Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 9.2.2020 03.20

Kiinasta tulevan datan arvo on nolla. Vähiten huono data saadaan Diamond pricessiltä. Siellä jengi on otollisen vanhaa kohderyhmäksi, ympäristö suljettu ja ainakin kaikki köhivät testataan. 

Käsittääkseni tartunta tuli laivaan edellisellä risteilyllä olleelta. Sen oletuksen mukaan virus on erittäin tarttuva. Laiva seilasi päivän pari ennen karanteenia, eli tartunta pitäisi olla noin kaikilla. Aikaa on kulunut sen verran, että jos ensviikolla ei ala päitä putoamaan, niin miljoonia ei kuole.

Tartuntoja laivalla on 63 kpl. 6-8.2. löytyi vain 6 lisää. Testattuja oli 8.2. 273 kpl. Näyttäisi siltä, että virus ei tartukaan kovin helposti (vähäinen tartuntojen määrä). Ja vain pienen pieni osa saa oireita (vähäinen testattujen määrä).

Näytä koko viesti
34 miljardin suursijoittaja: "Suurin uhka meille sijoittajille on EMP." - 2.7.2019 10.20

Heikin Ashi kirjoitti:

Täytyy vissiin  harkita kultaharkkojen hankintaa

Kaikki maailman pakastimet, jääkaapit ja vesipumput hajoaa. Miljardit ihmiset taistelevat eloonjäämisestä.

Mitä siinä kohtaa tekee kultaharkoilla?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.2.2019 08.32

Jeans kirjoitti:

EUn maataloustukijärjestelmä on järjetön, mutta johtaa siihen, että joudutaan myös tukemaan omaa maataloutta pitääkseen sen hengissä.

Hmm.. olet oikeassa, asia ei olekaan niin mustavalkoinen ja maatalous on siitä hyvä esimerkki.

Jeans kirjoitti:

Jos tarkoitit myös tuota vikaa lausetta varten niin mun mielestä hieman kylmä tapa ajatella asiaa ... Mun mielestä tätä prosessia voidaan tukea. 

Mun mielestä ei voida. Meidän huoltosuhde on niin karmea, että rahaa ei ole pyöreästi yhtään mihinkään. Se meni jotenkin niin, että 20v kuluessa esim. joensuun alueella yli 65-vuotiaiden määrä kaksinkertaistuu. Vanhuksista ei pystytä huolehtimaan ja kuntien talous on nyt jo kuralla. Mun käsityksen mukaan tota ongelmaa ei voi ratkaista, ainoastaan haittaa hallita.

Vielä: alkoholin myynnin vapautus prosentista riippumatta. Myös kannabis lailliseksi ja sen myynti tupakkalain alle tai pelkästään alkoihin, en oo ihan satavarma kumpi. Perustelut: sääntelyä pois ja verotuloja pitää kerätä nyt mistä ikinä voidaan.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 12.2.2019 08.00

Muuten 100%, mutta:

Jeans kirjoitti:

- Karsitaan yritystukia. Erityisesti ilmastonmuutosta kiihdyttäviä, kuten esim. turpeen polttamista, jota tuetaan 150 miljoonan euron verotuella.

Kaikki suorat tuet pois. Jäljelle yksi ainoa investointituki, joka koko suomeen 20%. ELY:stä, tekesistä yms 80% porukkaa pihalle. Säästöt suoraan yhteisöveron kevennykseen.

Jeans kirjoitti:

- Tiukempi linja humanitaarisen maahanmuuton kanssa niin paljon kun on ylemmän pointin kanssa mahdollista. Kotouttaminen eräistä maista ei ole onnistunut missään päin maailmaa. Otetaan opiksi muiden virheistä ja ollaan itsekkäitä tässä asiassa. Autetaan mielummin lähettämällä rahaa.

Muuten 100%, muttei koskaan penniäkään rahaa kehitysapuun. Rahasta tai tavarasta menee aina 90-100% korruptioon ennemmin tai myöhemmin. Yleensä 100% ja ennemmin.

Meillä on yksi maailman parhaista koululaitoksista, viedään omavaraisia konttikouluja ja niihin opettajia. Jos opetus jostain syystä loppuu, kaikki kamat mukaan kun lähdetään takaisin. Ei jää kenellekään houkutusta korruptoitua.

