Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Faustiini kirjoitti:

Kaverin puolesta kyselen: Mikä olisi helpoin tapa tämmöiselle "boomerille" ostaa Ethereumia? Onnistuuko esim Nordnetin kautta?

Coinmotion. Talletus onnistuu sekunneissa nettipankin kautta. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Linkistä puheen ollen Sergey Nazarov ilmoittaa juuri julkaistussa videossa, että staking on tulossa tänä vuonna:

https://www.youtube.com/watch?v=YShbzR7mlog&t=4080s

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
Artsipappa kirjoitti:

Lihavuus tai diabetes ei tartu. Rokottamattomat kuormittaa sekä järjestelmää että riskeeraavat oman terveytensä lisäksi myös muiden. Onko suomessa oikeasti näin paljon ihmisiä jotka eivät osaa lukea yksinkertaisia tilastoja?

Jos aletaan keskustella tilastoista, Suomessa on kumulatiivisesti kuollut koronaan 1258 henkilöä 22.11.21 mennessä ja mediaani on jossain +80v. Eli tähän mennessä peräti 0.025% populaatiosta. Itsemurhia tapahtuu vuodessa n. 800, lihavuuteen arvioidaan kuolevan 6000 ihmistä/vuosi. https://www.iltalehti.fi/elintavat/a/b07d5c13-e83e-4a3c-b096-36aacdfcdc86

Tämä koronahysteria on lähtenyt täysin lapasesta ja riski kuolla koronaan normipainoiselle nuorelle aikuiselle on mitätön. Toki hyvä ottaa rokotteet mutta ei näillä kuolintilastoilla voi ihmisiä alkaa pakottaa ottamaan sitä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
tonza kirjoitti:

 

Willem kirjoitti:

Kunnon natsimeininkiä Itävallassa. Eikö lihavia voisi myös pakottaa laihduttamaan sakko- tai vankeusrangaistuksen uhalla?

Tämä olisi ihan validi argumentti, mikäli ylipainosta pääsisi rokotteella. Ja mikäli ylipaino olisi ajan kanssa ohimenevä ilmiö, kuten korona ja vastaavat virukset ovat (joo joo, virus voi jäädä pyörimään väestössä pitkäänkin tai jopa pysyvästi, mutta sen merkitys laskee ajan kanssa marginaaliin).

Ylipainoiset rasittavat sairaaloita samoin kuin rokottamattomatkin. On diabetesta, ohitusleikkauksia, tyriä jne. Valtavat kustannukset vuositasolla terveydenhuoltojärjestelmälle. En toki kannata tälläistä järjestelmää mutta jos rokottamattomia lähetään vainoamaan, niin samalla argumentilla voisi pakottaa myös alkoholistit, tupakoitsijat ja ylipainoiset muutoksiin. Seraavaksi seurataan apin kautta, että jokainen saa tarpeeksi askelia per päivä. Totalitarismia.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Kunnon natsimeininkiä Itävallassa. Eikö lihavia voisi myös pakottaa laihduttamaan sakko- tai vankeusrangaistuksen uhalla?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Johannes Ankelo kirjoitti:

fantastinen pläjäys taas kerran Raoul Palilta, koko "exponential age"-paketti ensi kertaa kokonaisuudessaan podcastissa.

Oli kyllä mielenkiintoista analyysiä. Päällimmäinen johtopäätös oli, ettei nyt FED:llä ja ECB:llä ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa QE:tä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Kiuru on ylipainoinenkin, joten on kyllä itsekin riskiryhmää.

Näytä koko viesti
Suomi matkalla vuoteen 2050 -

-Suomen korkeat verot, matalat palkat ja kehnot säät tulevat johtamaan pätevien osaajien maastamuuttoon. Samalla maa kannustaa anteliaalla sosiaaliturvalla kehitysmaista matalan osaamistason porukkaa tänne. Tämä yhtälö tulee kriisiytymään jossain vaiheessa.

-Huolestuttava osa Suomen poliitikoista, mediasta, yliopistoista ja virkamieskunnasta on wokettunut ja omaa marxistisen ideologian. Tulee johtamaan USA:n kaltaiseen tilanteeseen, missä tummempia rikoksentekijöitä kohdellaan silkkihansikkain ja kantaväestöä päin vastoin. Samoin maahanmuuttajat saavat positiivista erikoiskohtelua työn- ja opiskelijahaussa.

-Kaikki yhteiskunnalliset instanssit harjoittavat jo nyt väestön aivopesua woke-ideologian taakse. Kehottavat nuorisoa muuttamaan maailmaa. Mahdollisuus Maon Kiinan tyyliseen kulttuurivallankumoukseen tulevaisuudessa.

 

 

Näytä koko viesti
Inflaatio -

Jos EKP lopettaa tukiostot tai korkoja nostetaan, Italia on konkassa ja saattaa jättää EU:n. Samoin pörssit ja muut kansantaloudet tulee sakkaamaan pahasti. Silloin tukiostoja on taas pakko jatkaa. Ei tässä ole muuta todennäköistä lopputulosta kuin hyperinflaatio syömään velat pois ja resetti. BTC ja kryptot tulee tietenkin myös sakkaamaan mutta pidemmällä aikavälillä paras turvasatama.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Kryptomarkkinoita voi ajatella niin, että ne ovat käytännössä nasdaq, mutta kehittyneempänä versiona. Toki siellä on näitä shiba inuja yms jotka varastavat kaiken huomion mutta myös desentralisoituja protokollia, kuten AAVE, jotka haastavat pankit tulevaisuudessa kovaan kisaan. Axie Infinity on mullistus pelifirmana, kun pelaajat pääsevät oikeasti omistamaan osan pelin resursseista. Vaikka kryptoja on paljon ne eivät kaikki pyri haastamaan Bitcoinia, vaan kehittämään omaa juttuaan, ja tulevat tulevaisuudessa mullistamaan pankkipalvelut, pelit, omistamisen, pörssit yms. Toki kaikilla näillä osa-alueilla on paljon kilpailijoita, kun kynnys markkinoille on matala.

Näytä koko viesti