Olet täällä

Ovaro (os. Orava) - 7.4.2021 08.22

Saakohan tuosta betonimöhkäleestä vetäviä kuvia mitenkään ?  Luontaantyöntävä se on vaikka kuinka aurinko porottaisi ja lapset leikkisivät.

Samaa mieltä olen noista kännykkä kuvista. Saa sen kuvan, että paikalla ei ole viitsitty edes käydä vaan on otettu jotakin mitä huoltomies on kuvannut sattumalta aikoja sitten. Möhläleen osalta sinänsä ymmärrän haluttumuuden mennä paikanpäälle.

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 5.4.2021 09.57

Ostin Samhällsbyggnadsbolagetin etuoikeusosaketta tutkimatta, että nämä oli päätetty ostaa takaisin hintaan x.

Myin pois tappiolla. Omasta laiskuudesta ei voi syyttää kuin itseään.

Näytä koko viesti
Citycon - 19.3.2021 02.23

Onnekki kissamiehenkin pitää kaivaa silloin isosti ja voi olla, että tämä hillitsee.

Otin myös lisää ja nostin roimasti keskihintaa.

Näytä koko viesti
Pankista saa rahaa – ellei ole yritys tai maahanmuuttaja - 16.3.2021 09.04

Yrittäjästatus on miinus ja samalla lailla on tosiasia, että jos et sovi muottiin, niin pankki on ihmeissään.

Ihan turha oli selittää pankin toimihenkilölle joka tuntui olevan vastavalmistunut, että kommandiittiyhtiön vastuunalainen yhtiömies vastaa yhtiön veloista ja ky:n taseessa on huomattavasti enemmän tavaraa kuin omassa. Omalle nimelle olisi saanut lainaa huomattavasti paremmilla ehdoilla kuin huomattavasti varakkaammalle yhtiölle jonka veloista kuitenkin itse vastaa. Jäi laina ottamatta. Täytyy taas jossakin vaiheessa kysellä uudestaan ja taas todennäköisesti ihmetellä samaa asiaa.

 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 25.2.2021 02.51

Kilppari kirjoitti:

 

Itselläni ei ole semmoista osaamista, että osaisin lukea noita tulostietoja siten, että osaisin selittää minne ne oravan rahat oikein menee, ettei vuokrista riitä tuottoa omistajille. Voisiko joku selittää miten tuo on mahdollista jos vuokrausastekin on noin kova? 

Velkojille valuvat. Lainamääräkin on vähentynyt ja maksetut korot ovat luokkaa 0,5 miljoonaa enemmän kuin viime tilikaudelle. Sen enempää tutkimatta veikkaan, että lainojen uudelleenjärjestelyn yhteydessä on maksettu jotakin. Ovaron aikana on tehty järkeviä peliliikkeitä, mutta kysymys kuuluu edelleen, että miten ydinpommi kestää. Ilman toiminnan järkeistämistä Ovaro olisi todennäköisesti nurin.

Nyt tehtiin iso alaskirjaus ja pommista saatiin sokkaa irti. Samalla ilmoitettiin, että osingoa ei nyt ole odotettavissa mies muistiin ja joka rajaa Holviuksen minisijoitukset tehokkaasti.

Näytä koko viesti
Parhaat set for life vinkit nuorelle jannulle - 14.2.2021 09.36

callo kirjoitti:

Avioehto on kaikkeen henkilökohtaiseen omaisuuteen. Ennen ja jälkeen avioliitoon kertyneeseen. Muutakin saa sopia, mutta oikeudessa on heikoilla jos toinen ei halua tätä "muuta" seurata. 

p.s. Käyttäkää näihin avioehtoon asiaan erikoistunutta juristia. Jos sen tekee, kannattaa se tehdä tehdä kunnolla eikä olettaa mitään.

Tämä riippuu siitä, että miten tuosta muutakin on sovittu eli käytånnnössä miten pystyy sopimuksen näyttämään toteen. Mikäli pystyy, niin silloin on kokonaan uusi peli kyseessä.   

 

Näytä koko viesti
Sijoittaminen globaalisti viljelysmaihin ja metsään - 14.2.2021 08.07

Kannattaa myös vilkaista LANDOA. Tämä voidaan toki ostaa takaisin, mutta tämä maksaa 6 pinnaa ja common stock puolet vähemmän. Landossa on myös se, että Nordnetin lainoitusaste on 0 ja joka kannattaa muistaa jos käyttää vipua. Nämä joka kuukausi osinkoa maksavat pitävät mielenkiintoa yllä. Minulla on molempia.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 11.2.2021 09.20

Remppakämppiä olen katsellut jotta saisi puuhastella. Pirkanmaalta ei vaan tunnu löytyvän mitään järkevää eli sellaista jossa se remonttitarve olisi myös hyvin hinnassa. Saa epäilemään, että ihmiset maksavat maltaita tai sitten ne löytää omistajat jotakin muuta kautta. 

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 29.1.2021 10.13

Ihmeellisesti tuli muutoksia matkaan kun asia alkoi käydä kiinnostavaksi. Selvä virhe antaa myydä mutta ei ostaa. Paljon uskottavampaa olisi ollut laittaa molemmat kiinni, mutta jos voi vain myydä, niin hinta laskee väistämättä, mikä herättää kysymyksiä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 4.11.2020 11.02

On sekaavaa touhua. Onko postiääniä laskettu lainkaan vai aletaanko niiden laskenta vasta kun vaalipäivän äänet on laskettu ?

Näytä koko viesti