NATO ja Suomen pörssikurssit -
TGNA kirjoitti:

Vastauksen saaminen vähän kesti, mutta tässä se on:

 

According to the possible calendar, the parties that will enter the elections with an alliance will submit the alliance protocols to the YSK between 11-17 March. Public officials must resign from their duties until 17.00 on Thursday, March 16. YSK will receive presidential candidacy applications as of March 21.

On March 22, the voter lists will be suspended. The YSK will finalize the presidential candidate lists on April 2. It is envisaged that the Parliament will go into recess on 7 April due to the elections, and the candidate lists for parliament will be submitted to the YSK between 6-10 April.

According to the possible election calendar; It is thought that the Turkish Grand National Assembly (TBMM) will go into recess on April 7.

Jos muutoksia ei tule, niin Turkin parlamentin vaalitauko alkaa 7.4.23 eli neljä työviikkoa jäljellä tämä päivä mukaan lukien.

Jos vaalit menevät odotetusti, niin uusi istuntokausi alkaa 1.10.23

 

"Uusi istuntokausi alkaa 1.10.23"? Onko tässä typo?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Myin puolet omistamistani Pfizereistä eilen. Biotien krapulalääkeseikkailujen jälkeen olen lääketeollisuussijoitukset pyrkinyt tekemaan Seligsonin pharma-rahastoon, mutta tämä oli korona-ajan "heräteostos". 

Näytä koko viesti
Cargotec -

Cargotecissä vaan ketuttaa se, että joka kvartaalilla on kertaluonteisia eriä. Kuinka kertaluonteisia ne on, jos niitä on koko ajan(?) Onneksi kassa sentään kertoo, että onko sitä rahaa vai ei.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Myin Betssonia ja Alibabaa. Alibaban kurssi on tehnyt aika isoja liikkeita suuntaan ja toiseen tässä viime kuukausina. En oikein osaa sanoa, onko Kiinan valtion spekuloitu kiinnostus yhtiön omistajuutta kohtaan hyvä vai huono asia. Toki Kiinan valtio on vaikuttanut ja pystyy vaikuttamaan Alibabaan ilman virallista omistustakin, mutta kuitenkin.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -
GHearst kirjoitti:

Venäjä olisi kyllä aivan varmasti "kuollut" myös 1941 ilman Yhdysvaltain valtavaa materiaaliapua. Tällä kertaa lännen materiaaliapua saa Ukraina. Kun lännen talous on 20-kertainen Venäjään verrattuna, on aivan varmaa että Venäjä tulee sodan häviämään. Kysymys on siitä, mitä Venäjän valtaapitävä eliitti vääjäämättömän romahduksen edetessä saa hätäpäissänsä päähänsä. 

Tämä. Ihmetyttää, miten kaikki toitottavat aina Venäjän kykyä kärsiä tappioita (mikä on toki totta) ja viittaavaat toiseen maailmansotaan, mutta jotenkin se vaan unohtuu kuinka paljon USA heitä aseisti ja avusti.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kirjakerho -
hauturi kirjoitti:

Olet muuttunut päähahmoksi siitä kirjasta, jota olet viimeksi lukenut. Kuka tai mikä olet?

Geralt. (Noituri-sarjan kuudes osa)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Ostin Terveystaloa. Olen tätä listautumisen jälkeen tasaisesti lisäillyt alle ysin hinnoissa, nyt kyykättiin tavanomaista alemmas. Syystäkin, mutta uskon alan tuovan/luovan rahastusmahdollisuuksia enenevissä määrin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

ostin Valmetia ja Intrumia.

Näytä koko viesti
Fortum -
Bingo53 kirjoitti:

Lehdistötiedotteesta - aamulla 8.40:

  • In connection with the capital injection, the German State intends to buy all of Fortum‘s shares in Uniper for EUR 1.70 per share, approximately EUR 0.5 billion in total.
  • Upon completion of the capital injection and share purchase, the German State will own appr. 98.5% of Uniper.

Linkki: Fortum to fully divest Uniper to the German State | Fortum

Mun mielestä kokonaisuudessaan hyvä diili tässä maailmantilanteessa (siis käsittääkseni FUM saa lisäksi sen vuoden alussa luvatun 8 miljardia takasin). Saksan valtio saa tunkea tonne rahaa niin paljon, että Fortumilla ei ikinä olisi ollut siihen mahdollisuutta. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -
PikkuPro kirjoitti:

Ja juu. Toki aina voi sepittää mutta kuten tutulleni sanoin: "mä meen mielummin hautaan sini-silmäisenä kuin kyynisenä".

Tämä, 100% samaa mieltä. 

Näytä koko viesti