Olet täällä

alosuutos

alosuutos

  • Liittynyt 23.12.2017
  • 40 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

HKScan - 1.12.2018 6.14

LSO on yksi ikävä välikäsi ja raskas organisaatio lisää tuossa kuviossa. Koominen kuvio suorastaan, LSO kerää hillot tuottajilta ja maksaa korkoa, joka tulee tai pitäisi tulla HKn osingoista.

 

Tokmanni - 30.11.2018 20.12

kiss

HKScan - 30.11.2018 19.04

Ehkä on lyöty aiheesta. Mä luulen ettei uusi tj juurikaan pysty muuttamaan kurssia. VIttumaisesti kolmen tulen välissä, isot ketjut ja kuluttajat haluaa halpaaaa kanaalaugh, ja tuottajatkin haluaisi omansa. Välikädelle jää mustapekkayes, ihan oikeincool

Tokmanni - 30.11.2018 18.32

Logistiikassa isoja ongelmia jo vuosia, tavaranhallintajärjestelmä paskin mihin koskaan törmännyt eikä kehity ollenkaan. Ei mitään kilpailuetua oikeastaan missään, brändi niinjanäin, tuotteet samaa paskaa kuin muillakin ketjuilla. Keskosta tullut tj luultavasti vuoden pari ihan pihalta mitä firmassa tapahtuu, jos tapahtuu. Kulttuuri on täysin erilainen entiseen verrattuna.Tokmannissa ollaan vaan töissä ja tehdään hommat sinnepäin. Se riitti ennen halpisketjulta, mutta ei riitä enää. Vahva myy.

En ole töissä Tokmannilla.cheeky

Brexit - 20.11.2018 18.24

Radion uutisista sivukorvalla kuulin, että Gibraltar eroaa EUsta Brittien mukana. Mielnekiintoista, Gibralttarin pokkasaittien voitot on eroamisen jälkeen näemmä suomalaisille verotettavaa tuloa. .

Nordea - 26.10.2018 22.27

Ei ehkä start upit, tosin luultavasti nekin. Kysymykseen oli aseteltu, miksi pieni suomalainen. Tuo 30 mrd on taskurahaa maailmalla ja jokusia fiksuja kavereita on myös muualla miettimimässä casea. Usko siihen, että juuri Nordea osuu maaliin edes välttävästi, on itsellä häviävän pieni. Mä nään tän pelin niin, että Nordea yrittää puolustaa omaa tonttia ilman realistista jakoa laajentua ja muut jyrää tänne kyselemättä.

Nordea - 26.10.2018 20.53

Mihin me tarvitaan perinteisiä pankkeja 5v päästä? Varsinkaan pientä suomalaista? Raha on bittiä ja yksi iso globaali markkina jatkossa.

Osta ja unohda - laiskan sijoittajan strategia - 16.10.2018 20.39

Jääkarhu kirjoitti:

Täytyy pienenä pilkunnussintanyanssina tarttua tuohon auto sijoituksena asiaan kun Aki sitä on useissa kirjoituksissa viljellyt ja Akikin ilmeisesti pilkunnussinasta pitää :) Suurin osa ihmisistä ei ajattele autoa sijoituksena, eikä siinä mitään järkeä olekaan. Autot menettävät lähes aina arvoa, mitä uudempi sitä enemmän ja nopeammin karkeasti ottaen.

Työkäytössä kilsoilla parin tonnin Corolla on suorastaan rahasampo. Kulut helvetin pienet ja pääomaa kiinni vähän. Parin tonnin ranskalainen on sit eri tarina....

 

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.10.2018 21.07

Aki ei kestä kritiikkiä lainkaan ja on parempi ihminen kuin muut. Vittuillaan sitten joukolla täällä kun coinit up ja citycon down. Älä Cliero välitä tosta keulivasta, tietämättömästä ja vittuilevasta urposta. Hienoa sisältöä Cliero ja laittaisin jo ihan vittuillakseni Akille poikki sisällön tuottamisen tänne.

Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 14.8.2018 20.19

Nordnetin sivuilta löytyy ihan hyvät speksit vipuihin joilla shortata

https://www.nordnet.fi/palvelut-ja-tuotteet/sijoitukset/viputuotteet.html