Olet täällä

myyntimies

myyntimies

  • Liittynyt 10.11.2016
  • 12 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Altia - 22.3.2018 15.39

Hyviä uutisia! 7,5e:n hinnalla vaikuttaa erittäin hyvältä, nyt lähinnä harmittaa ettei ottanut enemmän. Ajattelin että hinta olisi ollut 8-8,5

Altia - 13.3.2018 10.04

Tein pienen (125kpl) merkinnän. Jännä nähdä millä hinnalla tulee. Itse ajattelen että ei ihan penkin alle voi mennä, kun on diilit Alkon, Systembolagetin ja Vinmonopoletn kanssa. Lisäksi yksinoikeus valmistaa Finlandia Vodkaa vuoteen 2025 asti, käsittääkseni Finlandia Vodka on myynyt tasaisin hyvin jo pitkään.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 27.2.2018 9.23

Ainahan nämä Akin tekstit tulee luettua täällä ja pokeritiedossa. Sisältö on älyttömän laadukasta. Ei ole mitään fiksua kommenttia niihin ollut
niin olen tyytynyt olemaan hiljaa :)

Keep up the good work !

Ostin/Myin tänään - 30.1.2018 23.14

Ulos Pihlajalinnat 14,80 (ostanut nämä 30.10.2015 14,05) En tiedä miksi pidin näitä vielä silloin ku olivat sen 17-18...

Sisään Ponssea 26,80

Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 11.12.2017 14.21

Onko tämä nyt oikea foorumi tällaisille pyramidihuijauksille?
Hae lainaa pankista ja tee miljoonat itse.

 

Ketju kiinni ja poistoon +1

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.8.2017 14.19

Varmaan porukka on innostunut betsaa näiden muutaman clipin takia:

https://www.mmafighting.com/2017/8/12/16137602/conor-mcgregor-vs-paulie-...

Ei montaa sekunttia ole 12 erän sparrista mutta tietenkin valittu ne parhaat sekunnit jotta näyttäis että mcgregorilla olis taas toivoa =)
Toisaalta ei Paulie Malignaggi mikään ihan turha kaveri ole:
https://en.wikipedia.org/wiki/Paulie_Malignaggi

Itse en kyllä kauheesti anna arvoa näille muutamille sekunneille jotka nyt julkastiin.

 

 

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 16.7.2017 11.55

Kyllä tätä tulee luettua vaikka ei kommentteja tule :) keep it up!

Bitcoin - 23.2.2017 9.38

Loistavat nämä käyttöehdot:

https://coinmotion.com/fi/k%C3%A4ytt%C3%B6ehdot

Ihan sama mitä tapahtuu niin firmalla ei ole koskaan mitään vastuuta.

4.2. Palveluntarjoajalla on oikeus lisätä, muuttaa ja poistaa osia Palvelusta sekä muuttaa Palvelun maksuttomia osioita maksullisiksi tai lopettaa Palvelun ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan. Palveluntarjoaja pyrkii, silloin kuin se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjien kannalta olennaisista muutoksista ja katkoksista Käyttäjille etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

 

DNA - 24.11.2016 14.22

" Itse uskon kyllä DNAlla olevan realistiset mahdollisuudet lähivuosina tosissaan haastaa Elisa ja Sonera. Nälkää näyttää ainakin olevan. Selkeä panostus yrityspuolen asiakkuuksiin on näkynyt viime aikoina. "

Varsinkin yrityspuolella DNA todella paljon jäljessa Soneraa ja Elisaa. Suurin mahdollisuus DNA:lla on haastaa juuri kuluttaja puolella ja sekin koskee puhe/data liittymiä.

DNA:na hinnoittelupolitiikka on myös ajanut siihen että yksittäisen liittymän omistajat vaihtavat helposti operaattorin DNA:lle/takaisin toiseen operaattoriin mutta asiakkaat joilla on enemmän operaattoreiden tuotteita (matkapuhelinliittymä,laajakaista,viihde,liikkuvanetti jne) Keskittävät enemmin kokonaisvaltaisesti palvelut joko Elisaan tai Soneraan.

Aikaisemminkin sanoin myös operaattoreiden maksamista palkoista työntekijöilleen ja ne ovat ylivoimaisesti huonoimmat näistä kolmesta. Kyllä se jotain kertoo kun Elisalle tai Soneralle aukeaa vapaapaikka niin suurin osa työnhakijoista on DNA:lta =)

Voihan mitä vaan tapahtua ja ehkä DNA on suomen isoin xx vuoden päästä mutta sitä ennen yrityksen sisällä pitää tapahtua todella paljon muutoksia. Tämän hetkisillä eväillä sinne ei ole mitään toivoa.

 

DNA - 23.11.2016 9.44

Itse en ole juurikaan innostunut DNA:sta. Kentällä on 3  isoa operaattoria joista DNA on selvästi heikoin, Elisalla ja Soneralla on paljon enemmän matkapuhelinliittymiä ja laajakaistaliittymiä. Ainut missä DNA johtaa operaattoreista on kaapelipalvelut ja näistäkin asiakkaat vaihtavat parempiin yhteyksiin. Itse en näe operaattori puolella mitään sellaista minkä nostaisi DNA:ta kilpailemaan Soneran tai Elisan kanssa.

Lisäksi näistä 3:sta operaattorista DNA maksaa huonointa palkkaa työntekijöilleen mikä taas on suoraa suhteessa työn tekemiseen/laatuun. DNA:lla on isoin vaihtuvuus työntekijöissä ja ne parhaat kaverit lähtevät kyllä mielellään toiselle operaattorille töihin kun vaan paikka aukeaa.

Elisan osake on 29,59, Telia Company 3,55 ja jos DNA tulee olemaan siinä 9-11e, vertailee tuloksia ja tämän hetkisiä markkinatilanteita/potenttiaalia niin itse harkitsen kyllä Telia Companyn lisäämistä.

Pikavoitot ovat asia erikseen mutta tämä teksti oli kirjoitettu ajatuksella että firman osakkeita pitäisi pidemmän aikaa.