Olet täällä

Truewinner

Truewinner

  • Liittynyt 23.5.2016
  • 22 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.1.2018 22.27

Tätä keskutelua cryptoista on ollut nautinto seurata. Aikalailla laadukkainta puolesta ja vastaan argumentointia mitä olen tehnyt asiasta missään. 

Michael Novogratzista oli pakko kommentoida, että kyseinen herra juoksi kaikki talousmediat kesäkuun lopussa (cnbc,bloomberg jne...) läpi kertomassa että Bitcoinin (3000$) ja Etheriumin (400$) huiput on nähty tänä vuonna. Vaikutti että yritti omilla sanoillaan saada cryptot romahtamaan, jotta pääsisi ostamaan ne takaisin puoleen hintaan. Loppuvuodesta kun oli taas cnbc:llä ja juontaja sanoi että sinähän myit kesällä pääosan pois niin kaveri tietenkin oli ostanut takaisin osan korkeempiin hintoihin. Tuntui ettei halunnut näyttää tyhmältä, kun oli mennyt myymään omansa niin halvalla pois ja ennustamaan että huiput on nähty jo toukokuussa.

http://fortune.com/2017/06/29/bitcoin-ethereum-price-buy-michael-novogratz/

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.12.2017 10.12

https://www.cnbc.com/video/2017/12/22/amidst-the-crypto-carnage-technician-says-now-could-be-your-best-chance-to-buy-bitcoin.html

Bitcoinista teknisen kaupan osalta liittyen historiaan ja viime päivien romahdukseen.

Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 15.12.2017 18.01

Vaikka systeemi toimisi ja saisit sijoittajilta rahaa niin homma kaatuu panosrajoihin sekä lopulta koko tilin pelirajoihin. 

- Jos saat pistettyä vaikka 500-1000€ panoksia niin bet365 tulee antamaan miltei 0€ panosrajat, kun olet viimeistään 10 000€ ylhäällä. Bet365 on antanut panosrajoja päivässä ihmisille ketkä ovat pelanneet 30€ panoksilla live hevoslähtöjä sekä alle kuukaudessa tilille mikä on ollut 45 000€ miinuksella joka on kuitenkin pelannut ylikertoimia. He seuraavat voittojen lisäksi myös panostus taktiikkaa. Ainoa tapa miten bookkerit antavat pelata vaikka tulisi isompia voittoja on kun pelaaja pelaa triploja tai suurempia lappuja, niillä käytännössä mahdotonta voittaa pitkässä juoksussa.

- Tämän jälkeen jos alkaa tehdä perheenjäsenten tai kavereiden kautta tilejä niin he ovat perille aika pian toiminnasta ja saat panosrajat välittömästi 1-2 betsin jälkeen.

- Sen jälkeen bookkeri todennäköisesti korjaa virheelliset kertoimensa. Ainut paikka käytännössä missä virhe kertoimia voi hyödyntää merkittävästi on vetopörssit ja siellä markkina hoitaa sen ettei niitä pahemmin ole. Ei nyky bookkerit katsele voittavia pelaajia kovin kauaa, käytännössä jos pääsee betsailee jossain pidempään niin tietää että omassa toiminnassa on vikaa :).

Orava - 4.12.2017 19.40

Petteriltä muuten hyvää analyysiä tässä ketjussa. Jos sinulla on laajemmin kiinteistösijoitusfirmoja seurannassa niin avaa ihmeessä näille omia ketjuja, saadaan tipsejä meille laiskemmille, jotka eivät jaksa itse markkinaa perata.:)

Täysin samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä KepilläJäätä viestissään kirjoitti. 

Petterin analyysit itselleni foorumin parasta antia. Aina hyvin jäsenneltyjä tekstejä mitä tällainen vähän tylsempikin penaalin kynä ymmärtää.  

Inderesin kaverit kyllä fiksuja tyyppejä, mutta Oravan kohdalla ollaan oltu kyllä ulalla. Korkeimmissa hinnoissa ei kyseenalaistettu mitenkään isoja arvonkorotuksia vaikka keskustelu sijoittajien keskuudessa kävi kuumana asiasta. Tavoitehinnat heilläkin aika korkealla, kun osake lähti syöksymään. Nyt taas vähennä suosituksia 4€ hinnoissa ja sieltä suositukset yli 6€ ja osta. Aina vähän perässä osakkeen liikkeissä.

Inderes on uskonut täysin mitä Oravan, Investor Housen tai Hoivatilojen TJ:t heille kertoo kiinteistöjen arvonnoususta, markkina on ollut skeptisempi.

#Teerenpelit 1 - Jorma Vuoksenmaa - 16.11.2017 12.57

Jorma on kyllä eeppinen hahmo, tuskin vedonlyönti skenestä tiedetään ketään muita kuin Jorma yleisesti.

