Innofactor -

Pari mukavaa uutista tälle päivää ja kurssi 9% nousussa @0,739. Reilun vuoden takaisista huipuista ~@1,6 lasketeltu tasaisen tappavasti. Jokohan lapun pohjat ois nähty?

Klo 10:55: Innofactor toteuttaa taloushallinnon järjestelmän yksityiselle suomalaiselle terveydenhoitoalan yritykselle

Klo 14:45: Kuntien Tiera valitsi Innofactorin toimistoviestintäpalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi

Näytä koko viesti
Sanoma -

Sanoma jatkanut omien ostoja joka päivä ja nyt jo 341 000 ostettu 900 000 enimmäismäärästä. Kurssi syöksyny vaikka ~21k kpl omia ostopuolella päivittäin ~130k keskivaihdosta. Kurssi nyt vuoden pohjalukemissa 8,195. Konsensustavoitehinta analyytikoilla: 10,23€.

Näytä koko viesti
Amer Sports -

Kiinalainen kilpailija harkitsee Amer Sportsin ostamista - kaupankäynti keskeytettiin 12 prosentin nousussa

Bloomberg siteeraa nimettömänä pysyviä, "asian tuntevia lähteitä", jotka kertovat Anta Sportsin keskustelleen pankkien kanssa mahdollisesta yrityskaupasta.

Näytä koko viesti
Vinkkejä nuoren pieneen sijoitus+sijoitustietoalkupääomaan joululahjaksi -

Itse olen kans miettinyt, että hyvä lahja voisi olla arvo-osuustilin perustaminen ja sinne jonkun pienen summan tallettaminen. Vaikka se hullulta kuulostaa, niin uskon tän perustusvaiheen olevan aika iso kynnys monille lähteä mukaan. En oo tosin vielä selvittänyt miten suuri byrokratia tässä on, etenkin kun kyseessä ei ole omat lapset, mutta toivottavasti suhteellisen pieni.

Pahoittelut carvnicille, mutta kirjatipsejä en osannut antaa :)

Näytä koko viesti
Päivän lööppi -

Senaatti hyväksyi jenkkien verouudistuksen:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005473799.html

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Mielenkiintoinen kirjoitus: https://www.rakennuslehti.fi/2017/11/jatkokaupat-vedattaneet-rakenteilla-olevien-asuntojen-hintoja-maksoitko-yksiosta-kymmenia-tuhansia-ylihintaa/

"Rakennuslehti on selvittänyt rakenteilla olevien asuntojen kauppoja kymmenien kohteiden ja useiden rakennusliikkeiden osalta. Kauppa tehdään niin sanotulla siirtosopimuksella, jolla asunnon ensimmäinen ostaja myy kauppaa koskevan sopimuksen eteenpäin.

Siirtosopimuskauppaa voi verrata kasinopeliin, jossa pienellä panoksella pystyy tavoittelemaan isoja voittoja.

Uudisasunnossa voi olla jopa 70 prosentin yhtiölainaosuus, jolloin myyntihinta on 30 prosenttia velattomasta hinnasta. Myyntihinnasta maksetaan kaupantekovaiheessa arviolta 25 prosenttia.

Näin 120 000 euroa maksavan yksiön omistajaksi pääsee 9 000 eurolla. Sijoitus kasvaa nelinkertaiseksi, jos asunnon myy 36 000 euron voitolla.

Siirtosopimuskaupan riski on, ettei asunto menekään kaupaksi. Jos kaupan peruu, rakennusliike ei välttämättä palauta ensimmäistä maksuerää. Sijoittaja voi myös vuokrata valmistuneen asunnon odottamaan myyntiä."

Näytä koko viesti
Vedonlyönti "sijoitusmuotona" -

Suosikkikohta kun Vuoksenmaa perustelee teknisen analyysin/trendien toimivuutta luonnonlaeilla: "Jos te katotte syksyllä miten muuttolinnut takkuu teiän lähipellon yllä, menee vähän eestakas mut keskimäärin pikkusen etelää kohti ennen kun ne haluaa tehdä sen ison muuvin kohti etelää...ja mitenkä vesi alkaa vähän kuplia ennen kuin se kiehuu" :D Huikee äijä!

Näytä koko viesti
Päivän lööppi -

Trendikästä syntiä?
https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/vahva-suositus-sijoita-kannabikseen-6663121

Näytä koko viesti
LEI-tunnus -

Joo, vähän vaan säpsähdin ku Nordnet hiillosti toimittamaan tuon ja oli sen verran epäselkoista sanaa YTJ:ssä:

"LEI-tunnus (Legal Entity Identifier) on kansainvälinen yhteisötunnus, joka on tarkoitettu finanssimarkkinoilla toimivien ja kaikkien johdannaissopimuksia käyttävien yritysten ja yhteisöjen tunnistamiseen.

LEI-tunnuksen tarvitsevat yhteisöt, joita koskee Euroopan unionin EMIR-asetus (European Market Infrastructure Regulation, EU 648/2012)."

Mutta joo, ei siis taida koskea peruskaupankävijää, niin saan sivuuttaa nämä vaateet...(kunnes perään huudellaan)

Näytä koko viesti
Innofactor -

Innofactorin toimari Sami Ensio:

"Innofactorille ja minulle itselleni ei ole koskaan riittänyt, että Innofactor on hyvä yritys. Tavoitteena on aina ollut ja on olla erinomainen yritys. Erinomainen yritys niin työntekijöillemme, asiakkaillemme, kumppaneillemme kuin sijoittajillemme. Parhaat työntekijät hakeutuvat menestyvimpiin yrityksiin, mikä houkuttelee kiinnostavimmat asiakkaat, kilpailukykyisimmät yhteistyökumppanit ja takaa menestyksekkäimmän liiketoiminnan.

Jos haluaa saavuttaa merkittäviä tuloksia, on uskallettava asettaa kunnianhimoisia tavoitteita. Olemme aiemminkin asettaneet Innofactorissa rohkeita strategisia tavoitteita, jotka olemme myös saavuttaneet. Vuonna 2008 asetimme tavoitteeksemme saavuttaa Microsoft-ratkaisujen ykköstoimittajan asema Suomessa, jonka totesimme saavuttaneemme vuonna 2011. Tällöin asetimme tavoitteeksemme saavuttaa vastaava Microsoft-ratkaisujen ykköstoimittajan asema Pohjoismaissa, jonka totesimme saavuttaneemme vuonna 2016. Meillä on vahva usko, että pystymme myös tällä kertaa saavuttamaan tavoitteemme."

Tavoitteethan oli vuoteen 2020 mennessä 20% orgaaninen kasvu 20% käyttökate. https://www.inderes.fi/ceo-corner-innofactorin-sami-ensio-0

Se on hyvä et poika jaksaa uskoa! Firmaan on paljon luotu odotuksia, mut pidän tältä toimarilta tulevaa visiota kuitenkin suhteellisen painavana. Toivottavasti realisoituu edes osittain, niin kyydissä on mukavempaa :)

Näytä koko viesti