Citycon -

Kehitys on tuonut mukanaan myös nisteille käyttöhuoneet jota myös yleiseksi vessaksi kutsutaan, ja just noiden vieressä kova käyttöaste.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Haavisto on kuplavolkkari mies, jos ois kleinbussi ni kaikki hipit äänestäis.   

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 -

Tänään tuli "odotettu" päätös narkolepsia/rokote kuviosta. 6-9k korvaus loppuiän pilkkimisestä kun todettu selvä syy-yhteys rokotteeseen. Aika nopeeta ja ennen muuta suoraselkäistä toimintaa. Ja korvaus varmaan vielä verotetaan? Ajat ylinopeutta niin tod.näk maksat enemmän kun tosta saat. Ääni sille joka alkaa laittaan näitä asioita perspektiiviin...

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli. Lisenssijärjestelmä tulee? -

Avaat vaan uuden Keno-tilin, ja kun se tulee täyteen niin jatkat Lotto-tilillä jne...

Kulta Jaska-tilillä katkeaminen voi viluttaa, mutta onhan niitä velä paljon jäljellä!

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Jos toi lakiehdotus menee läpi, niin tulemme näkemään VM Saarikon ensi vuonna Ruisrockissa farkkushortseissa ja kuka haluaa?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Kuvaa erinomaisesti suomalaista yhteiskuntaa, lyötyä ei lyödä vaan potkitaan. Hatuks kalastetaan irtopinnat koko paskasta ja jos joku vetää itsensä kiikkuun, ni ihmetellään miks ei puhuttu aikaisemmin? Tosin tän casen kuvio lienee kaikille selvä?

Näytä koko viesti
Jos Venäjä hyökkää Suomeen? -

Nyt sotahullut kaipaa jo ydinaseita, hienoa. Sama asia kun oot snagarilla ja Tyson haluaa erän, ni ehdotat että otetaan kaks.. 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -

Karmeeta, meiilä Thaimaassa karvat on ihan no no. Joskus sai 1 bitchcoinilla hönöt ja kylkeen kiitoradan, mutta f¤/%#ing korona taputteli senkin. Kiinassa viä ymmärretään ryijyn päälle, toistaiseks.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Salaliitto tai ei, mutta miks Ham ei saanu rangaistusta kun ajoi Ver perään? Jos tilanne olis ollut toisin päin, olisko Ver saanu rankkua? Todellakin Ver kannattaa voittaa ajamalla, koska politikointi on jo hävitty. 

Näytä koko viesti