Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Hallitus tosiaan kantaa nimensä veroisesti, ja sen päämääränä on hallita. Kryptovaluutat näyttävät kuitenkin aiheuttavan suurta hämmennystä hallituksen piirissä, ja on selvää, että ne muodostavat merkittävän riskin nykyiselle rahapolitiikalle. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös ihmisten hallintaan.

Yllättävää on, ettei tästä aiheesta keskustella enemmän, vaikka on ilmiselvää, että kryptoalaa vastaan hyökätään tarkoituksella ja jopa hämmästyttävän avoimesti. Uskon kuitenkin, että tämä saa yhä useammat ihmiset tutustumaan esimerkiksi Bitcoiniin ja sen todelliseen tarkoitukseen.

Historiassa ihmisten kultavarannot on kertaalleen takavarikoitu, ja vankeusrangaistuksen uhalla niiden hallussapito kiellettiin. Nyt tilanne vaikuttaa toistuvan, kuten historian kierre usein toistaa itseään, mutta eri muodossa. Aika näyttää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla myös muiden foorumilaisten mielipiteitä tästä aiheesta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Tervehdys! Kiitos kaikille ketkä täällä jaksaa aktiivisesti ja asiallisesti keskustella, itse olen tämän foorumin antimista nauttinut todella paljon, sillä suomenkielistä laatusisältöä on vaikea löytää. Erityiskiitos etenkin Castelierolle, jolta tulee useasti erittäin mielenkiintoista luettavaa. Hattua päästä!

Minua kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteitä Crypto.Comin omasta CRO kolikosta. Näettekö te tuossa/vastaavissa kolikoissa mitään sijoituspotentiaalia? Mikäli kyllä, niin miksi? Mikäli ei, niin miksi?

Itse olen ollut kyseisessä projektissa mukana jo silloin kun se kantoi vielä nimeä MCO ja tällä hetkellä omistan tuon Frosted Gold -kortin. Viimeisimmän bull runin aikana CRO oli yksi isoimpia omistuksiani ja sillä tuli tehtyä myös mukavat voitot. Olen kuitenkin alkanut enemmän ja enemmän kyseenalaistamaan näitä pörssien omia tokeneita etenkin sijoitusmielessä, joten kaipaisin kovasti muiden, minua fiksumpien näkemyksiä asiaan.

Ystävällisin terveisin, Liideri

Näytä koko viesti