Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Erikoissijoitusrahasto Coitus interruptus

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Mun mielestä tää Shiba Inu on tosi kova! Varmaan maksaa kohta ainakin 1000€ ja voi maksaa enemmänkin, jos joku urpo vaan maksaa.

Näytä koko viesti
Fortum -

Tätä pitää kyllä vastustaa henkeen ja vereen! Vähän fiksummat rahoitusjohtajat kyllä keksisivät muitakin keinoja. Muutaman miljardin vaihtovelkakirjalaina tai KAIKILLE omistajille suunnattu anti meninisivät kuin kuumille kiville.

Tässä naulataan viimeistä naulaa kepun arkkuun, jos tämäkin sosialisointi menee näin läpi. Ei enää löydy niin suuria maataloustukien korotuksia, että tämäkin voitaisiin katsoa sormien läpi.

Kaikki kykenevät äänestämään! Loppu Marinin sosialistihallituksen riistolle!

Näytä koko viesti
Kamux -

En ole muutamaan vuoteen omistanut normaalissa rekisterissä olevaa omaa autoa. Kamuxin ostaminen vei mukavasti autokuumeen pois.

- Jotakuinkin nettovelaton, kun vuokrasitoumuksia ei lasketa

- 200 miljoonan firma, jolla yli 100:lla miljoonalla autoja varastossa. Vaikka autokauppiaasta onkin kysymys, niin oletetaan, että kuranttia on, eikä alaskirjauksia tarvi pelätä.

- Nakuttanee jatkossakin 15-20 milj. liikevoittoa. Cash flow ok.

- Toimitusjohtaja isona näkyvänä omistajana

- Lähtekää pliis Saksasta pois tai älkää ainakaan tehkö mitään sellaista missä voi hävitä

- Harvemmin kuulee, että autokauppias jymäyttää toista autokauppiasta, mutta saksalaisilta tämäkin näyttää Kamuxin kanssa onnistuneen muutamalla miljoonalla

- En usko, että autoverotus muuttuu yön yli Suomessa. Siihen on aikaa soputua.

- Viime vuoden osinkoakin irtoaa vielä 2% ensi viikolla

- Pienenä vallihautana voi pitää nimeä, kokoa ja yritykseen luotua ”infraa”

- 200 milj euroa suomalaisesta käytettyjen autojen kaupasta kuulostaa kyllä normijärkeen äkkiseltään kovalta, mutta katellaan. Tietääköhän joku paljonko Hedin Bil maksoi Laakkosesta joku aika sitten?

 

Nähtäväksi jää meneekö jakoremmi heti vaihtoon tämän ostoksen kanssa vai meneekö kuluttajariitalautakuntaan.

 

Näytä koko viesti
Fortum -

Soppa on sakeimmillaan ja persnettoa alkaa olemaan Lundmarkin ja Rauramon kuukauden tai kahden nettopalkan verran, niin olisi mukava alkaa kaivelemaan syyllisiä, että jos tulee kadulla vastaan, niin en morjesta tai lähde enää kaljalle.

Lähdetään sähköverkkojen myynnistä. Suurimpana syynä tähän Fortumin päätökseen oli KATAISEN hallituksen päätökset pakottaa sakoilla verkkoyhtiöt panostamaan sähköverkon parannuksiin, eli käytännössä kaivamaan kaapeleita sadoilla miljoonilla maahan. Caruna onkin kunniakkaasti kaivanut kaikki pelloilla (pelloilla ei ole puita tai mitään muutakaan mikä katkoisi kaapeleita, mutta maata on helppo kaivaa) olevat kaapelit maahan, sanoisin kymmenillä miljoonilla, joka ei paranna sähkön toimitusvarmuutta paskan vertaa, mutta on oikeuttanut heidät nostamaan hintoja 100%. Niillä korotuksilla kyllä sietääkin sponsoroida paikallisia urheiluseuroja ja siihen sen kaupan hyödyt taitaa Suomen yhteiskunnan kannalta jäädäkin. Nimen omaan Suomen, koska Carunan taitaa omistaa australialaiset.

Sähköverkkojen myynnistä pamahti Fortumin juppijohtajien näppeihin suunnilleen UMTS-kauppojen verran rahaa. Rahoille ei pariin vuoteen löytynyt mitään järkevää kohdetta ja paine kasvoi tunkea ne jonnekin. Keksittiin numeroiden valossa ihan kelpo kohde Uniper. Ostettava oli, kun halvalla sai ja LUNDMARKin (BALDAUFn siunauksella) mukaan monin kerroin parempaa bisnestä kuin sähköverkot. Voin kuvitella miten nippu kyrp… eikun suomalaisia ekonomeja ja tuta-inssejä ovat konsulttiarmeijan kanssa menneet saksalaisten kanssa ensimmäisiin kokouksiin suurina valloittajina ja ilmoittaneet, että ”nyt tehdään näin ja näin, suljetaan toi ja annetaan kenkää, yhdistetään nää ja nää”. Miksi mistään ei ole opittu mitään? UMTS, Nokian kovin alamäki alkoi Bochumin tehtaan sulkemisesta,  Lapin sota ja nyt tämä. Ei suomalainen yhtiö voi olla suurin omistajana yhtiössä joka hallitsee saksan energiamarkkinaa venäläisellä kaasulla.

