Olet täällä

Backaheden Fastighets AB - 3.5.2021 07.50

Tuuppasin aamusta 765 kappalettani laitaan 99:llä kun eivät satasella menneet kaupaksi. Siirsin toivottavasti tuottavampaan paikkaan. Backahedeniä vastaan ei saa vipua ja toiseksi nyt saan kotiutella Aspiresta voittoja veroja maksamatta 150€:lla.

Näytä koko viesti
Kamux - 21.4.2021 10.35

hauturi kirjoitti:

Sitä miten laillista työn teettäminen talkoilla on en osaa isommin kommentoida, mutta käsittääksen esim. kaupalliset festivaalijärjestäjät toimivat näin kaiken aikaa.

Hyvä pointti ja käsityksesi on fakta. 👍 Eli Kamuxin toiminta ei liene laitonta.

Näytä koko viesti
Kamux - 21.4.2021 09.31

Hmmm. Varmaankin kyse ihan suorasta ajosta, tuskin haluavat ottaa riskiä, että "lainaavatkin" autoa. Kuulostaa kyllä että ainakin harmaalla alueella liikutaan. Voiko yritys teettää töitä alle työehtosopimuksen hinnoin? Voiko yritys käyttää talkootyötä?

Kuulostaa kyllä erikoiselta, mutta on kyllä hieno idea jos laillista. Tai no idea on hieno joka tapauksessa, jos tähän asti Jonnet ja Jonnettaret ovat liikutelleet kymmeniätuhansia kymppitonnin kippoja bensarahoja vastaan ympäri Suomea. 😅

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 19.4.2021 10.12

Tinggeli kirjoitti:

Ps. Sebastian Tynkkynen (PS) on saman uutisen mukaan tehnyt lakialoitteen pelikoneiden poistamiseksi yli 100 neliön liiketiloista. Näen tämän  vähänpopulistisena tuon rajan takia, koska se jättää pelikoneet kioskeihin ja liikenneasemien tiloihin. Miksi ne on rajattu pois?

 

Varmaan sen takia ettei yrittäjävetoisien kyläbaarien ja R-kioskien pitäjiltä lähtisi hyvä tulonlähde. Ja siis samalla lähtisi tietenkin Sebun äänet.

Näytä koko viesti
Alexandria - 14.4.2021 11.57

Minullakin kokemusta tästä puljusta ensimmäisten sijoituskokeilujen aikaan n. vuonna 2008-2009, kun soittelivat jatkuvasti. Jostain blogista luin silloin (olisikohan ollut saiturin blogi/ kitupiikin kirjoitukset tai jotain vastaavaa), että mainitkaa ensikerralla syyksi haluttomuudellenne sijoitustapamiseen, että luette tätä blogia. Sen jälkeen ei ole ikinä soitettu.

Toinen tapaus: joitain vuosia tämän jälkeen pappaani (rip)  pyydettiin tapaamiseen ja hän sinne menikin. Myyjä kertoi papalleni olevansa hyväkin ystäväni, että paljonkin ollaan oltu tekemisissä. 😄 No kyllähän me nuorempana oltiin 10 vuotta asuttu samalla pienellä paikkakunnalla, mutta ei me kyllä toisistamme nimeä enempää tiedetty. Että sellainen ystävyys. Onneksi tämäkään tarina ei päätynyt kauppoihin, niin jäi luultavasti enemmän perikunnalle jaettavaa.

Näytä koko viesti
Aktia - 29.3.2021 10.53

Ei kai vain ole niin, että Nordnetin aamuisessa mainosviestissä, jossa houkutellaan sijoittamaan kolmessa eri kategoriassa voittaneen (Morningstarin arvio) varainhoitotiimin Aktian rahastoihin, niin ole juuri se tiimi joka lähti kävelemään puljusta?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 28.3.2021 10.44

https://ikaantyneethelsingissa.fi/kuolleisuus

Tuolta löytyi ihan näppärä graafi (toinen ylhäältä) hesalaisista. Ja hesalaisiahan me ollaan kaikki, kun oikein silmiin katsotaan.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 20.3.2021 10.39

Keittiötaloustieteilijä Heiska Heiskårholm 20.3.2021 ST:

"Vuosina 2008-2019 ainoastaan yksi maa maailman 135 valtiosta kasvoi hitaammin kuin Suomi."

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 16.2.2021 03.46

Quote:

– Kyseinen tietoturva-aukko on korjattu ja peli on turvallisesti asiakkaidemme pelattavissa. Selvityksen aikana peliä ei voinut pelata, tiedottaja Oskari Keskitalo kertoo.

Hyvä että saivat 500:n palautusprosentin korjattua ja nyt voimme taas turvallisesti antaa rahamme Veikalle 😁

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 12.2.2021 11.34

Aki Pyysing kirjoitti:

En välttämättä ymmärrä, miksi kiusaan itseäni rahapelipolitiikalla, kun voisin viettää leppoisaa elämää osakkeita treidaillen ja pokeria pelaillen.

Pitäähän sitä työn lisäksi olla harrastuksia...

Näytä koko viesti