Honkarakenne -

Kyllähän se varmaan suurin pettymys tuossa osarissa oli että tulosta ei edelleenkään pystytä tekemään? Lisättiin panostusta myyntiin ja markkinointiin ja saatiin liikevaihtoa vertailukauteen 1.8 miljoonaa lisää mutta samalla tehtiin lisää myös tappiota (-0.7M vs -0.1M). Ohjeistus pidettiin ennallaan eli odotetaan liikevaihdon ja tuloksen paranevan viime vuodesta. Lv:n suhteen ei varmaan ongelmaa ole mutta joudutaanko tuota ohjeistusta tuloksen osalta vielä korjaamaan jossain vaiheessa? Tai ainakin loppuvuonna pitää tehdä hyvä kiri kannattavuuden suhteen että tuohon päästään.

Käynnissä myös erp projekti, myynnin järjestelmien kehittäminen sekä tuotannon konekannan uusinta niin nämäkin voivat omat mausteensa asiaan tuoda. Lisäksi jos rakentamisen trendi alkaa näyttämään kääntymisen merkkejä suomessa niin kasvua olisi löydettävä jostain muualta. Vielä sitä ei ole löydetty koska suurin osa liikevaihdon kasvusta tuli kotimaasta. 

Näillä ajatuksilla laitoin omat laput myyntiin ja kotiutin tappiot. Seurantaan jää ja sopivan paikan tullen olen kyllä valmis ottamaan takaisinkin.

 

Näytä koko viesti
Rovio -

Mielenkiintoista on kyllä seurata näitä osakkeiden hintoja, näkyy olevan näin aloittelijalle paljon mahdollisuuksia päästä eroon rahoistaan cheeky. Tosin ei se näytä olevan helppoa muidenkaan ajoittaa ostojaan, Rovion tiedotteen mukaan sisäpiiriläinen ostanu 20000kpl 11,50€ kurssiin eli rapiat 45k€ turskaa vajaassa viikossa vai ymmärsinkö taas jotain väärin? 

Näytä koko viesti