Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.9.2019 09.15

Arvostan kanssa tapaasi hyvinkin avoimesti kertoa sijoituskokemuksistasi ja -ajatuksistasi. Kiitokset siis täältäkin!

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 27.7.2019 11.56

Tomi Haataja kirjoitti:

Sivuhuomiona on muuten lopuksi todettava, että se on mielenkiintoista miten tyypin 2 diabeteksen insuliinihäiriötä kutsutaan edelleen "insuliiniresistenssiksi". Mun mielestä täsmällisempi termi on hyperinsulinemia ja liiallinen glukoosin saanti, koska insuliinihan toimii tyypin 2 diabeetikoilla aivan erinomaisesti sen suhteen, että ne esimerkiksi kerää rasvaa ja lihoo helposti (insuliini siis lisää rasvan varastointia ja estää rasvan hajoitusta). Jos solut olisi oikeasti insuliinille resistenttejä, niin silloinhan tämä rasva-aineenvaihdunta ei toimisi näin tehokkaasti. Nykyään rationaalisempi evience based -näkeymys asiasta taitaa olla nimenomaan se, että tyypin 2 diabetes johtuu liiasta glukoosista ja hyperinsulinemiasta joka on vasteena liialliselle hiilareiden saannille (ehkä proteiinien myös), jolloin solut pakkautuu täyteen glukoosista ja edes valtava määrä insuliinia ei saa glukoosia verestä soluihin.

On kyllä mielenkiintoisia kirjoituksia ja näitä lukee ihan mielellään, vaikka eivät suoranaisesti liitykkään sijoittamiseen. Varsinkin yllä oleva osoittaa kyllä, että oot näistä hyvin kartalla.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 11.7.2019 06.19

Kannattais kirjoittaa enemmänkin muutaman oluen jälkeen, ku oli niin timanttista ja viihdyttävää tekstiä. Paikoin oltiin viihdyttävyydessä jopa Pyysingin tasolla. Kiitoksia tästä!

Näytä koko viesti
Kilpailu: Sijoitustiedon osakehaaste -TULOKSET - 10.7.2014 09.27

Sampo, TeliaSonera, UPM

Näytä koko viesti