Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.9.2021 12.27

BTC on muodostamassa samanlaista wyckoff graafia kuin keväällä, joten iso dippi ja bear market on kyllä riski. Silloin runin huippu voi siirtyä ensi vuodelle tai se jo nähtiin.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2021 04.36

Ei ne ole minun ennustuksia vaan ihan yleisiä odotuksia Kryptoscenessä. Esim Nikhil Shamapant ennustaa 150k Ethereumia jo 2023 perustuen triple halving teoriaan. Raoul Pal sanoi 15k-20k tälle runille ja jos eth kasvaa siitä 10x seuraavan viiden vuoden kuluessa, mikä on realistista Metcalfen lain pohjilta niin ollaan 150-200k. 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2021 03.04

BTC on enemmän aloittelijoiden ansa. Raoul Pal totesi, että aloitti sillä mutta siirsi painoarvoa etheriin ja defiin. Nyt hän oli jo sitä mieltä, että kannattaako hänen pitää sitä ollenkaan ja pitää pieni osa salkusta stablecoineissa, jos tulee bear market.

Eth ja Link ovat molemmat blue chip cryptoja osittain monopoliasemassa ja niillä on oikeata käyttöä. Keskuspankit suunnittelee cbdc:tä ja Link ja eth on käytännössä, millä ne toteutetaan.

Jos 5 tonnia on käytössä ja on alle 60v, eikä rahoja tarvitse tulevina vuosina, niin aika hyvä asymmetrinen riski. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2021 02.03

RoopeA kirjoitti:

Moi kaikille ja kiitoksia hyvästä ketjusta. Tulee luettua, vaikka suurin osa menee vielä yli ymmärryksen. 
Olen pohtinut siirtäväni pikkuisen varallisuutta kryptoihin. Ideana on hajauttaa ajallisesti ostoja, niin että jokaisen kuukauden tiettynä päivänä teen ostot ja sitten isommista dipeistä voi tankata vähän extraa. 
Onko tässä hajautuksessa mitään järkeä ns kuukausi säästämiseen ? 
Bitcoin 30%
Ethereum 30 %
Aave 20 %
Chainlink 20 %

Sijoitusneuvoja ei kukaan tietenkään voi tarjota ja itse vastaan omista päätöksistäni, mutta jos joku kokenut kettu haluaa kommentoida yleisellä tasolla kk säästämistä kryptoihin, niin kiitoksia. Tilin olen avannut northcryptoon koska vaikuttaa helpolta ja kulut maltillisilta, vai onko tähän saatavilla selvästi edullisempia vaihtoehtoja ?
 

Välttämättä BTC:hen ei kannata laittaa ollenkaan, jos haluaa paremmat tuotot ja sijoitushorisontti on 4+ vuotta. Eth ja Link todennäköisesti tulevat kasvamaan merkittävästi tulevina vuosina. 150-200k eth ja 2k link aika realistisia tavoitteita viiden vuoden sisään jos ei mitään Black Swan eventtejä tule. Toki tuolla ajan välillä kannattaa varautua siihen -85% bear markettiin. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2021 01.22

Joo, eth on vain kovassa käytössä. Eip-1559 on käytännössä nyt halving event, joten aika no brainer että mitä tulee käymään. 

Näytä koko viesti