Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Casteliero wrote:

Ihan hyvältä näyttää ainakin omasta mielestä. Ainut mikä tuossa vois olla, niin siivoilee vähän tuota 10% sekalaista soppaa. Ne irtokolikot tuppaa usein jäämään sinne eri lompakoihin pyörimään vaan turhaan. Ainakin itse tykkään, että otan ne tietyt mihin keskittyy ja panostaa, ja tuossa vois sulla olla ihan hyvä paikka siivota tuota ja keskittyä noihin uusiin projekteihin ja airdroppeihin niillä rahoilla. Ainakin itselle olisi parempi vaihtoehto noista ottaa kaksi 5% sijoitusta johonkin uusiin projekteihin, joihin oikeasti keskittyy ja pystyy panostamaan omaa fokustakin paremmin.

Kiitos näkemyksestä. Samaa olen miettinyt itsekkin että turhan paljon olen hajauttanut pieniin kohteisiin. Osaan toki uskon että nousee ja sen takia en ole myynyt.

Airdropeista puheenollen. Uusin projekti joka tekee airdropin on Starknet

https://provisions.starknet.io linkistä pääsee katsomaan onko oikeutettu jakoon. Huom. tähän on oikeutettu esim. ne jotka

ovat steikanneet ETH siinä vaiheessa kun Merge päivitys tapahtui ( syyskuun 15, 2022 ) eli yllättävän kaukaa voi olla snapshot tehty ja tästä syystä usealta voi mennä ohi ilmaiset tokenit. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Ensinnäkin pahoittelut Reacherille.

Minä olen kerran joutunut hackinuhriksi. Tämä tapahtui noin 3 vuotta sitten, kun netflix tunnukseni vietiin. Tuo johtui hyvin pitkälti myös omasta noloudesta koska käytin samaa salasanaa kuin useassa muussa ja mitään 2vaiheista todennusta ei ollut päällä. Tämä ei tietenkään ole verrattavissa tilanteeseesi koska rahallista menetystä ei ollut, vain kuukauden jäsenyys. Tämäkin kääntyi siinä mielessä voitoksi, koska sen jälkeen en enää ole jatkanut netflix jäsenyyttä.

Eilen julkaistu inflaatiolukemat jenkeistä aikaan sai pörssin kyykkäämisen ja sitä kautta se näkyi myös kryptojen puolelle. Saa nähdä mitä tapahtuu illalla kun pörssit siellä tänään avautuu. Itse odotin tai odotan edelleen inflaatiolukemien tuovan hieman jäähtymis vaihetta kryptoille. Jos inflaatio saadaan lähelle sinne tavoiteltua 2%, alkaisi taas noususuunta.

Mietin myös omaa allokaatio suhdetta kryptoissa. Ne menee karkeasti ottaen näin:

  1. 30% BTC
  2. 15% ETH
  3. 15% IMX
  4. 10% SOL
  5. 10% AVAX
  6. 5% TIA
  7. 5% DYM
  8. loput 10 % pienempiä eriä mm. MATIC, SAND, GALA,...

Viime aikoina oon keskittynyt etsimään uusia projekteja ja airdroppeja. Tästä syystä tuli ostettua alunperin Solanaa, Celestiaa ja nyt viimeisempänä Dymensiota. 

Näytä koko viesti
Sijoitushurujen kryptovalinnat vuodelle 2024 -

Heitetään oma lehmä ojaan ja mennään täysin tuurilla. Valinta kohdistuu niin ikään kuumaan solana ketjuun ja meemi osastolle.
Myös katselin tuota $WIF tokenia mutta ajattelin että nousu saattaa laantua hyvinkin nopeasti kun meemi kolikoilla on tapana hurja kokonaismäärä. Wif:llä se on vain noin miljardi, joten dollarin rajapyykki saatttaa hyvin nopeasti tulla eteen.

Oma valinta on Solana toisinpäin eli $Analos
Löytyy ainakin coingeckosta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Casteliero wrote:

Ajattelin jo nyt vähän laittaa noita ensivuoden alun mielenkiintoisia token-julkistuksia, jotka ainakin itseä kiinnostaa. Niissä on todennäköisesti nyt mahdollisuus airdrop-farmaukseen, jos se jotain sattuu kiinnostamaan. 

