Brexit -

Uskomatonta.. Olisi pitänyt hedgata enemmän, kiinnostavat pari viikkoa edessä 

Näytä koko viesti
Sanoma -

Seuraako joku tätä kunnolla? Tuleeko nousu, potkuista ja buybackien takia? Omistavat aika paljon ja eri maissa vaikka myynyt pois viimeisen parin vuoden aikana paljon. Ainakin kun katsoo noita lehtiä ja kanavia mitä ne omistaa niin ei voi kuin epäillä et iso osa ei tienaa hyvin ja että ei tule tienaamaan tuleivaisuudessa (siis asiakkaiden kasvu potentiaali on kyseenalainen, onhan tossa firmassa arvoa). Mainoksien ja lehtien myynti isoin tulonlähde niin ei vaikuta lupaavalta. Mikä on sanoman rahasampo?

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Jeans kirjoitti:

Ei pysty kun on rahat vakuutuskuoressa. Muuten Nordnetin superrahasto ois no-brainer. Nyt kun on saanut vähän tatsia siihen miten vaikeeta oikeesti indexin biittaus on, niin suosittelen superrahastoa lämpimästi niille, jotka ei halua käyttää suurta osaa aikaansa markkinoiden seuraamiseen.

 

Ok, verot syö toki koronkorkoa jos ostaa ja myy paljon eikä holdaa pitkään. En tiedä mainitsitko aikaisemmin mutta millaseen kuoreen lopulta päädyit? Tavote biittaa indeksit :) GL! 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Jeans kirjoitti:

Viimeksi iskin rahat Seligsonin OMX25 indeksirahastoon. Näin jälkeenpäin ajateltuna tää oli marginaalinen virhe. Huomasin et siinä on yli prosentin spreadi! Toinen juttu mitä jäin kelaamaan, et kun sijoitus on kuitenkin niin pieni suhteessa salkkuun, niin onko hajautuksen arvoista, että maksan sen ~0,2% vuodessa hallinointikuluja. 

 

Vinkki: Ens kerralla jos omxh25 kiinnostaa niin nordnet tarjoaa tätä ilman mitään kuluja. Itellä on siellä pieni siivu. Nimellä superrahasto sen löytää.

PRSC meni muuten 5pinnaa ylös markkinoiden suljettua perjantaina :) 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -
Aki]

[quote=Voisollaenemmän

kirjoitti:

mul on kuitenkin riidi et oot kala :D 

Kalariidit pyrimme jättämään Kauppalehden keskustelupalstallecool.

:)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -
Jarcon kirjoitti:

Outokumpu ulos @ 4,26.

Nordea tilalle @ 11,34.

Aika nopeita liikkeitä, kuinka usein oot oikeassa, myytkö ikinä tappiolla, mitä sun vuosittaiset kulut on. Mitä sun pörssi riidit on, jos putoo yli 5% niin nousee yleensä seuraavana aamuna? Ihan mukavasti oot taimannu noi viimeiset ostot/myynnit, mul on kuitenkin riidi et oot kala :D 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Nordea @ 11

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kirjakerho -
I. Sulasalmi kirjoitti:

Lue toki Liar's Poker (http://www.amazon.com/Liars-Poker-25th-Anniversary-Wreckage/dp/03932461…)

 

Löytyy hyllystä Big Shortin vierestä :) Oliko hyvä

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kirjakerho -

Flash Boys, kertoo HFT-seista ja miten markkinat on muuttunu viime aikoina struktuuriltaan. Antaa samalla synkän kuvan siitä mitä kaikkea on mahdollista tehdä kunhan ollan "sääntöjen mukaisia" Samalla selviää että meitä "ryöstetään" vähän joka kerta kun ostetaan markkinoilla. Kirja on tällä hetkellä relevantti, ihan kiinnostava ja antaa erillaisen perspektiivin koko hommaan. Michael Lewis kirjoja on pari muutakin mutta en ole vielä ehtinyt lukea, hyvin kirjoittaa.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Hyviä pointteja, saatan olla väärässä mutta kun itse tutkin näitä kuoria niin huomasin että niissä (tais olla nordea ainakin) ei ollut mahdollista ostaa ihan mitä vaan, enimmäkseen rahastoja oli tarjolla ja hyvin rajoitetusti osakkeita.

Samalla tais olla niin että jos päätät nostaa rahat ensimmäisen kolmen vuoden aikana niin maksat silloin 1-3% tai jtn sinne päin plus joku "nostomaksu" joka tais olla 50€. Se 1-3% tai jtn sinne päin tais kadota 3-4v jälkeen mutta tämä tarkoittaa että ne rahat kannataa luultavasti pitää siellä ne 3-4v eli jos yhtäkkiä haluat ne rahat niin siitä rankaistaan, jtn ne ovat jossain määrin jumissa jos ei halua maksaa pankille ne prosentit.

Näytä koko viesti