Ukrainan tilanne -

Venäjän kanssa solmittuihin sopimuksiin ei ole luottamista, mutta sivistyneiden maiden kanssa kyllä

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
Mies1234 kirjoitti:

Oma ajatteluni lähtee täysin siitä, että historiallisesti Krimi on selvästi osa Venäjää, ainakin jos katsoo 1900-luvun alun jälkeen tapahtumia. Jostain syystä Hruštšov päätti antaa alueen Ukrainan hallintaan...

Eikö se alunperin ollut Kiovan venäjää 400-luvulta alkaen?

Kiova – Wikipedia

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Tulipas pankilta mielenkiintoinen rahoitustarjous, ei positiivisessa muodossa.

Yritys on toiminut nyt n. 20 vuotta, kaikki rahoitustarpeet on hankittu samalta pankilta ja hoidettu moitteetta. 2020 ostimme kiinteistön 2,0%:n marginaalilla 7 vuoden maksuajalla ja 10 vuoden maksusuunnitelmalla. Yrityksen vakavaraisuus on parantunut huomattavasti tästä lainasta.

Haimme rahoitusta uuden kiinteistön rakentamiseen, johon olisi tulossa pelastuslaito vuokralle 10+10 vuoden sopimuksella. Projektin vakuudet kunnossa.

Nyt tarjottiin 2,6%/5v/10v rahoitusta tai 3,0%/7v/10v vaihtoehtoa 12kk:n euriborolla.

Sylettää aloittaa rakentamaan 6-7%:n kokonaiskorolla.

Millaisia tarjouksia täällä on saatu yrityslainoille?

 

 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -
Hesu kirjoitti:

Ihmiskunnan historia on täynnä yksinvaltiaita, diktaattoreita ja muita, jotka ovat itsevaltaisesti päättäneet asioista. Tämä on mahdollista monien psykologisten efektien, sekä ydinpiirin tuen kautta, jossa valta annetaan tälle henkilölle ja hänet nostetaan jalustalle. Yleensä mennään kuitenkin pieleen siinä, että laitetaan kaikki syy tai päätökset tämän yhden "päättäjän" kontolle, vaikka siellä taustalla on aikaisista ajoista lähtien ollut suuri joukko päätöksen tekijöitä, jotka ovat sitten ohjailleet itsevaltiasta kohti jotain päämäärää. Tai idea voi olla lähtöisin tältä itsevaltiaalta, mutta alaiset ovat sitten varmistaneet, että sen toteuttaminen jollain tasolla mahdollista. Ei Napoleon tai Hitler tuosta vain päättäneet lähteä valloittamaan Venäjää, eikä Putin, että nyt otetaan Ukraina. Tästä syystä vastuu on aina kollektiivisesti suuremalla joukolla ja se tekee mielestäni tästä nykyisestä sodasta ja sen lopettamisesta huomattavasti monimutkaisemman prosessin kuin annetaan olettaa. Pelkkä Putinin syrjäyttäminen ei riitä. Koko valtakoneisto pitäisi syrjäyttää ja länsimaat eivät voi tehdä sitä aseellisesti, koska seurauksena olisi hyvin suurella todennäköisyydellä ydinsota.

 

Voi olla, että putler ei yksin päättänyt lähteä sotaan mutta väitän myös että putler olisi voinut estää sotaan lähdön.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Kyllä Warrenin pitäis verrata rahastoja samalta ajan jaksolta eikä poimia parhaiten menestyneitä pidemmältä periodilta verrokiksi.

Sama kuin vertais kaksi viikkoa vanhaa banaania tuoreeseen, kumpi onpi parempi.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Omaa sähläystä lainausten kans.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
KokenutMies kirjoitti:

Joko Ukrainan vastahyökkäys alkaa, paljonko on valloitettu alueita? Viime viikolla Venäjän tappiot olivat Ylen mukaan 50 000 miestä. Nyt lukema on 5000. Onhan sekin paljon, mutta hyökkääjä harvoin voi välttää kuolonuhreja. Venäjällä on miljoonien miesten armeija, joten puheet sen toimintakyvyn luhistumisesta ovat vahvasti liittoittelua. Nyt kyllä Putin on peloissaan Create meme "Holes (Holes , transgender , NATO )" - Pictures -  Meme-arsenal.com

Hienosti heittelet palloa nurkkaan. Otahan joku uusi väite ilman, että kommentoit edellisiä postauksia.

Tavallista trollien toimintaa. Hurraa Jessica Aro ja Putinin trollit!!

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Myyty TietoEvryä @26,86, Nordeaa @9,719 ja Cityconia @6,955

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
kgb kirjoitti:

Kyllä kokenut toveri kartalla on. Länsi, varsinkin USA näkee luonnollisesti oikeutuksen kaikille omille valloitussodille. Venäjän ongelma tai pitäisikö sanoa Putinin ongelma on että hän haikailee samanlaista suurvalta-asemaa itselleen. Toisin sanottunu katselee sivusta USA:n ristiretkiä ja hegemoniaa, kokien tilanteen epäreiluna ainakin itselleen.

Tämä kaikki ei tietenkään anna oikeutusta Putinille mihinkään, mutta kyllähän me täällä lännessä olemme jumalattoman tekopyhiä asioiden suhteen. Jos ei muuta selitystä keksitä niin tarkoituksemme on turvata edistyksellinen demokratia tai jotain. Aikanaan jenkit poistivat maailmasta kommunismia, esim. vietnam. No, se sota taidettiin hävitä, aivan kuin sota huumeita, köyhyyttä ja terrorismia vastaan.

Putin olisi jo siirretty syrjään ja venäjällä olisi lännen nukkehallitus, jos maalla ei olisi ydinaseita. Eli, Putiniin ei päde aivan samat lainalaisuudet kuin lähi-idän öljyvaltioiden diktaattoreihin. Kinkkinin tilanne tosiaan.

Mulla on varmaan jotain mennyt ohi. Mitä valtioita USA on valloittanut viime aikoina?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
KokenutMies kirjoitti:

 

Riki kirjoitti:

Täytyy olla todella venäläiset lasit päässä, jos näkee Ukrainassa jotain kannatusta Venäjän hyökkäyksellä. Kun katsoo Ukrainalaisten päättäväisyyttä taistella vastaan myös venäjänkielisiä alueilla.

 

Kumma homma, että itä-Ukrainassa 8 vuotta riehunut sisällissotaa ei kuitenkaan tämä yhtenäinen ja taistelunhaluinen kansa ole pystynyt kukistamaan. Kahdeksan vuotta ukranalaiset, joita sinä et usko olevan olemassa, ovat puolustaneet alueitaan valtavaa yhteinäistä ja taisteluhaluista enemmistöä kohtaan. Kumma homma, että tämän yhtenäisen ja taisteluhaluisen kansan riveissä on niin paljon ulkomaalaisia sotilaita. Edes tästä huolimatta he eivät ole saaneet itsenäiksi julistautuneita alueita vallattua.

V*tut mikään sisällissota. Russot/venäjä hyökkäsi/varasti Krimin ja hyökkäsi Donbassissa suoraan Ukrainaan.

Näytä koko viesti