 


Manta: https://manta.network/

EVM-equivalent ZK-application platform that is scalable and secure through Celestia DA and Polygon zkEVM. En osannu paremmin suomeksi tiivistää, niin kopioin suoraan sivuilta.


Manta network:in steikkasin juuri eth:ta.

https://newparadigm.manta.network Sivulle tarvitsee koodin. Tässä minun referointi koodi jos jotakin kiinnostaa saada mahdollisesti palkinto steikkaamisesta.

Kuva poistettu.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Ajattelin täällä kysyä, onko jokin muu näitä saanut? Eli gnosis lohkoketjussa lähetetty mun coinbase walletiin. Onko nämä kuinka legittejä ja mitä näille tehdä? Kuva poistettu.Kuva poistettu.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Casteliero wrote:

Noissa pienemmissä on vaan se ongelma, että en käytä DEX:jä ja noita ei oikein noista isoista pörsseistä löydy.

 

 

Tuli uutena tietona. Mielenkiinnosta kysyn miksi et käytä DEX:jä? Oletus on mulla ollut se että olet kiinnostunut testaamaan ja tutustumaan uusiin palveluihin ja ehkä myös sillä silmällä jos uusi sovellus/kehittäjä sattuu airdroppaamaan. DEX myös mahdollistaa sen että pääsee mukaan projekteihin hyvin varhaisessa vaiheessa.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Bingo53 wrote:

Spot Bitcoin ETF:ien hyväksymistä odotellessa Virtunen Top10 kryptokorin ETN-sertifikaatti toimii ja sopeutuu

Kuva poistettu.

Nimimerkki Castelieron heinäkuun lopun viestistä sain kimmokkeen ostaa kryptokoria eli Virtune Krypto-sertifikaattia ja seurailla sen avulla valuutta-alan hintakehitystä. Ostot vihreitä pallukoita yllä olevassa käyrässä.

Alkuperäinen viesti vanhasta ykkös-kryptoketjusta: 

Tasapainotus tehdään, jotta ETN-sertifikaatti seuraisi the Virtune Vinter Crypto Top 10 Indexiä. Tämä on kuudes tasapainotus sitten tuotteen listaamisen toukokuun viidestoista päivä kuluvaa vuotta. Tiheä tasapainottaminen varmistaa, että sertifikaatti heijastaa vallitsevia markkinaolosuhteita ja tehokkaasti vastaa kryptomarkkinalle ominaista volatiliteettia.

The performance of Virtune Crypto Top 10 Index ETP SEK for October was +16.32%, resulting in a return of +14.36% since its listing on May 15th.

Virtune's crypto index ETP is the first of its kind in the Nordic region. The ETP includes up to 10 leading cryptocurrencies that are part of the Nasdaq Crypto Index, based on their total market value, with a maximum weight of 40% per cryptocurrency to promote diversification. This allows investors to benefit from broad exposure to the cryptocurrency market without being heavily concentrated in any single currency.

Linkki Virtunen tiedotteeseen: https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/uutiset/1008437276

Omistajia tällä Virtunen ETN:llä on Nordnetissa 95 kpl.

Hyppänen kirjoitti ennen kyseistä viestiä: "Mä miettisin siitä huolimatta sitä, onko fiksumpaa tehdä blockchain/kryptosektorin -sijoitus BTC &  ETH kurssitrackerin vai alan yhtiöihin. Pääasia, että tietää mitä tekee ja mitä riskejä missäkin tapauksessa ottaa."

Nordnetissa on muutama kryptosertifikaatti trackerina, joista voi esimerkinomaisesti tuoda esiin pari naapurissa rekisteröityä Valourin tuotetta:

Kuva poistettu.

Omistajia Nordnetissa on 487 kpl

Kuva poistettu.

Omistajia Nordnetissa on 1224 kpl

Näistä olisi nyt mukava kuulla omistajilta kommenttia onko näihin oltu tyytyväisiä tai saatu raippoja vaikka veroissa tms.

