Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 24.10.2020 02.54

Artsipappa kirjoitti:

Koita nyt tajuta ettei 2016 ollut mikään nöyryytys. Clinton ei ollut kovin kaukana. Trump sai oikeissa paikoissa niukkoja voittoja ja vei valitsijamiehet. 

Detaljeilla on hyvin vähän merkitystä kun mietitään oliko 2016 tulos nöyryyttävä ennusteita tuottaville firmoille. Kaikki (lue 95%+) isoista medioista raportoivat Trumpin mahdollisuudet 0-10% väliin ja vaikka media hoiti raportoinnin suuri osa kuulijoista syyttää pollstereita joiden ennusteista uutiset tehtiin.

Pokerinpelaaja tietää että gutarikin joskus napsahtaa, mutta kadunmies on tottunut tilanteeseen jossa jos äänestyspäivän aattona media raportoi tilanteen 52-48 52% ehdokas voittaa. Siksi Trumpin voitto 90/10 - 70/30 raportoinnin jälkeen muistetaan nöyryyttävänä erehtymisenä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.10.2020 06.43

Roope1248 kirjoitti:

......

Tai Trumpin tiimillä on varastossa lisää ammuksia Bideniä vastaan. Kiinaa varmaan koko seuraava viikko rummutetaan ja Bidenien / Hunterin korruptoituneelta vaikuttavia viestejä käsitellään

......

Ihan varmasti riittää lisää ammuksia ja Demokraatteja slowrollataan nyt kunnolla. Ensimmäisen paljastuksen jälkeen odotetaan josko erehtyisivät kieltämään kaiken ja seuraavalla lastilla todistettaisiin kuinka valehtelevat. Ilmeisesti ensimmäisen ammuksen paljastuksia ei ole kielletty ainakaan kamppanjan toimesta joten seuraava laitetaan liikkeelle ja varmaan tulee jotain liittyen isä Bideniin ja Kiinaan.

Trumpin ongelma on kuinka saada julkisuutta asialle ja Aki esitti hyvän kysymyksen, miksi asiasta on oltu hiljaa näin kauan (25M+) ääntä jo annettu ja ainakaan minulla ei ole tuohon vastausta mutta ei ole kyllä kompetenssiäkään suunnitella US:n presindetinvaalien mediastrategiaa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.10.2020 08.12

Ride_68 kirjoitti:

Smoking-gun email reveals how Hunter Biden introduced Ukrainian businessman to VP dad

https://nypost.com/2020/10/14/email-reveals-how-hunter-biden-introduced-...

Tuosta voi tulla isokin juttu sillä materiaalia on vielä julkaisematta ja nyt kun FB ja Twitter rupesivat sensuroimaan New York Postin tarinaa sananvapaus vs. IT-firmojen harjoittama valta varmistavat että pysyy otsikoissa.

Bidenin kamppanja ei myöskään kieltänyt mailien todenmukaisuutta.

Tucker Carlson teki jutusta 20 minuutin pätkän joka kannattaa Bidenin kannattajienkin katsoa, mukana jutun kirjoittajan haastattelu.

https://www.youtube.com/watch?v=pN0VgkpYG9A

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 13.10.2020 06.56

Aki Pyysing kirjoitti:

Olen ollut pää alhaalla twitterissä, koska Sun Tzu opetti, että jos et voi voittaa sotaa, älä osallistu.

Lapselle tuota yrittänyt opettaa huonolla menestyksellä, mutta nuorelle ei riitä oikeassa oleminen vaan kiistakumppanin on myönnettava tämä.

Aki Pyysing kirjoitti:

Mitä näille nyt sitten voisi sanoa? Ei oikein mitään. Kirjoitin positiivisen kappaleen Marinista, jossa käytin adjektiivia, jota ei saisi kuulemma koskaan missään yhteydessä käyttää.

Ajattelin kolumnia lukiessani etta tuossa tuhottiin hyvä kolumni yhdella sanalla, kaikki muu unohtuu kun pääsee pöyristyminen vauhtiin.

Aki Pyysing kirjoitti:

Se tässä ehkä vituttaa eniten, että Marinin kuva oli nähdäkseni tarkoitettu juuri tähän. Eli että konservatiivit kritisoivat ja sitten pääsevät silakat uhriutumaan, kun naisen ulkonäköön puututaan. Erittäin onnistunut operaatio ja yksi liberaali, joka arvosti sekä liikun taitavuutta että rohkeutta, meni siviilivahinkona.

Tuota konservatiivien kritiikkiä en ole nähnyt, mutta paljon tekstiä jossa poyristytään kuvitellusta kritiikistä. Urpiainen sai verkkosukkahousuistaan oikeasti arvostelua / naureskelua, mutta Marinin kohdalla en vastaavaa nähnyt. Mietityttää olisivatko SDP:ssa osanneet suunnitella tämän vai käviko tuuri.

Aki Pyysing kirjoitti:

Toki myös sekin, että miulla oli kolumniin omasta mielestäni hyvä idea ja tarkoitus, jossa meni iloisesti toteutus puluille. Nostan käden ylös virheen merkiksi, mutta en siis pyytele anteeksi. En edes itseltäni, koska tuskin annan.

