Olet täällä

vemi

vemi

  • Liittynyt 18.9.2018
  • 12 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.2.2019 16.00

Hei!

Kiitokset. Joo, ihan selvät periaatteet näytti sulla olevan kauppoihin

Oon yrittänyt treidata tekniseen analyysin perusteella eikä näytä homma kulkevan riittävällä tuloksella..minkä toisella sijoituksella voittaa niin toisella tulee takkiin. Ilmeisesti osarit on pakko lukea läpi ja yrittää ymmärtää sen pohjalta markkinoiden liikkeitä. Vaikeampaa kuin luulin.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 9.2.2019 10.03

Hei Mikko!

Eli sä otit ilmeisesti isot shortit Rovioon ja Orioniin ja sen myötä kunnon tili? Meklarin taustasta on varmaankin ollut apuja treidaamiseen kun olet pitkään nähnyt uutisten vaikutusta kurssimuutoksiin? Välillä tuntuu ettei tässä hommassa ole mitään logiikkaa vaan kysymyksessä on lähinnä vedonlyöntiä riippuen miten ''isot treidarit'' milloinkin päättää kursseja viedä...

 

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 31.1.2019 18.45

Heps!

Teitkö tänään voittoa Nokialla ja Elisalla kun molemmat laski reippaasti?

Yritin päivätreidausta ekaa kertaa ostamalla (long) useita eriä halpeneviin kursseihin ts aina uusi osto kun uusi minimi rikkoutui. Mutta läskiksi meni...hieman tappiota. En ymmärrä miten tuolla voi rahaa tehdä...ilmeisesti pitäisi heti myydä kun on hieman voitolla eikä odotella päivän päättymiseen? :)

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 22.1.2019 15.09

Moi!

Tämä sun blogi innosti mua kokeilemaan treidausta :)

Oletko treidannut ainoastaan päivätreidauksena vai myös lyhyttä trendiä esim 5pvän (1vko) trendin perusteella. Miten eroavat toisistaan`?

Olen nyt treidannut jälkimmäistä ja jossain määrin voitollisesti. En ole kuitenkaan uskaltanut vielä koskea päivätreidaukseen kun tuntuu paljon vaativammalta mm jatkuvaa koneella istumista ja toisaalta vaikeampi määrittää esim missä vaiheessa kotiuttaa voitot.

 

Ajankohtaisia kirjoituksia taloudesta - 12.12.2018 17.57

Kiitokset, oli hyvä artikkeli.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 19.10.2018 20.57

Ok, en ymmärtänyt vastauksen ensimmäisestä osiosta paljoakaan mutta erilaista treidaamista kuitenkin :)

Hyvää tiliä kuitenkin on tehnyt ja varmaan vielä palaa kun saa uuden pääoman kasattua.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 19.10.2018 20.53

Luitko muuten muutama viikko sitten jutut siitä norjalaisesta menestyneestä treidarista joka teki konkurssin huolimatta vuosia kestäneestä hurjasta menestyksestä? Ja tuo konkurssi tuli vielä ihan muutaman päivän treidauksilla. Oletko tehnyt omasta toiminnasta riskianalyysiä ts voitko välttää samanlaisen tilanteen?

Ikävä kyllä en muista enää herran nimeä mutta menestyi treidaamisella mm niin että osti kaikki naapurien tontit ja talot niin että sai elellä omassa rauhassa :)

Edit:

Tässä sitä juttua onkin

https://www.hs.fi/talous/art-2000005827694.html

https://www.sijoitustieto.fi/sijoitusartikkelit/einar-aloitti-30000-euro...

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 25.9.2018 15.47

Kuulostaa aina vain mielenkiintoisemmalta. Sä et ole loppujen lopuksi kovin montaa vuotta treidannut aktiivisesti ja tulokset on erinomaiset.

Varmaankin suurin osa v.2011 190% tuloksesta tuli shorttaamalla kun silloin oli laskumarkkinat?

Mulla on luokkaa vajaa miljoonan salkku mut se on tullut n.10 vuoden aikana ''istu ja odota'' tyyliin vuokratuloja ja osinkovirtoja katsellessa.  Joskus pitkäveteistä mutta tuottavaa. Tietysti tarvitsee tietää mitä tekee.

Kuitenkin näin treidaamalla näyttää pääomaa saavan nopeammin kasaan silloin kun markkinat liikkuu joten osa pääomasta kannattaisi laittaa kiertämään vaikka nyt ihan päivätreidausta ei uskaltaisi kokeillakaan. Periaatteessa varmaan samat periaatteet käy päivä- ja vko/kk-tasolla treidaamiseen eli tarvitsee selvittää fundamendit ja sitten katsoo käppyröistä sopiva sijoitusajankohta ja irtautumiseen stop/loss-hinta.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.9.2018 22.28


Nyt kun aloitettiin keskustelemaan....niin....

Laskumarkkinoilla markkinahäiriöiden aikana on varmaan vielä nousukautta helpompi treidata kun kurssit laskee suoraviivaisesti ja nopeammin. Muistaakseni jossain vaiheessa menneen 10v finanssikriisin aikana kuitenkin shorttaus kiellettiin Suomen pörssissä.

Saitko myös noihin aikoihin tulosta tehtyä ja miten? Ulkomaan pörsseissä shorttaamalla?

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.9.2018 10.42

Tuo opas olisi erinomainen ajatus!