 

Itsellä oli joulukuu 2018-2021 välillä  xbt providerin tarjoamaa eth trackkeria.
Eihän tästä juurikaan moitittavaa ole. Hyvänä ja huonona puolena näen näissä sen että osto/myynti tapahtuu vain pörssin ollessa auki.

Kaverillani on tuota virtune top 10 etp tuotetta, pientä vaihtoa on ainakin tässä vaiheessa. Puolilta päivin oli vaihtoa tehty 185e edestä, eli hiljaista vielä tässä vaiheessa on.

Pari viikkoa sitten ostelin taas tracker tuotteita. Esim Valour solana ( sol ) eur. Ei kannata SEK puolta ostella ettei mene turhia valuutan vaihto kustannuksia.
Mielestäni on hienoa että krypto tuotteita löytyy pörssistä näin matalalla kynnyksellä.

 


 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Vielä kysymystä mun coinbase todennukseen.

Millä id kortilla ollette todentanneet henkilöllisyyden.

Note that your documentation must meet all of the following conditions.
- Contain all info. The ID card must contain your full name as it appears on your Coinbase account, date of birth, and address.
- Not expired. We’re unable to accept expired documentation, even if the expiration date has been extended beyond the date listed on the ID.
- Undamaged/Unaltered. We are unable to use damaged or altered documentation for verification.
- Government issued. The ID card must be issued by the government. Health cards, military cards, and student ID cards, for example, are not valid.
- Not a copy. Photocopies or scanned images are not accepted.
- Fully visible. The entire ID must be visible. If parts of the ID are covered, the system will reject it.
- In Focus. The picture of the ID needs to be clear and can’t be out of focus.

Ajokorttilla olen yritänyt. Ei onnistu. Ei sisällä osoitetta. Mikä kortti tähän sitten kelpaa kun ei passissakaan sitä ole.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Antti Hyppänen wrote:

iGotCrypto wrote:

Olen muuttanut tänä vuonna. Ajattelin että siitä taitaa johtuakin. Silti en tiedä kuinka sen saan coinbaselle hyväksyttyä.

Ethän sä voi verifioida käyttäen uutta osoitetta, jos sulla on Coinbasen tiedoissa vanha osoite. Kirjaudu selaimella coinbase.com ja oikeasta ylänurkasta profiilin kuvaa ja Manage Profile. Siellä on Personal Info alla osoite. Jos sä muutat tuonne sen uuden osoitteen niin ehkä siitä käynnistyy sitten varmennusprosessi, mikä menee läpi. Jos et saa päivitettyä sitä osoitetta itse niin ehkä Twitterin DM.n kautta saat aspan kiinni ja ne pystyvät tekemään sen.

Päivityspyyntö onkin tästä mun tekemästä osoitteen muutoksesta lähtenyt liikkeelle. 

Taisin juuri älytä mistä homma kiikastaa. Eli jostain kumman syystä verify sivulta löytyy lääni jossa asun. Ja koska me emme saa laskuja jotka sisältää läänin,  se ei kelpaa coinbaselle?

 Ja kun tässä se vielä se ongelma ettei province/lääni sieltä verify sivulta lähde pois vaikka account asetuksissa sitä ei ole  eikä sitä verify sivullakaan ole kun sitä yrittää muokata. 

Coinbase supporttiin sain yhteyden twitterin kautta ja olen ollut nyt sähköpostilla yhteyksissä. Viestittely on ollut sujuvaa, mutta itse ongelma ei ole vielä ratkennut.  Homma varmennuksen kanssa venyy: kun sen kerran tekee ( tai  yrittää tehdä ), voi seuraavan tehdä vasta 24 tunnin päästä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Antti Hyppänen wrote:

Kokeile Twitterin kautta privaa supportiin: https://twitter.com/CoinbaseSupport
Huom. vain privaviesti, älä twiittaa julkisesti ja varmista että on tuo oikea tili eikä scammi.

 

Kiitos. Tuo ei käynytkään mielessä. Pitääpä laittaa sinne viesti

Näytä koko viesti