Olet täällä

Juhlapaikanhakija

Juhlapaikanhakija

  • Liittynyt 13.8.2017
  • 37 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.11.2018 23.12

No prkl joku vastas sitten melkee yhtäaikaa, tän voi poistaa.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.11.2018 13.25

Jep Ripplestä saa tällä hetkellä Bitfinexin matalinta korkoa, vaan 0.15% vuosikorkoa, eli jos lendaat 10000 Rippleä kuukauden ni saat 1.25 Rippleä profittia. Bitcoin Cashi maksaa tällä hetkellä parhaiten 22% vuosikorkoa, mut en lendais muutamaa päivää pidemmäksi aikaa koska hardforkki tulossa viikon kuluttua ja jos coinit lendattuna hardforkin aikana ni et saa uutta coinia. Jos Bitfinex ees tukee tätä hardforkkia. Voi olla et pitää nostaa Bitcoin Cashit pois Bitfinexistä ennenku hardforkki tapahtuu jos haluut saada uutta coinia.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.11.2018 0.52

hauturi kirjoitti:

Mitä auditoiminen tarkoittaa tässä yhteydessä? Linkistä aukeaa parin rivin mittainen lausunto, jossa kerrotaan että portfolion arvo on lokakuun lopussa ollut jotain. (lausunnosta ei tosin selviä edes kuka sen on antanut)

Gemini exchangen Cameron Winklevossin mukaan tämä on ainut tapa suorittaa stablecoinin tilintarkastus. Koska Tetherin liikkeenlaskija on lisensoimaton eikä paljasta julkisesti missä rahat sijaitsevat ni ainut tapa on ottaa luotettava kolmas osapuoli joka tarkastaa ja antaa lausunnon.

"Again, you/they don't understand what an audit actually is — you/they are loosely using the term without understanding that one can't perform an "audit" on a stablecoin. You must use an "attestation." Sophisticated market participants understand this and get it. Full stop.

Fighting fud w/r/t to a product that is issued by an unlicensed issuer and does not disclose where fiat is located — isn’t that like arranging deck chairs on the Titanic? You clearly missed the forest for the iceberg, lol"

https://twitter.com/winklevoss/status/1052636920352821249

https://twitter.com/winklevoss/status/1052742839749279744

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.11.2018 13.06

No nyt on Deltec Bank & Trust Limited auditoinut Tetherin. Onko tämän pankin auditointi tarpeeksi luotettava tai minkä pankin tai firman suorittama auditointi kelpaisi Tether fudaajille?

https://tether.to/wp-content/uploads/2018/11/Tether-Letter.pdf

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.11.2018 4.40

Bitfinexistä voit aina vaihtaa USDT/USD 1:1 jopa kun USDT kävi 0.85$ muualla. Kun nostat USDT Bitfinexistä pankkitilillesi ni ei sun pankkitilille ilmesty USDT vaan USD. Tämän takia coinmarketcap näyttää että Bitfinexissä on USD/USDT pari joka aina 1:1. Ihmiset uskoivat tosissaan että suuri todennäköisyys että Tetheri ja Bitfinex oli menossa konkurssiin muutaman viikko sitten, twitter gurut ovat peloitelleet ihmisiä jo vuosia että Bitfinex/Tether menossa konkurssiin minä hetkenä hyvänä, tämän takia pieni paniikki tai huhu voi aiheuttaa tämmöisen markkinareaktion.

Tetherin hinta lagaa aina jäljessä, jos huomenna Bitcoinin hinta tippuisi 1000 dollariin ni ihmiset möis Bitcoinejaan paniikissa Tethereihin välittämättä paskaakaan mitä USDT/USD kurssi olisi ja Tetherin hinta nousisi huomattavasti. Sitten menisi muutaman päivä/viikko ja Tetheri sais laitettua liikkeelle enemmän Tethereitä tasoittaakseen hinnan takaisin yhteen dollariin. Ja päinvastainen effekti tapahtuisi jos Bitcoinin hinta nousisi yhtäkkiä reippaasti ja ihmiset ostais FOMO-päissään kryptoja Tethereillä. Sitten on vielä huhut millä yritetään todistaa että Tether on scammi tai konkurssin partaalla, joskus ne menevät yli niinku tässä tapauksessa.

