Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Vieläkö oot Jens sitä mieltä et keskuspankit oppineet virheistään ja et Bitcoini täysin turha? Omasta mielestäni näyttää siltä et FED on jälleen kerran todistanut osaamattomuutensa ja puhaltanut kuplan s&p 500 printtaamalla turhan paljon rahaa. Eihän tää voi päätyä hyvin kun Druckenmillerin kaltaiset sijoittajalegendat puhuu nyt et osakkeissa historiallisen paskat risk-reward ratiot ja FED silti vaa jatkaa ilman pumppaamista osakkeisiin. Tarvitaan Bitcoinin kaltainen hajautettu järjestelmä selvillä pelisäännöillä eikä tämmöistä pelleilyä mitä nyt jälleen kerran maailmalla nähdään. 2008 kriisistä muka jotain opittu, ainut mitä opittiin et valtio ja keskuspankit pelastaa aina vaikka toimittaisiin kuinka typerästi tahansa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Kolmas osapuoli eli FAANG:it(Facebook, Apple, Amazon, Netflix ja Google) haluavat palan kakusta ja ovat nyt liittymässä sotaan rahan ja pankkisektorin tulevaisuudesta. Facebook julkaisi whitepaperin omasta kryptovaluutasta. Miten uskotte tämän vaikuttavan pankkien ja kryptovaluuttojen väliseen sotaan? Tässä Andreas Antonopouloksen mietteitä Facebookin Librasta https://www.youtube.com/watch?v=7S6506vkth4

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Muistan et mainitsit ostanneesi kryptovaluuttoja Bitcoinin olleessa ~6000$. Ootko jo ottanut voittoja ja keventänyt positioita tai mikä sun strategia mikä tulee kryptovaluuttoihin?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Ootko perehtynyt Beyond Meat Inc:iin? Tuleeko nää lihankorvike firmat jatkamaan kasvamistaan tai onko sulla jotkut hyvät perustelut vegaanisuutta/kasvissyöntiä vastaan?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Jeans kirjoitti:
Hyvän betsin sait sisään, vihu ei selvästi ymmärrä optiohinnoittelua.

Nyt aliarvioit vihua liikaa, juttelin kyseisin tyypin kanssa telegrammin kryptoryhmässä ja kyllä vihu väitti olevansa ihan tietoinen ensisilmäyksellä huonoilta vaikuttavista kertoimista. Perusteli sen sillä että Aki Pyysingiltä mahdollisesti saadut rahat tuntuvat paremmalta kuin tavalliset rahat. Et jos vihu laittaa esimerkiksi Akilta mahdollisesti voitetuille euroille kolminkertaisen arvon tavallisiin euroihin nähden ni betsi käy järkeen, se on win-win oddsit kummallekkin. Vähä sama kun ihmiset maksaa Phil Hellmuthin all-inejä 27 offarilla mahdollisen reaktion aikaansaamiseksi ja kummatkin voittaa teoriassa kun Phil ansaitsee rahoja ja vihut saa viihdettä. Pitää osata ajatella laatikon ulkopuolelta ymmärtääkseen huippuneroja wink

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Muistan kun kerroit et jos sun olisi pakko yrittää ajoittaa pohjat ja laittaa rahoja Bitcoiniin, niin sijoittaisit sen jälkeen kun hinta tullut vähän ylöspäin pohjalukemista. Ni kysyisin vaan et onko se hetki koittanut nyt tai odottaisitko vielä et jos hinta nousee pikkasen?

Ootko muuten seurannut Bitcoinin niin sanottuja puolittumisia? Bitcoinin louhintapalkkio puolittuu noin joka 4 vuosi ja reilu vuoden kuluttua tapahtuu seuraava puolittuminen. Jokaisen puolittumisen yhteydessä tähän ni saakka Bitcoinin hinta on lähtenyt raketoimaan. Onko tää pelkkää sattumaa tai uskotko et löytyy taas hyvä todennäköisyys et sama toistuu ja nähdään 100,000$ Bitcoini parin vuoden kuluttua?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Onks nää ylihintaisia? Tietääkö joku mitään tästä uuden sukupolven jäähdytystekniikasta, pysyykö läppäri oikeasti viileänä?

Predator Triton 500 15,6" -kannettava, Win 10

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/77867/mghvt/Predator-Triton-500…

" 4:nnen sukupolven AeroBlade™ 3D -tekniikka pitää järjestelmäsi miellyttävässä, viileässä lämpötilassa. "

Asus 15,6" ROG ZEPHYRUS GX501VI, kannettava pelitietokone, musta

https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/146077/gx501vi-gz033t/asus-15_6-ro…

" alan johtavalla "Active Aerodynamic System" -jäähdytysratkaisulla"

 

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Jos oisit pikaisesti googlettanut ni oisit tajunnut et näitä kortteja ollut ennenkin monella firmalla ja ICO:lla ja kaikki pankit lopettaneet yhteistyöt erittäin nopeasti. Crypto.comin kortit toimii todennäköisesti enää muutaman kuukauden jos ovat ees toiminnassa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

juha88 kirjoitti:

Ei hyvältä näytä, kun jopa McAfee alkaa jo perumaan lupauksiaan:

https://twitter.com/officialmcafee/status/1071395711244267525

Ei todellakaan näytä hyvältä, kuulin myös toisen erittäin huolestuttavan uutisen. Mun veljen lapsi Joonas 5v sano että kryptot ovat turhia ja et ottaa mielummin karkkeja kuin kryptoja.

Eiköhän joku admini vois pikkuhiljaa sulkea tämän threadin ni annetaan kryptojen levätä haudassa rauhassa.

RIP 2009-2018

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Markkinapsykologian konkarina joka ollut kryptoista oikeassa kerta toisen jälkeen ni pystytkö antamaan tilanneraporttia kryptoista? Minkälaiset todennäköisyydet antaisit et ihmiset nyt vihdoin tajunneet ettei kryptoilla ole paljoo fundamentaalista arvoa ja mennään lähelle nollaa tai et laiva kääntyy kohta 900$-3200$ välillä kohti uutta hypeä joka vie meidät uusiin huippuhintoihin kuten joka kerta aikasemmin?

Näytä koko viesti