Olet täällä

.

.

  • Liittynyt 29.12.2018
  • 4 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 14.3.2019 16.02

Rovio longi (kunhan tämän päivän kynttilä sulkeutuisi "optimistisena"), Marimekon mahdollinen "double top" shortti ja Nesteen mahdollinen "double top" shortti ovat pari osaketta, joita odotan innolla Suomen markkinoilta. Roviosta tuntuu, että ei olla vähään aikoihin paljoa puhuttu.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 2.3.2019 19.13

Miten muuten strategian testaus (backtesting) hoidetaan osakkeissa? Sinänsä aika oleellinen osa strategiaa ja omaa psykologiaa, vaikka kai nyt ilmankin pärjää, mutta itse ainakin luulen, että pääsee sen tekemällä paljon helpommalla. (vaikka vaatiihan se paljon  työtä)

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 29.12.2018 22.58

Ihmettelen kyllä itse miten demona pelatessa tyhmät virheet ja huonot treidit ottaa syvältä, vaikka mitään en häviä, ehkä sen on vain juuri se halu kehittyä ja oppia. Mahdollisimman nopeasti ja oon huomannu ihan selkeästi, kuinka olen, joskus sulkenut joitain positioita tunteiden myllertäessä ja eilen juuri katsoin treidipäiväkirjaa josta vain pystyin ihmettelemään treidin perusteita. Tosin ollaan tässä oltu ehkä noin 6kk voitollisena sitten omaan tyylin ja sopivan strategian teon. (demolla)

Ja eihän se oppiminen lopu koskaan itse tykkään ajatella aina itseäni keskivertona se pitää mielen virkeänä oppimiselle ja kehittymiselle.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 29.12.2018 19.29

Kiitos Day trader mahtavista artikkeleista ja upeasta panostuksestasi!

Oletko muuten jotain mieltä demo treidauksesta? treidausta, mutta ilman oikeaa rahaa siis lähinnä opettelun, strategian tuunailun (ja iän) takia. Tämä tapahtuu itselläni lukemisen ja treidauksen muutoin opettelun ohella kyllä siinä varmaan kaiken muun oppii paitsi oman rahan häviämiseen littyvät asiat?

ps: et siis ole Mikko Vikman? oli jäänyt alitajuntaan lojumaan tämä käsitys siitä yhdestä kirjoituksesta, jossa linkkasit tämän hesarin artikkelin.