tuo silti oli ihan aito toimeksianto. Tuntuu vähän tyhmältä kun pidin itse Inderesin ennusteita aivan liian korkeina sen jälkeen kun Kamux itse laski tavoiteita. Sitten osarissa totean että kurssihan laskee kun osari oli pettymys... Noh, nyt lienee ennusteet vähän realistisemmalla pohjalla ja kurssilaskun myötä tämä yhtiö ei kovin kallis liene.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 30.4.2019 03.02

https://lehto.fi/cision/lehto-group-oyj-lehto-myy-542-asunnon-asuntoportfolion/

Lehdolta tiedotetta. Saa nähdä tosiaan palaako kannattavuus paremmalle tasolle korjausprojektien tullessa valmiiksi...

Näytä koko viesti
Metsä Board - 30.4.2019 02.25

Kovasti on kyllä dropannut. Kai nuo investoinnit ovat aika kovia juttuja pureksia läpi ja sitä kautta hinnanmuodostus hakee oikeaa? 

Kovasti tätä huudeltiin kympissä yliarvostetuksi, mutta olisiko pikkuhiljaa jo ylireagointia toiseenkin suuntaan?

Näytä koko viesti
Tokmanni - 26.4.2019 02.32

Tokmanni lähti salkustani keväällä jo reilusti ennen osinkokiimaa, joka aiheuttikin huiman piikin kurssissa ja olisi tästä enemmänkin saanut. Nyt on tultu alas ja palailin tänään omistajaksi osarin ollessa hyvä, mutta kurssin laskiessa aika yllättävästikin. 

Pitää tutkia yhtiön viime kuukausia vielä tarkemmin ennen isompia ostoja.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 04.39

https://mb.cision.com/Public/8074/2790175/9c78d36b4caeb07a.pdf Handelsbankenin katsauksessa UPM. Mitään negatiivisti katsauksessa ei UPMstä ole.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 16.4.2019 03.04

Mistä seurailet metsäyhtiöihin liittyviä hintatilastoja jne? Huonosti mitään ilmaista saatavilla. Latasin kanssa äskettäin myytyjä takaisin...

Näytä koko viesti
Kesko - 8.4.2019 05.06
Aki Pyysing kirjoitti:

Kesko on puolihuolimattomasti ottanut vuodessa yli 50% ylös. Tutkailin tänään mahdollisuutta shortata B:tä ja ottaa A:ta longiksi. Välittäjällä ei ollut suoraan Keskoa shortattavaksi ja stetsoni lerpahti. Mitään järkeä kymmenen pinnan spreadissa tietysti ei ole. Toisaalta spreadi on ollut samaa suuruusluokkaa jo pitkään ja tuottonäkymätkin kuitenkin melko vaatimattomat. Enpä jaksanut ruveta edes selvittelemään hintaa lainalle ja laskeskelemaan.

Huomattavaa on, että kirjoitin  3.11.2014 "spread A:n ja B:n välillä on suurempi kuin koskaan" ja nyt voisin sitten taas kirjoittaa saman. Miksi instituutiot eivät tee mitään ja spreadi sitä myöten kapene, beats me. No ei ihan, tässähän olisi vähän työnteon makua ja pitäisi hakea valtuuksia shorttaamiseen tai myydä yhtä ja samaan aikaan ostaa toista ja kaikenlaista raskasta. Parempi vaan sitoa kymmenen pinnaa enemmän pääomaa odotusarvoisesti samaan tavaraan. Toisaalta instituutioilla on paljon pääomia nollakorkolainoissakin.

Keskoa ei tällä hetkellä ole yhtään paitsi yhdessä hoitosalkussa, joka ei voi treidata. Tässäkin kävi kuin tradereille usein käy: Monta hyvää treidiä ja sitten karkaa lappu käsistä. Tosin Kesko tehnyt hyviä ja yllättäviä siirtoja. Fundamenttispekulantille liian kallis lappu nykyisellään.

Kesko Aan ja Been hintaero kävi välillä jo yli viidessä eurossa. 10% hintaero on näemmä toistunut historiassa aiemminkin ja Akikin sitä on puinut. Itse olen ajanut paljaalla omistaen pelkkää Kesko Aata ja kuvitellut että jos mihin tahansa paljon vaihdettuun osakkeeseen saisi 10% alen niin mikä minä olen olemaan sitä hankkimatta.

Mutta onhan tämä outoa, Keskolla on hurja määrä omistajia ja kuka tahansa voisi milloin vaan vaihtaa osakkeensa ja tehdä 10% ilmaista...

 

Näytä koko viesti