Olet täällä

JR:n allokaatioblogi - 1.4.2023 03.18

JR kirjoitti:
MS tuntuisi olevan nyt selkeästi markkinajohtaja kielimallipohjaisessa tekoälyssä. Bing on yhtäkkiä monessa suhteessa parempi kuin googlen haku. Se on jo itsessään merkittävää, mutta voisi implikoida, että MS on muutenkin talo, joka hyödyntää kielimalleja aallonharjalla - ne voivat toimia esim koodauksessa merkittävänä tehobuusterina. Ei niin, että ne varsinaisesti koodaisivat ihmisen puolesta, mutta ne voivat parhaimmillaan tehostaa taitavan koodaajan työtä siinä missä aikoinaan puhtaista tekstieditoreista IDE:ihin siirtyminen. Eli ne voivat ennakoida pitkiäkin koodinpätkiä oikein arvaamalla syötteen alusta mitä koodaaja on tekemässä, ja tuomalla kaikenlaisen referenssimateriaalin todella nopeasti saataville.

Kun en ole yhtään kärryillä aiheesta, niin voinko kysyä:

- tarkoitatko harrastekoodaajia?

- jos et, niin eikö tuossa ole järjetön tietosuojariski paljastaa koodiansa Microsoftille

- vai onko kyseessä jokin offline-ratkaisu, jossa tieto ei päädy Microsoftille

- jos on, niin myydäänkö tätä yksilöitynä pakettina, vai mikä tässä on Microsoftin bisnesmalli?

Kiitos etukäteen.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 29.1.2023 03.07

Tänään opin olevani monoilija. Viimeisin vastaava oli CIS male. "It's a way of marginalizing a normal person", sanoi Norm Macdonald (RIP)

Ihan hyvältä kuulostaa toi PP:n touhu. Harvoin toimii, mutta monella toimii, kuitenkin. Ihmeellinen aihe moralisoida, vai mitähän tämä kriittinen suhtautuminen on. Kateutta? Tuskin, ei ole helppo elämäntyyli tuo kuten rapsoista näkee. "Monoilu" on helppoa ja pitäisi olla tyytyväinen, ettei itse koe tarpeelliseksi säätää uusien treffikumppanien kanssa.

Näytä koko viesti
JR:n pokeriblogi - 17.1.2023 11.36

Ettei nyt jää sellaista kuvaa, että Helsingin Casinolla olisi tuollaista innovatiivisuutta, niin todettakoon, että big blind ante on nykyään normi noin kaikissa maailman turnauksissa.

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat - 13.1.2023 05.20

Druuge kirjoitti:

 

TexWiller kirjoitti:

Satuin myös katsomaan "Glass Onion: A Knives Out Mysteryn" eilen, ja hyvin jaksoi viihdyttää ihan loppua lukuuottamatta. Odotukset eivät kovin korkealla olleet. Tosta leffasarjasta taitaa olla aiempikin osa, pitänee kaivaa esiin.

 

Se alkuperäinen Knives out on Agatha Christie-tyyppinen murhamysteeri ja mielestäni oikein mainio elokuva. Käsikirjoitus mielestäni ainakin pari napsua parempi kuin tässä Glass onionissa.

 

 

Samaa mieltä. Tämä uusi oli selvästi tehty vähän nuoremmille, mutta toimi kyllä ihan hyvin sekin. Olisin tuon ensimmäisen osan katsonut uudestaan, mutta ei harmikseni löytynyt enää flixistä.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 13.1.2023 02.07

hauturi kirjoitti:

 

aku kirjoitti:

Edit: Näkyy olevan päivän valinta rahastosäästämisessä, mutta ei näy vastaavaa ETF:ssä (uutta sopimusta tehdessä).

 

Juu, ETF:istä kysymys. Pikkaisen harhaanjohtava tuo teksti Nordnetin sivulla.

Tainnut jäädä tuo lause korjaamatta, muistaakseni aikoinaan päivän sai valita itse. Nyt kaikkialla muualla sanotaan, että ETF-sijoitukset tehdään kuun 5. päivä, joten sitä ei ole tarkoitus pystyä muuttamaan. Luultavasti säästävät kuluja näin.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 12.1.2023 06.23

Ulkomailla myös maksulliset naiset käyttävät tinderiä ahkerasti, mihin en ole Suomessa törmännyt. Vegasissa ihmettelin hetken, kun tuli vähän liikaa matcheja laugh

 

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. - 6.1.2023 01.11

Botitko noita yläpeukkujakin rämpyttää vai romantisoidaanko täällä alkoholismia vielä vuonna 2023?

Tsemppiä OP!

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar - 10.12.2022 05.21

segesege kirjoitti:

Virkkunen maistuu itselle edelleen juuri ja juuri, mutta on siitäkin kieltämättä vähän tullut Mertaranta-tyyliin oman brändinsä vanki. Maikkarin rahakkaassa työsopparissa varmaan provikat lasketaan desibelimittarilla. Käyt jääkaapilla ja kuuntelet, että nyt tuli maali niin ei, Virkkunen on vain bongannut jonkun 90-luvun jalkapalloilijan katsomossa. 

Joo, ja toki tuon ymmärtää, kun sillä tienaa. Parempi verrokki Virkkuselle olisi lätkän puolelta Antti Mäkinen, jolla Virkkusen tavoin lajituntemus huippuluokkaa ja molemmat myös tykkäävät tuoda sen esiin. Mäkisen ego vielä huomattavasti isompi ja tykkää jatkuvasti tuoda esiin miten on pelaajien kanssa tekemisissä. Pohjanoteerauksena maininta siitä, että Laine soitti hänelle ensimmäisenä, kun isä kuoli.

Molemmilla vahva fanikunta, jossa eittämättä yhtymäkohtia, esim. Bille Beino -vaatemerkin suosiminen.

Mua ei Virkkusen hehkutus häiritse, mutta tuo uutena tuotu ihme aksentti, mihin Kilppari & co varmaan viittasivat on aika käsittämätön. Hän siis nähdäkseni päätti, että alkaa yhtäkkiä puhumaan Suomea kuin joku Espanjan rannikolla kasvanut manolo. En ainakaan aiemmin ole tuotu hämmentävää suomen kielen lausumista mieheltä huomannut.

Näytä koko viesti