Olet täällä

Afganistan - 30.8.2021 01.27

Jeans kirjoitti:

Youtube: This Is What Winning Looks Like

Kelasin äkkiä läpi hyppimällä. Kenttäkoulutus muistutti Boratin jatko-osaa tai Kummelin Aziz The Combat Fighter -läppiä.

Näytä koko viesti
Makrodata - 12.8.2021 11.30

mutulla:

2015 laivatilauksia

2016 ei laivatilauksia

Näytä koko viesti
Mikrosäästäjän minimalistisen elämän ja vapauden tavoittelua - 29.7.2021 01.16

Yleensä putki- ja julkisivuremontti ei tule yllätyksenä. Nyt kuitenkin kalliit remontit tehty. Onko kämpän vuokraaminen kassavirtapositiivista? Oletko tiedustellut pankeista lainojen uudelleenjärjestelyä (yhdistäminen ja maksuajan pidentäminen)? 
Paljonko asuntojen hinnat muuttuneet alueella 10 vuoden aikana? Kuten Kekkoslovakki yllä totesi: kivirekeä on raskas vedellä. Olen lukevinani rivien välistä, että asuntosi sijaitsee muuttotappiopaikkakunnalla. Kämppä lihoiksi vaan, jos tuntuu että se vapauttaisi henkistä kapasiteettia.

Suunnitelmasi tuntuvat maanläheisiltä ja määrätietoisella tekemisellä varsin helpohkosti saavutettavissa olevilta. Onnea yritykseen, jään seuraamaan sivusta. 👍

Näytä koko viesti
Osakekisa I - Helsingin porssi 15.6-23.7 - 26.7.2021 01.44

1. sääntö tosin näyttää olleen, että piti valita 3 osaketta. Kallella niitä on 2.

Eli mielestäni voittaja on Kuplasalkku ja Kallelle alalaude-diplomi.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 21.7.2021 08.31

Tästä voi jokainen tarkistaa, että mistä yksiköstä oli kyse:

https://youtu.be/KE8q_bATXUg

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 13.7.2021 09.54

Aki Pyysing kirjoitti:

Miulla taas joutomieheksi heittäytyminen todennäköisesti tarkoittaisi lisää viiniä, laulua ja ylipainoa. Mikä ei johtaisi elinkaaren aikana maksimaaliseen nousuhumaloiden määrään😎.


Nerokkuutta, jollaista ei tavallinen kestojuoppo tule ajatelleeksi.
Näytä koko viesti
Privanet - 2.7.2021 02.32

Kauppa se on joka kannattaa, sanoi entinen kauppias. 😁

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 21.6.2021 11.14

Nyt tuli tirskahdettua muutaman kerran. 🤠

Aika surullista että tuo Kausteen postaus on saanut noin paljon tykkäyksiä. Turhaa maalittamista pienestä läpänheitosta.

Näytä koko viesti
Virala Acquisition Company (VAC) - 20.6.2021 06.51

Juttelinkin näköjään ihan mottipäisiä. Puhuin Vanantaan kartanosta, jonka myöskin omistaa Ehrnrooth (Georg, Casimirin poika). Varmaan ovat naapureita? Ja nyt huomasin ettei tämä Alexander olekaan samaa perhettä edes. Olisko sitten edes serkkupoikia? 😄 Menipäs aika ot:ksi, mutta pääsimpä tarinoimaan. Ja tuollakin kartanolla on siis juuri rakennettu uusi tuhansien munien hautomahalli, niin siitä sekaannus. 

Näytä koko viesti
Virala Acquisition Company (VAC) - 20.6.2021 05.27

Olen ollut rakennuspuolen hommissa tuolla kartanon alueella ja luulen ettei tämä Alexander liity fasaani- tai kartanobisneksiin. Ainakaan hänen nimeään en ole kuullut niissä yhteyksissä, vaikka kahdelle Ehrnroothin yritykselle olen päässyt työskentelemään.

Hauska nyanssi: kun tuli tarjouskyselyä juuri tuonne alueelle, niin piti googletella että kenelle köyhälle tässä ollaan työtä tarjoamassa. No sitten kun saatiin ensimmäinen homma tehtyä ja rahat tilille, niin tuli sitten ostettua heti eQ:n osakkeita ihan vaan sen aiemman googlailun perusteella. No osakkeet on jo myyty keväällä, mutta mukava toinen pikkutili tuli siitä. Tämä oli vähän tälläinen "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat" -tyyppinen sijoitus.

Näytä koko viesti