Jeans kirjoitti:

- Ei taistella kaupungistumisen megatrendiä vastaan vaan päinvastoin luodaan kaupungeille puitteet nopeuttaa luonnollista kasvua ja vaurastumista. Ei haittaa vaikka ei koko Suomi pysy asutettuna. Tuetaan niitä, jotka joutuvat muuttamaan työpaikan perässä pois landelta.

0€ efforttia tähän, markkinat hoitaa

Jeans kirjoitti:

- Veikkauksen voitot suoraan valtion budjettiin. Nykyinen hyväveliverkosto-systeemi on äärettömän epätehokas ja ylläpitää kaikennäköisiä suojatyöpaikkoja.

Lisäyksenä rahapelimonopolin purku ja lisenssijärjestelmä tilalle. Houkutellaan isot toimijat maltalta tänne, otetaan saatavilla olevat maksut, palvelinkeskukset & työpaikat.

Liero kirjoitti:

EDIT: Tuohon autoveroon vielä paikannusdatapohjaiset tiemaksut sitten kun teknologia antaa myöten. Uusissa autoissa toki jo mahdollista.

Ei missään nimessä mitään uusia härpättimiä. Jos tarttee verottaa autoilua, niin sitte polttoaineveroa korkeemmaksi. Täydellinen kulutukseen perustuva maksatuskeino, joka ei tartte hallinnointia, investointeja, eikä juurikaan valvontaa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 20.10.2018 11.36

Miten optiospekulantti uskaltaa olla tekemisissä Pokeritiedon kanssa, jos kerran:

 

Käräjäoikeus katsoo todistaja Tapalisen kertomuksen ja laaditun lausunnon perusteella, että kyseisiä rahapelisivustoja on markkinoitu Suomessa ja markkinointiin on siten sovellettava Suomen arpajaislainsäädäntöä riippumatta siitä, että MV-lehden omistus on ollut ulkomaisilla yhtiöillä ja sen palvelimet ovat sijainneet ulkomailla

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.7.2018 09.10

Bitcoin ETN, mikäs se semmoinen on?

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 23.7.2018 02.43

Miksei Orava osta omia osakkeitaan nykykurssilla?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.3.2018 01.32

Jeans kirjoitti:

Sain jotain laskelmia Fuengirolan kämpistä:

Vuokratuotto 22465e/218000e=0,103=10,3%

Aika kovilta tuntuu. Ennen oman ostamista vanhemmilla oli muutaman vuoden tämmösiä:

http://kesakatu.es/property/costa-mar-bali/

Eli rantakadun varrelta rempattuja kaksioita. Viimeks tais olla peseta -patsaalta eli aivan ytimestä 800€/kk ja vappuun asti olivat.

Nyt on oma, huippukuntonen kaksio 400m sun kämpistä aseman vieres ja ne meinaa pyytää siitä sesonkina luokkaa 1000€/kk.

Mun käsitykseen sun hintojen pitäs olla kk, eikä vk, niin ne olis realistisia. Tosin voin olla täysin väärässäkin ja meidän pitää ite vaan nelinkertaistaa hinnat :D

Jeans kirjoitti:

Kävi jo mielessä, että kai se nyt pitää ostaa kun täällä niin sanoin

Paskaako se kenellekään kuuluu, otat sieltä mistä parhaaksi näet.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 7.3.2018 10.25

Laitoin postia ja sain sun vastauksen. Mielenkiintosta olis tosiaan saada sun näkemys vuokratasosta on/off season. Ite touhutaan 300m sisämaahan päin vuokraajana. Jännä kuulla erot vuokrahinnoissa vs. teidän paraatipaikka.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 7.3.2018 04.45

Olis kans kiva tietää mitä Jens näkee vuokratasoksi näihin? Kaksiota jos laskee, niin verot ja kulut on noin 10% hintaan lisää. Rempan jos tekee vielä päälle, niin lopullinen hinta on jossain 390-400k. Mitä sun nähdäkses kaksiosta vois pyytää sesongin aikana ja mitä offseason?

Ollaan just "kohteessa". Mun mielestä talo on ulkoa ihan ok kunnossa ja sijainti A+

Näytä koko viesti