Onhan monet twitter kryptogurut suositelleet Tetherin shorttaamista mikä taitaa Krakenissa onnistua ja varmasti ihan järkevää koska tuskin tulee koskaan menemään paljon yli 1$ pidemmäksi aikaa, jos tästä ei tarvitse maksaa liikaa fee:tä. Näillä shorttaajilla on myös kannustimet laittaa huhuja liikkeelle et saavat voittoja shorteistaan nopeammin.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 31.10.2018 2.16

Trollin bannaamisella ei saavuteta juuri mitään, paitsi yllytetään jatkamaan kovempaa. Trolli pystyy vaihtamaan IP-osoitteen, tekemään uuden sähköpostin ja rekisteröimään uuden käyttäjän kaikki alle kahdessa minuutissa. Siksi kannatan että eke saa jatkaa nykyisellä helposti tunnistettavalla profiililla.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 29.10.2018 2.23

Aki Pyysing kirjoitti:

Ehkä kannattaisikin. Näen ympärilläni paljon hönöjä,  joita vastaan pokerin pelaaminen tuo rahaa ja keskusteleminen ahdistusta.

Nyt kun ollaan kiukuttelu linjalla ni saanko huomauttaa, herrat joita vastaan pelaat pokeria eivät välttämättä ole työnantajiasi mutta ovat ainakin työn mahdollistajia, joten sinuna puhuisin heistä hieman parempaan sävyyn. Olet pokeriammattisi puolesta kumminkin pelkkä palvelualan työntekijä, kuten kassaneiti ja thaihieroja, olet palvelemassa ja viihdyttämässä asiakkaita. Olet koko elämäsi harjoitellut, että sinusta olisi vastusta ja viihdykettä isoille herroille jotka haluavat haastaa itseään ja pitää hauskaa. Etkä ees kovin hyvä työssäsi, jos olisit parempi työssäsi niin et olisi pelaamassa "hönöjä" pikkupomoja vastaan vaan oikeasti menestyneitä harvardin käyneitä sivistyneitä miljardöörejä vastaan.

Toki pokeripöydistä löytyy myös uhkapeliriippuvaiset ja muut työntekijät. Uhkapeliriippuvaisista vaijetaan ja kuvitellaan omassa mielessä että heillä varaa hävitä tai että häviäisivät rahat jollekkin toiselle tai viimeistään talolle jos eivät sulle. Muita työntekijöitä voit vapaasti kutsua hönöiksi, ainahan ne ilotytötkin nimittelevät ja tappelevat toistensa kanssa. Miten itse näet ja koet pokeriammattisi? laugh

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.10.2018 15.52

Koodari kirjoitti:

On muitakin syitä miksi Tetherin arvo voisi romahtaa, kuin exit scam. Yksi voisi olla sääntely hallituksen puolelta. Esimerkiksi Yhdysvaltojen hallinto ei välttämättä pidä siitä, että on olemassa "varjovaluutta", joka on niin kuin dollari, mutta ei kuitenkaan. Tai ehkä käy kuten Full Tilt Pokerille ja koko homma todetaan pyramidihuijaukseksi. Auditoinnin puute ei ainakaan nosta omaa luottamustani systeemiin.

