Ostin/Myin (Pörssikaupankäyntiketju osa 2.) -

Myyty Intrumia 15 000 kpl noin 55 SEK keskihinnalla. Olivat tupsahtaneet jostain salkkuun. Ostettu 8 000 kpl Stockaa noin 2,6 €. Nämä puolestaan olivat kadonneet samoihin aikoihin. Nyt kumpaakin 20 000 kpl. 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Ostin tänään vähän Intrumia (näemmä ehtinyt tippua noin prosentin sittemmin). Tätä tekosyynä käyttäen alla myös noin kuukauden aiemmat kiikut. Etsi kuvasta osingon irtoaminen.

Kuva poistettu.

Näytä koko viesti
Mandatum -

Myin omat lappuni ajatuksella, että korkojen laskiessa riittävästi nykytuloksen tekevästä laskuperustekorkokannasta tulee taas riippakivi ja toisaalta tulevaisuuden tuloksesta vastaavan varainhoidon houkuttelevuus kärsii. Lisäksi toimitusjohtaja toppuutteli Inderesin haastattelussa varainhoidon konsolidaatio-odotuksia. En tokikaan mitään laskelmia tehnyt päätökseni tueksi.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Laitetaan taas noin kuukauden tauon jälkeen Intrum-kiikut tämän päivän kevennyksen jälkeen, joka ei vielä kuvassa. Vähän hassut edelliset kevennykset oli lainoitusastesääntöjen takia likviditeetin vapauttamiseksi, mutta otetaan tuuri vastaan.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

No keventelyyn ei ole päässyt, sen sijaan siirretty muista lapuista etenkin tänään lisää ylipainoa takaisin Intrumiin mm. keventämällä Stockaa, joka onnekkaasti teki ilmoituksensa välissä. Toki muu salkku laskenut senkin edestä viimeisen viikon aikana.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Intrum-päivitys vielä eilisten ostojen osalta ja samalla kuukauden kiikut kuvamuodossa. CMD-päivän jäljiltä  limiitti kävi jo tapissa, samoin loppuviikon jäljiltä tavoitteena kevennellä taas kun ehdin jo ottaa aiemmilla myynneillä takaisin mm. Stockaa.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Stockan lainoitusaste noussut ja on nyt 50 %.

Näytä koko viesti
Intrum -

Kuuntelin Q&A:n, seuraava perustuu muistikuviin yhden oton perusteella. Mielestäni painottivat, että tavoitteisiin päästään olettamatta muutoksia esimerkiksi rahoituskustannuksissa, ja että tarvittaessa (ei kuitenkaan base case) eivät tarvitse uutta rahoitusta 2025 loppuun, jos oikein ymmärsin. Mielenkiintoista ehkä oli ihan lopussa, että omien osakkeiden ostosta kysyttäessä toimari toisti että 2025 loppuun asti kassavirta menee vivun pienentämiseen, mutta bondien ostosta CFO totesi, että kaikkia vaihtoehtoja velkaisuuden pienentämiseksi tutkitaan tms.

Edit. Ei osunut korvaan kommenttia uusien exitien tilanteesta, kiinnostaisi kuulla jos joku katsoi oliko mainintaa aiemminkaan.

Näytä koko viesti
Intrum -

Tänään cmd klo 14 Suomen aikaa jos oikein laskin (CET 13). Lounas jo klo 13 alkaen.

 https://www.intrum.com/investors/capital-markets-day-2023/

Edit. Olikin jo tullut tiedote, jossa mm.:

New medium-term financial targets 

Growth: External Servicing revenues growth of ~10% CAGR

EBIT margin: Total adjusted Servicing margin to reach >25%

Balance sheet intensity: Proprietary Investing book value excluding revaluations of SEK ~30 billion

Leverage: Leverage ratio (Net debt / Cash EBITDA multiple) of 3.5x by end of 2025

Dividend: Dividends subject to leverage ratio of ≤3.5x

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Jatkona edelliseen, myöskään Dellin kanssa en jaksanut odotella lainoitusasteen paranemista ja luovuin näemmä noin 40 % tämänhetkistä kurssia halvemmalla. Kannattaa siis jatkossakin valita kohteet lainoitusasteiden perusteella.

Näytä koko viesti