Jos on F*ck You rahat kasassa anteeksi pyytelemällä ei voi saavuttaa mitään.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.9.2020 07.10

Aki Pyysing kirjoitti:

Väittely oli lähinnä draw, mutta se riittää. Löin 9K lisää Bideniä @1,72

Biden oli parempi ja jos tuon väittelyn perusteella tekisi päätöksen Bidenille menisi ääni. Nyt rupesi oikeasti huolestuttamaan Trumpille panostettujen rahojen menetys. Viikko sitten olin 50-50 että väittelyä ei edes tule.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 28.9.2020 02.50

shaksuka kirjoitti:

Saapa nähdä, onko muitakin paljastuksia luvassa. Tässä on jo niin moneen kertaan nähty, että impeachment ei ole tapahtumassa vaikka Donald kärähtäisi mistä, joten kenties demokraatit ovat pantanneet näitä tarkoituksella ja vuotavat sopivasti vaalien alla viikon välein uutta tavaraa Trumpin uudelleenvalinnan estääkseen. Voi veljet, kylläpä kiukuttaisi jos ei olisi Bideniä salkku täynnä.

Aivan varmasti muutakin on tulossa (molemmilta osapuolilta).

Pollit ovat tasaisesti näyttäneet Bidenin voittoa ja ilmeisesti minun kuplaani tihkuvat linkit / tiedot antavat turhan positiivisen kuvan Trumpin kannatuksesta.

Tekisi mieli uskoa että polsterit ovat taas väärässä, mutta tekevät noita tyokseen ja ovat varmasti miettineet mikä meni 2016 pieleen ja miten metodeja tulee korjata.

Lisäksi molemmilla kandidaateilla on omat pollit ja koska Trump kiertää maata 5/rallya päivässä vauhdilla ja Biden esiintyy sen 20 minuuttia joka toinen päivä uskon että nuokin pollit näyttävät samaa -> Trump reilulla takamatkalla ja Bidenillä varaa loysäillä.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.9.2020 07.22

Artsipappa kirjoitti:

Harrisilla oli ihan ok kannatus kunnes Tulsi Gabbard tuhosi Harrisin kampanjan yhdessä väittelyssä. Biden oli aika varma valinta ja aika selväksi tehtiin kenet halutaan kun suurin osa vielä mukana olleista luovutti ennen Super tiistaita. Ihan vain varmistaakseen ettei sanders voita. 

Tulsi Gabbard oli minun suosikkini vaikka mahdollisuuksia ei missään vaiheessa ollut. Alla tuo clippi tuosta väittelystä jossa Tulsi tylytti Harrisia.

Alussa myos Biden vs. Harris sanailua jossa Harris syyttää Bideniä suoraan rasistiksi.

 

 

Näytä koko viesti
Vaihtoehto Nordnetille - 7.9.2020 05.11

Nordnet otti ja potkaisi ulkomailla asuvia nilkkaan. 15% lähdeveron sijaan menisi 30% ja koska salkusta 90%+ Atlantin takaa on välittäjän vaihto edessä.

Olisiko ketjun nimen mukaisesti suositella vaihtoehtoa Nordnetille?

Quote:

Tämä tarkoittaa, että täsmäytyspäivästä 6.10.2020 alkaen kanadalaisista ja 20.10.2020 alkaen yhdysvaltalaisista osingoista peritään täysimääräinen lähdevero. Lähdevero on yhdysvaltalaisissa osingoissa 30 % ja kanadalaisissa osingoissa 25 %. Nordnet ei valitettavasti pysty tarjoamaan tukea liikaa perittyjen lähdeverojen takaisinhakemiseksi.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 27.8.2020 09.31

Viikon vanha Tucker Carlson, mutta 16 minuuttia jotka kannattaa katsoa: LINKKI

Huomionarvoista Demokraattien puoluekokous anti -> äänesta meitä, emme ole Trump (ja bonuksena tilanne demokraatti johtoisissa kaupungeissa).

-> onko tilanne parantunut missään vaikka Demokraatteja äänestetty viimeiset 50 vuotta.

Minulla alkaa pikkuiljaa usko palautua Trumpin mahdollisuuksiin ja se 2.7 vaikuttaa hyvältä kertoimelta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 21.8.2020 10.15

hauturi kirjoitti:

 

eke kirjoitti:

olen ollut tyytyväinen viimeiset 4vuotta

 

Asutko Suomessa, USAssa vai jossain muualla? Mitkä Trumpin toimenpiteistä ovat konkreettisesti hyödyttäneet sinua, vai onko tyytyväisyytesi lähinnä sitä, että tykkäät hänen tavastaan toimia, vaikkei sillä olekaan konkreettista vaikutusta sinun elämääsi?

Minun kohdalla tuo tapa toimia on vakuuttanut (+ei ole aloittanut sotia, lähi-idässä liikutaan oikeaan suuntaan ja laittaa painetta Kiinalle jonka tapa tehdä kauppaa ei ole kenenkään eduksi).

Demokraattien puoluekokous oli ilmeisesti kaikkien mielestä tylsä, mutta onneksi Trumpin mainoskamppanja sai ainakin minun kohdalla hymyn huulille ja rahaa on varmaan palanut.

Youtubessa kooste: LINKKI

Näytä koko viesti