KPY -
NewtonStyle kirjoitti:

KPY:n edustajistovaalit ovat pian. Ketä täyspäisiä ehdokkaita on tarjolla?

Samaa pohdin itsekin. Isompien omistajien listalta ei ilmeisesti ollut ketään?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Veikkaisin että Osuuskunta KPY. Tuli kyllä itsellenikin vähän yllätyksenä nämä muutokset omistajapolitiikkaan (sekin vähä mitä tiedän) ja mieluusti luen Akin tulevia kommentteja.

Näytä koko viesti
KPY -

KPY:n tulos ja osuuskorko laski hieman. Tulos per osuus 1.8(2.0) euroa. Osuuskorkoa maksetaan 1.4(1.7) euroa osuudelle.

http://www.kpy.fi/sitenews/view/-/nid/116/ngid/1

Näytä koko viesti
Technopolis -

Omien ostoista julkaistaan pörssitiedote aina päivän päätteeksi:

http://www.technopolis.fi/fi/technopolis/sijoittajille/julkaisut/Sivut/default.aspx

Näytä koko viesti
Nordea -
Jeans]Mitä väliä? Muut yritykset löysivät hyviä investointikohteita jolloin jäi vähemmän rahaa ulosjaettavaksi.[/quote kirjoitti:

Teoriassa toki näin, mutta esim. suomalaisten teknologiateollisuudessa toimivien yritysten investoinnit ovat tänä vuonna 2 miljardia euroa pienemmät mitä ne olivat vuonna 2008. Heikkoa osingonmaksuhalua tai -kykyä voidaan myös selittää ihan sillä että mitään jaettavaa ei kerta kaikkiaan ole. Voi siis olla ihan hyvä merkki että firmalla on jaettavaa myös omistajilleen. Kuka perustaisi firman jos sieltä ei saisi ikinä otettua mitään rahaa ulos?

Teoriassa on aina mahdollista sijoittaa firmoihin jotka laittavat tuotot poikimaan eikä verottaja pääse vetämään välistä ja korkoa korolle efekti alkaa potkimaan ihan huolella muutaman vuoden holdaamisella. Käytännössä, ei ehkä niin helppoa.

Näytä koko viesti
Volkswagen -

Sähköautoille ei ainakaan toistaiseksi tehdä päästömittauksia. Olen ainakin 20 vuotta lukenut autotehtaiden sun muiden höpinöitä sähköautoista. Uskomatonta että Teslan pari kaveria on saanut alle kymmennessä vuodessa aikaan enemmän kuin kaikki autotehtaat yhteensä enemmän kuin samassa ajassa.

Näytä koko viesti
KPY -

KPY:n osari tuli eilen.

http://www.kpy.fi/sitenews/view/-/nid/112/ngid/1

KPY:n osavuosikatsaus 1.1. - 30.6.2015

Osuuskunta KPY -konsernin osavuosikatsaus 1.1.-30.6.2015
 

Osuuskunta KPY -konsernin liikevaihto nousi vertailukaudesta 175,7 miljoonaan euroon (116,3 miljoonaa euroa tammi- kesäkuussa 2014). Konsernin tilikauden voitto oli 4,4 miljoonaa euroa (tappio 2,6).

Merkittävimpänä tekijänä tuloksen parantumiseen olivat KPY Sijoitus Oy:n arvopaperisalkun realisointivoitot. Voitot arvopaperimyynnistä käytettiin pääosin Technopolis-investointiin.

Osuuskunta KPY:n voitto oli 3,5 (9,8) miljoonaa euroa. Tulos muodostui pääosin osinkotuotoista, joista merkittävimmät olivat Enfo Oyj:ltä saadut 3,0 (2,7) miljoonaa euroa ja Voimatel Oy:ltä saadut 0,8 (1,3) miljoonaa euroa. KPY Sijoitus Oy ei maksanut katsauskaudella osinkoa emoyhteisölle (1-6/2014: 6,0 miljoonaa euroa).

Alkuvuoden osuuskorkotuotto 7 prosenttia

NAG Oy:n tekemän arvoanalyysin mukaan KPY:n omistusten arvo on 39,0 euroa/osuus. Syyskuun alussa 2015 kauppahinta on ollut 23,0 euroa/osuus. Tämän vuoden toukokuussa maksettu 1,70 euron osuuskorko antaa tämän hetkiseen kauppahintaan suhteutettuna 7,4 prosentin osuuskorkotuoton.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Aki]

[quote=Kari

kirjoitti:

Korvaako Aki pysyvästi Tallimestarin Arvopaperi-lehden kolumnistina vai oliko kesätyöpaikka?

Kertaisku vain, luultavasti. Miten sait jo lehden, lakkoilijat keskeyttivät ainakin Kampin toimituksetsad?

lehtiluukku.fi:n kautta olen ostanut sähköisen version. Tulee ilman lakkojakin nopeammin ja varmemmin perille kuin paikallisen kaupan hyllylle. Hinta 4€ eli alle puolet paperiversiosta.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Korvaako Aki pysyvästi Tallimestarin Arvopaperi-lehden kolumnistina vai oliko kesätyöpaikka?

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

Q2/2015 Kiinan osuus tilauksista ~45% ja liikevaihdosta <40%

Näytä koko viesti