Alexandria -

Palstan sääntöihin voisi kirjata insta-bännit henkilöille jotka edes harkitsevat osallistuvansa tämän epäeettisen geelitukkafirman antiin. Syyt löytyvät googlettamalla tai ihan vaan tästä ketjusta.

Näytä koko viesti
Orthex -

62 kappaletta ja that's it, vaikka merkkasi maksimit? Melkoista jos totta.

e: Uusia omistajia 21 300, osakkeita 1 322 336, joten kyllä on totta.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Hopealuoti Ovaron ongelmiin olisi jos jokin isompi toimija päättäisi ostaa sen. Tällöin Ovaron hallinnointikuluista säästyisi kädenkäänteessä miljoona ja rahoituskuluista kaksi miljoonaa euroa, jolloin paketti alkaisi vaikuttaa toimivammalta. Kurssimuotoista upsideä ei tässäkään skenaariossa tosin paljoa olisi.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

https://ovaro.fi/fi/sijoittajat/sijoitusstrategia/

Strategiaa ei Ovarolla näytä kotisivujen perusteella olevan lainkaan (em. sivu tyhjänä kirjoitushetkellä). Joten kysymys kuuluukin, mitä Ovaro tekee sen jälkeen kun myyntisalkku on tyhjennetty? Onko kasvuvaiheessa mahdollista ns. double down ydinpommisalkun materiaalin kaltaisiin asuntoihin? Eli ostettaisin harkitusti vanhoja, upsideä sisältäviä kohteita ja jatkettaisiin nykyistä vuokrausasteen nostanutta toimintaa remppaamalla pommeja vuokrauskuntoon, pitäen hallintokulut aisoissa.

En toki usko että em. strategialla kovin pitkälle välttämättä pötkitään, mutta muutakaan ei tule näillä korteilla mieleen. Ydinpommisalkun arvonmääritykset mietityttävät siinä määrin että pysyttelen osakeesta edelleen turvallisen välimatkan päässä.

Näytä koko viesti
Citycon -
ItiksenKiekko kirjoitti:

 

Sienimies kirjoitti:

Minä kun olen sen verran herkkä idealisti että voin pahoin aina kun Suomessa tuetaan epämääräisiltä näyttävillä järjestelyillä tiettyjen kiinteistöjen arvonnousua ja tiettyjen paikkakunnan tahojen liiketoimia ja koko soppa viimeistellään vielä hämärällä kaavoituksella.

 

Mielenkiintoinen aihe, olisiko antaa tähän taustoitusta tai viittausta? Satuin juuri lukemaan hieman samasta aiheesta.

OT: Kysymystä sivuten, Oulussa ollaan puuhaamassa koko yliopiston siirtoa Linnanmaan kampukselta keskustaan, yliopiston aloitteesta. Kaupungin virkamiehillä on hankkeessa melkoinen etukeno ja tuntuukin että siirto on todellisuudessa jo lyöty lukkoon. Siirtoa on perusteltu "opiskelijakokemuksella" ja "hiilijalanjäljen pienenemisellä", asioilla jotka jokainen aikuinen ihminen tietää paskapuheeksi. Todelliset syyt lienevät rehtori Niinimäen halussa jättää jälkensä historiaan, sekä kyynisesti arvioituna jokin erittäin limainen koplaus gryndereiden ja kaupungin virkamiesten taustoissa.

Onneksi Technopoliksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Pertti Huuskonen on ajamassa Pro Linnanmaa -liikkeen avulla yliopiston jäämistä nykyisille sijoilleen.

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus -

Vaikka punapääoman kanssa tekemisissä oleminen ei varsinaisesti innosta, on tuo Tradekan tuotto-osuus varsin mielenkiintoinen tuote. 3,5 prosentin tuotosta maksetaan 7,5% veroa ja tämä tarkoittaa että sama nettotuotto saadaan vertailukelpoisesti 4,6% vuosituotolla mikäli pääomaveron osuus olisi normaalit 30%.

Tradekahan on todella vakavarainen, joten kommareiden ollessa kyseessä lienee tuotto-osuuksien konfiskaatio todellisin riski.

Näytä koko viesti
Sijoituslainalla vauhtia salkun rakentamiseen, vinkkejä? -

Heitin puolihuolimattoman sijoituslainatarjouspyynnön S-Pankkiin pari viikkoa sitten, sanoin käyttäväni rahat tarkoin valittuihin osakkeisiin. Nyt sain vastauksen: 80ke arvoinen velaton ja vuokrattu neukkukuutio panttina, 60ke lainasumma, laina-aika 20v, kuukausilyhennys. Marginaaliksi tuli 0,6% + 12kk euribor, eikä mitään korvamerkintöjä rahankäytölle pankin puolelta. Pitää toki lukea liput ja laput vielä tarkasti. Näillä spekseillä mielestäni todella edullinen tarjous, tämähän on aivan asuntolainamarginaaleissa.

Näytä koko viesti
Nordea -

Ajattelin myydä reilulla tappiolla olevat Nordeat eräästä pelisalkusta pois ja ostaa takaisin pitkään salkkuun jotta Technopoliksien luovutusvoittovero vähän pienenisi. Pitääkö tässä nyt olla se vuorokausi kauppojen välillä eroa ettei verottaja ala riehumaan?

Näytä koko viesti
Technopolis -

Kurssi on hiipinyt hiljalleen hieman ylöspäin ja on nyt 4,68e. Kyllä minä omani myyn SGCM:lle jollain vitosella alkavalla... smiley

Nurkanvaltaajien tarjousinto todennäköisesti lässähtää heti kun 10 pinnaa on kasassa, joten tämä on piensijoittajan kannalta herkkä peli kuin Imodiumin annostelu kaukomatkalla.

Näytä koko viesti
Technopolis -

Joku päättänyt ostaa yli 10 pinnan siivun firmasta ja myy sen Kildarelle preemiolla?

Näytä koko viesti