Toki on lukemattomia skenaarioita, sitä tarkoitin sillä ettei ihmisten typeryydellä ja ahneudella välillä ole rajaa. Hieman ristiriidassa et pelkäät Esimerkiksi Yhdysvaltojen hallinnon takavarikoitavan Tetherin rahat, mut sitten auditoinnin puute laskee sun luottamusta systeemiin. Eikö ole järkevintä piilottaa rahat mahdollisimman hyvin, ettei mitkään hallinnot saa tietää missä rahat ovat ja paljonko niitä on.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.10.2018 2.03

Jeans kirjoitti:

Eikö tuo korko oo päiväkorko, joka maksetaan kerran päivässä? Vuosikorko on sit vaan laskettu annualisoimalla päiväkorko, jotta se kertoo ihmiselle enemmän. 30% vuosikorko tarkoittaa siis oikeasti 1,30^(1/365)-1=~0,00072=0,072% päiväkorkoa ja päiväkorko sitten päivittyy jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan mukaan. Eli jos jokin yksittäinen päivä tarjotaan 30% vuosikorkoa, se ei suinkaan tarkoita, että Tetherit voi lainata vaikka vuodeksi ja lyödä 30% korko lukkoon koko vuodeksi. Tai kuka ihmeessä haluaisi lainata Tetherit vuodeksi ja maksaa 30% korkoa kun kyseessä on hyvin väliaikaisesti korkea korko ja kohta saa halvemmalla. Olettaisin, että vähääkään pidemmän ajan Tether-lainojen korot ovat vaihtuvia korkoja, jotka päivittyvät jatkuvasti (eikö se mene niin osakkeiden shorttaamisessakin?). Tämä tosin vaan miten olettaisin, että ois loogista. On mahdollista, ettet oo huomannut tätä jos oot suurimmaks osaks vaan tehnyt muutaman päivän pituisia lainoja. Saa korjata jos oon väärässä.

Tää on todella results-oriented ajattelua ja vähän sama kun sanois, että ois tehny tosi paljon rahaa kun ois aina ostanu jotain osaketta silloin kun hinta matala ja myynyt kun hinta on korkea. En osaa kommentoida tilannetta kun on maksanut yli dollarin, mutta esimerkiksi nyt Tether on 0,96$ hintainen koska markkinat diskonttaavat pientä mahdollisuutta, että se menee nollaan. On todennäköistä, että kaikki menee hyvin ja se nousee takaisin 1$ ja teet ostamalla nyt pienen tuoton, mutta se ei tarkoita, että se oli odotusarvollisesti kannattavaa, koska oli myös mahdollista, että olisit hävinnyt koko positiosi.

Edit: Kaveri osas kertoa, että Bitfinexillä lainat on 2-30 päivää defaulttina, mutta lainaaja voi maksaa lainansa takaisin milloin tahansa, joten noi piikkikorot katkeaa todennäköisesti tosi nopee. Lainanantaja ei siten siis voi "lukita" tiettyä korkoa pidemmäksi aikaa.

Onse päiväkorkoa jota maksetaan kerran päivässä et vuoden aikana saa vielä kumulatiivista tuottoa. Ilmoitin sen vaa vuosikorkona josta maksetaan päivittäin koska 0.00x% päiväkorko olisi kuulostanut mielestäni epäselvältä. Möin siis alle vuosi sitten kryptoja Tetheriksi ja tämä potti on kasvanut siitä saakka 30%. Jos jokin yksittäinen päivä tarjotaan 30% korkoa ni omasta kokemuksesta saa jostain syystä helposti puolet pysymään lukossa koko kuukauden, vaikka lainanottaja pystyisi irtisanomaan lainan millon tahansa sulkemalla positionsa. Oli kyllä selvästi paremmat korot vuosi sitten ja alkuvuodesta kun tämän aloitin verrattuna mitä ollut nyt viimeiset muutaman kuukauden.