Fortum on omistanut nyt periaatteessa määräysvallan Uniperissa 6 vuotta. Mitään ei ole saatu aikaan. Väitän, että kaikki on tullut Fortumin pätemättömälle johdolle yllätyksenä. Ammattiliittojen rooli yrityksessä. Uniperin johdon vastustus kaikeen ensimmäisen pari vuotta. Sysipaskat kaasun toimitussopimukset jne.

Mutta, sitä ei voi laikata tyhmempikään ihmettelemästä, että miten voidaan jättää kymmenien miljardien avoimet riskit toimitussopimuksiin ilman mitään leikkureita tai vaikka nyt vain 80%:sti kattavia johdannaissuojauksia. Joka helkutin taloushepulle ja juristille potkut ja heti, jotka näin surkeita sopimuksia tekee. RAURAMO mukaan lukien, joka on ollut Fortumin entisenä talousjohtajana kyllä kärrryillä tilanteesta, mutta tieto näin järkyttävästä pommista on vähintään kyseenalaisesti pimitetty omistajilta.

Täältä tähän.

Näytä koko viesti
Kamux -

Minussa herättää aina luottamusta, kun suomalainen yritysjohtaja ilmoittaa, että nyt lähdetään Saksaan käärimään rahaa.

Näytä koko viesti
Bayer AG -

Innostuksen keskellä muistutettakoon myös, että Monsanton oston jäljiltä glysofaatti-Round up-syöpäoikeudenkäynnit on Ameriikassa vielä kesken. Tähän mennessä rahaa on tainnut sovitteluihin palaa muutamia kymmeniä miljardeja ja loppusumma ei ole vielä tiedossa.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene -

AvoidBetfairin viesteissä on havaittavissa lievää AY-propagandaa. Julkisuudessa on ollut, että UPM ehdottaa 100 h lisää töitä vuodessa. Luulen, että paiskaisivat kättä, jos lupaatte 0,5-1h lisää töitä viikossa pelkästään Comunist paper-liiketoiminnassa.

Hienopaerin valmistus on niin huonoa bisnestä, että se on baanivaltioiden hommaa. Olet oikeassa ja tähän pitäisi pystyä vastaamaan. Varmasti haette yötä-päivää ratkaisua kipeään tilanteeseen.

Toivon, ettette muni jääräpäisyyttänne tehokkaampia koneita Suomesta kiinni ennen Saksan vanhoja koneita.

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene -

Kaikki sympatia myös niille tuhansille duunareille koko arvoketjussa, jotka menettävät työpaikan, ovat lomautettuna tai kärsivät töiden vähenemisestä tämän väännön aikana tai seurauksena. Kukapa sitä nyt työpaikkansa takaamiseksi viitsisi tehdä 1-2 tuntia viikossa lisää töitä?

Viimeisimmästä viestistäni P.liitto on köyhtynyt n. 2 milj. €. UPMltä on jäänyt saamatta voittoa 20 milj. €. Koko arvoketju ja suomalainen yhteiskunta on hävinnyt satoja miljoonia vain 10 päivän aikana.

Tsemppiä lakkoilijoille! Hienosti menee! Älkää antako riistäjille tuumaakaan periksi!

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene -
Aki Pyysing kirjoitti:

En ollut tästä käsittääkseni kuullut ennen kuin kirjoitin kolumnin. Olikohan tämä uutinen vai vanhan kertausta?

 

UPM’n neuvottelijoilla on mandaatti neuvotella siitä, että paperikoneita ei lopeteta sopimuskauden aikana.@Paperiliitto’n @petri_vanhala, ja tehdasluotot @joukoaitonurmi johdolla sanovat ”ei kiinnosta, ei ole mitään väliä”. Aika kuluu. Kenen etu, onko päätös jäsenten? https://t.co/fPRxb3WHxZ

— JussiPesonen (@jussipesonenUPM) January 31, 2022

Neuvottelut ovat muuten aina iloisesti jumissa, kun niitä aletaan käydä julkisuudessa.

Kyllä tämä on ollut tiskillä koko ajan, ainakin nyt joulukuusta asti. Vähän kuin kunta-alalla, lupaillaan ettei viiteen vuoteen voi irtisanoa ketään kuntaliitosten jälkeen. Aikamoista lepsuilua. Pidin kuitenkin Jussia ja Björniä piin kovina kapitalisteina. Ajavatkohan firman etua alkuunkaan? Täysin paperiliiton talutusnuorassa molemmat.

Näytä koko viesti