Olet täällä

Netum - 2.6.2021 01.23

Otin nämä epätietoisuudesta johtuen Osuuspankkiin. Yritin myydä 4,7 hintoihin, mutta toimintahäiriö esti toimeksiannon välittymisen kuten pankki viestissään tiedottikin vähän myöhemmin. Vaikutelma käyttöliittymästä on muutenkin sellainen, että en taida ryhtyä OP:llä käymään kauppaa, ellei Nordnet heikennä ehtoja nykyisestä. Kerrassaan puistattavaa.

Näytä koko viesti
Netum - 1.6.2021 10.12

Yleisöanti ylimerkitty 11,4 kertaisesti. Jos ymmärsin oikein, niin 100 osaketta jokaiselle ja ylimenevästä 2,3%. Minimit 700 osaketta merkinnyt saa siis 114 osaketta ja hintaan 3,2 e se tekee 364,8 euroa. (tiedote Arvopaperissa)

Näytä koko viesti
Alexandria - 26.4.2021 06.51

Asiakkaiden ja omistajien etu ei ole välttämättä lyhyellä tähtäimellä sama asia. Miksi siis olisin huolissani asiakkaiden asemasta, jos omistajan osa näyttää auvoiselta. No koska olen Karon kanssa samaa mieltä, että tuotot eivät välttämättä ole kestäviä eikä tähän listautumiseen osallistuminen minunkaan arvopohjaan sovi. Lisäksi listautumisen tuoma julkisuus, joka usein on yhtiölle positiivista, voi tässä tapauksessa toimia aivan päin vastoin. Yhtiöstä puhutaan listautumisen johdosta enemmän kuin ennen mutta syystäkin kriittiseen sävyyn. Jos yhtiö on todella muuttunut, niin sen osoittamisessa on iso työ. Voi olla, että markkinointi on vähemmän harhaanjohtavaa kuin ennen mutta miten tämmöisiä tuotteita sitten kannattaa rehellisesti markkinoida?

Etäältä katsoen minusta näyttää siltä, että kaikista parhaassa asemassa on taitava sijoitusneuvoja (kerkeäkielinen myyjä), jolla on provisiot kunnossa. Nousumarkkinassa asiakkaan varoja on onneksi kiva höylätä niin, että kaikille riittää.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 8.4.2021 07.46

Rituaalit kuuluvat kirkon vahvuuksiin. Myös monissa arvoissa on yhteisöllistä voimaa. En siten näe kirkkoa tarpeettomana, vaikka itse en nykyisin siihen kuulukaan. Silti haluan säilyttää oikeuden muuttaa ajatteluani, jos alan kaivata jotakin mitä kirkko tai katsomus voi antaa. Jotkut ateistit muistuttavat aika paljon fundamentalisteja siinä, miten kiihkeästi he pyrkivät patoamaan uskomusjärjestelmien asemaa ja samalla vaikuttamaan lähimmäistensä katsomukseen. Uskonnoilla on aivan todellisia uhreja ja niiden varjolla on tehty hirvittävästi pahaa. Siinä mielessä vastustus on ansaittua mutta sitä ei liene tarpeen jakaa sokean agressiivisesti. Aihetta läheltä on muuten olemassa mainio teatterikäsikirjoitus nimeltään Fundamentalisti. Tätä on esitetty joskus ainakin Oulussa ja Helsingissä. Jos tarjoutuu tilaisuus, niin voi olla aivan raikas kokemus.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 24.11.2020 10.57

koirantoffee kirjoitti:

Noniin, tulihan sieltä vihdoin GSA:n mandaatti vallansiirrolle. Trumpin twiiteissä aiheeseen liittyen tappion tunnustamisen katkua, vaikka korostettiinkin "it's not over yet!!!!"

Tulee se WinCapitakin jostain vielä vyölaukku kultaa pursuen.

Näytä koko viesti
Efecte: kasvuhakuisuutta SaaS-bisneksellä - 18.11.2020 05.57

Itse pari vuotta kyttäilin ja nyt tuntui perustelut riittäviltä. Avasin position 29.10. Monta muuta tilaisuutta on tullut nysvättyä... Jos kunnon hypekin on tullakseen, niin siihen ei välttämättä mene kovin kauaa. Mutta toisaalta ostin minä joskus Lehtoakin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.11.2020 06.59

Jotkut haluavat nähdä maailman palavan ja Trump on siihen sopiva oljenkorsi. Ihmettelin päiväkoti-ikäisenä, miten osa rakentaa yhdessä hiekkalinnaa ja jonka yksi särkee. Samalla muita kasvatetaan ymmärtämään sitä särkijää. Tässä suurin koulukiusaaja hyödyntää tarinaa siitä, kuinka häntä on kiusattu. 

Olen koittanut miettiä, onko seuraajien enemmistöllä aito inho tai piittaamattomuus demokratiaa kohtaan, ovatko he ekobuustissaan hilluvia kiusaajan hännystelijöitä vai vain höynäytettyjä. He ovat asettaneet paljon vaaraan.

Joka tapauksessa Betsson sai lauantaina maksettua äänienemmistön voitosta. Kiinnostava reissu noin tonnilla kiinni ilman vedonlyöntitaustaa. Kiitos analyyseistä! Jännempi oli, kuin odotin mutta ei mennyt unet.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 07.08

Kieltämättä Soinin aika ei vielä ollut yhtä synkkää. Suon hälle hatunnoston työstään. Olisin peukuttanut kirjoittajaa mutta en nähtävästi pysty/osaa.

Asiaan. Laitoin eurot jonoon Bidenille vaalien alla, betssonilla asioiden. Sieltä maksettiin viikonloppuna voitot oikein veikatusta vaalien voittajasta mutta popular vote on edelleen auki. Pitkään odoteltuani laitoin viestin aspaan, josta vastattiin kyseisen osaston tekevän hiki päässä töitä kohteen sulkemiseksi. No tämä oli 9.11 enkä saanut tietää, onko kyse teknisestä probleemasta vai tiedonsaannin vaikeudesta. Ääniero on kuitenkin käsittääkseni varsin suuri. Olisin kuvitellut, että tämä vahvistuisi ennen kuin voittaja.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 25.4.2020 10.36

Joskus luulin, että suorapuheisuus liittyisi jotenkin pyrkimykseen puolustaa totuutta eikä vain pieniä sopivia murusia siitä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 7.8.2018 03.17

Tsemppiä toivon sinulle, Aki, synkistä face-vierailijoista huolimatta. Hyvin valituissa aiheissasi näkyvä sivaltava tyyli saa mielen virkoamaan, kun vastineena on kokemusta, näkemystä ja kosolti ironian tajua. Monopolijuttuakin olen jo toisaalla siteerannut. Hyvillä teksteillä, joita suurin osa sivustolla on, on ainakin minulle paljon merkitystä ja toivon tämän foorumin kasvavan ja kukoistavan. Opin ajattelua ja saan samaistumispintaa. Palautan siitä osani, mikäli riittämiin kasvan mukana ja aistini liikemaailmaa vasten vielä vähän virkoavat. Voi hyvin!

Näytä koko viesti