En mä tuloksen takia sanonut et olis ollut muhkea ostopaikka, vaan sen takia etten uskonut et oli lähellekkään 18% todennäköisyyttä et Tetheri exit scammaa tai menee juuri silloin nollaan. Se on vaa miten toi Tetheri ja kryptot toimii, paniikki ja hypetys eskaloituu aina järjettömiksi. Tetherillä on aina kestänyt vähä et saa printattua lisää tai ostettua takaisin tasoittaakseen hinnan 1 dollariin. Jos Bitfinexillä joka ostaa Tethereitä 1$ kappale kestää vähä 5-10 päivää mitä keskimäärin kestää et tulee rahat tethereistä pankkitilille pidempää, ni Tetherin hinta romahtaa ja syntyy hysteria ja twitter krypto gurut kertovat miten olivat Tetheristä oikeassa et oli pelkkä altcoini kusetus joka nyt kuoli niinku kaikki fiatit muutaman vuoden kuluttua.

Jos Tetherin CEO haluaisi rikastua ni eihän sillä olis mitään syytä vetää Tetheriä konkurssiin kun se voisi itse hyödyntää Tetherin hintavaihteluja ostamalla tai myymällä aina kun hinta poikkeaa yhdestä dollarista ja laittaa voitot oman taskuun, printata vähä Tethereitä tyhjästä ja lainata niitä korkoja vastaan esim. Bitfinexissä jne. Mut onhan se kyllä ennenki nähty ettei ihmisten typeryydellä ja ahneudella ole rajaa, Full Tilt hyvä esimerkki hyvin toimivasta bisneksestä mut omistajat eivät malttaneet odottaa rikastumista ni pöllivät asiakkaiden bankrollit.

 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.10.2018 2.40

Jeans kirjoitti:

Onko satavarmasti korko ollut pidempiä aikoja 20-30%, eikä vaan yksittäisinä peakkeinä? Tällä hetkellä näyttää olevan 8% ja luulisi olevan aika huipuissaan nyt kun on niin paljon epävarmuutta Tetherin ympärillä. Esim täältä näkee historical lending ratesit elokuun alusta ja Bitfinexillä kerran käyny hyvin lyhyen ajan 30%, mutta muuten pysytellyt selvästi alle 10%.

Ainakin oon ite saanut ~30% viimeisen vuoden aikana mut yritän tosin aina kikkailla sillee et lainaan pelkästään pariks päiväksi ja sitten jos poikkeuksellisen korkea lending rate ni yritän saada mahdollisimman pitkäksi aikaa kiinni. Bitfinexissä on paljon porukka jotka ottaa pidempiaikaisia longeja/shortteja eivätkä paljoo välitä lending ratesta ni saa helposti ison osan koko kuukaudeksi kiinni sillä poikkeuksellisen korkealla lending ratella. Oli kyl tosin paljon paremmat lending ratet bullrunin aikana, pitkään Bitfinexin hackeroinnin jälkeen ja muutenkin aina kun kryptolongien määrä kasvaa.

Toinen tapa mikä tuli mieleen miten tienata Tetherillä mitä en oo itse kokeillut olis hyödyntää tota Tetherin hinnan vaihtelua, Coinmarketcapin mukaan vuoden sisään Tetherin hinta käyny 18 kertaa yli 1.01$ and 5 kertaa alle 0.99%. Tästä olisi tienannut jo vähintään 20% ennen vaihtopalvelumaksuja, en tosin tiedä miten tän tekis Bitfinexissä missä ei taida olla muita stablecoineja kuin tetherit mut muissa vaihdantapalveluissa esim. Krakenissa missä on USD/USDT pari ni vois toimia.

https://trade.kraken.com/markets/kraken/usdt/usd/1w Tän mukaan Tetherin hinta Krakenissa pysynyt aika tasaisena alkuvuotta ja viime paniikkia lukuunottamatta, mut viime vuonna olis helposti tehnyt tällä ainakin 50% voittoa kun olis myynyt tai ostanut aina kun hinta ylittää 1.05$ tai alittaa 0.95$. Olis kyl ollut muhkea paikka muutaman päivä sitten ostaa Tetheriä Krakenista 0.85$ kappale, jos ton vaa olis tajunnut tarkistaa sillon.