+10938
Liittynyt:
16.12.2013 - 13:48
Viestejä:
Viestejä: 6321

Helsinki Midnight Sun pelataan ensi viikolla eli ti 13.6. - la 17.6. Lippuja kaikkiin turnauksiin oli vielä eilen saatavilla. Turnausohjelman löytäminen Veikkauksen sivuilta on varsin haasteellista, mutta onnistuin kuin onnistuinkin eilen kasinon kassalla puhelimella kaivamaan Veikkauksen turnauskalenterin esiin. Vaatii tietysti Veikkaustilin. Esitteitä ei ollut kassalla sen enempää kuin pokerihuoneessakaan.

Huomattavaa on, että lippuja voi taas varata puhelimitse. Helsingin pelurien toivotaan käyvän ostamassa omansa, etteivät varaukseen varatut liput lopu kesken. En usko kenenkään muun kuin itseni noudattavan tätä kehotusta. Tämä tarkoittanee taas sitä, että turnauksiin saa lippuja myös turnauspäivänä, eivätkä kaikki myy loppuun. Koska ihmiset ovat luotuja freerollaajiksi, jotka varaavat lippuja siltä varalta, jos vaikka huvittaisi mennä. Peruuuttamaton ja käyttämätön varaus pitäisi sanktioida, mutta tähän en usko olevan eväitä. 

Mie ostin tiketit ti-to eli kaksi omahaa ja terminaattori, valitettavasti en pysty muiden menojen takia perjantain pääturnausta pelaamaan. Lauantaina on kolmen kilon high roller, jonka en usko myyvän loppuun. Sen pelaan vain jos olen kunnossa = nukkunut ok ja toki myös terveenä.