Itsekkin muistan kun skidinä palvoin Jormaa ja tuli osteltua puhelinvihjeitäkin moneenkin otteeseen. Jorma oli joskus 1990-luvulla jossain ylen ajankohtaisohjelman henkilökuvassa missä hän mainitsi että jos lähdetään Vegasiin 50k kanssa niin viikon päästä hän takaa että takaisin tullaan tupla summalla. Jorma oli kova äijä.

Se on vaan jännä homma mihin Vuoksenmaa on saanut miljoonansa piiloon, kun henkilötuloissa hän ei vilahtanut kertaakaan ja esbc:n tuotot tai tase ei ole päätä huimaavaa oy tietojen mukaan. Jorma kuitenkin jossain lehtiartikkelissa mainitsi voittaneensa miljoonia vedonlyönnillä ja nyt sijoitus yhteyksissä maininnut biitanneensa indeksin ja sijoittaneensa vuosikymmeniä sekä teki vielä voitollista päiväkauppaa jossain määrin.

Kun katsoo paljonko tuottoindeksit on nousseet laman pohjilta (moni kymmenkertaistuneet) niin Jorman omaisuudella osingot long salkusta olisi niin merkittävät että niillä pakosti nousisi tulolistoihin tai näkyisi oy tiedoissa. Jos noi kaikki Jorman jutut pitää paikkansa niin sen on pakko pyörittää Viron tai ulkomaiden kautta noita miljoona bisneksiään ?.

Orava - 4.10.2017 22.45

En silti oikein osaa selittää pörssikurssin sukeltamista. Osaako joku muu?

Itse uskoisin ettei markkina usko Eliten tarjouksen läpimenoon, 2/3 tulee olemaan todella vaikea saada tarjouksen taakse. Investor Housen pitäisi saada n. 20% omistamiensa Oravien lisäksi äänestämään Eliten tarjousta vastaan jotta se kaatuu. Kun lukee kauppalehdenkin foorumia niin kannatus näyttää olevan aika jakautunutta Eliten ja IH tarjousten kesken sekä myös vaihtoehdon ettei kumpikaan tarjouksista käy. Vielä kun IH tekee kovasti duunia kirjeiden ja puheluiden kautta saadaakseen sijoittajia oman tarjouksensa taakse sekä se voi myös ostaa markkinoilta lisää omistusta ja kun Oravan omistus on niin jakautunut näyttää Eliten tarjouksen kannalta todella pahalta.

 

Akille pitää kyllä nostaa hattua, kun nostanut tärkeitä asioita julkisuuteen ja pitänyt muutenkin piensijoittajien puolia. Jotenkin vaan tuntuu, että kuitenkin lopulta Valjakka/Rautiainen/Roininen nappaa Oravan kämpät halvalla itselleen eli Investorin housen haltuun. Pidän peukkuja kyllä itse ettei niin kävisi ja Oravan sijoittajat saisivat reilun korvauksen osakkeista.

Huhtanen Capital - 15.9.2017 21.04

Hyvää päättelyä DGI:ltä.

 

Yritys liitetty keskustan nuorisosäätiöön, perustajan nimellä löytyy ihan mielenkiintoista keskustelua netistä.

https://yle.fi/uutiset/3-9114225

Pieni piiri pyörii...

Mayweather vs Mcgregor - 27.8.2017 8.32

Ottelu meni kyllä niin täysin kaikkien odotusten mukaan. Floyd antaa pari erää alkuun jottei fanit voi haukkua matsia farssiksi jälkikäteen ja vie sitten matsia kun haluaa. Vaikee näin jälkikäteen nähdä miten Mcgegor olis ottelun voinut voittaa vaikka selostajat antoikin sille tunnustusta. Ihan äkkiä ei nähdä toista nyrkkeily Vs UFC matsia. Jännä nähdä mitä tää tekee tulevaisuuden maksuotteluille, löytyykö edelleen maksajia nyrkkeilyn ja UFC puolella jenkeissä ?.

Jos saavutetaan maypac matsin ostotasot jenkeissä niin tienistit piti tuolloin olla noin Floyd 240 milliä, Conor 100 milliä ja UFC 60 milliä. Split oli 60-40 monien lähteiden mukaan, vaikkei sitä julkaistu eli sama kuin maypac.

Kaverit oli niin bestiksiä ottelun jälkeen etten ihmettele jos ne on yöllä juhlimassa Mayweatherin strippibaarissa kuinka ne nappas yleisöltä helpot 300-500 milliä :). Olis jännä tietää uskoiko Mcgegor 100% ennen matsia pystyvänsä voittoon ja taas oliko Mayweatherin päässä mitään skenaariota missä hän näki häviävänsä ennen ottelua.

 

Onnea vaan Jensille ja muille voittajille !. Nyt vaan odottelee Canelo-GGG matsia mikä onkin sitten miltei kolikonheitto...

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.8.2017 23.56

Pakko kyl ostaa pay-per-view ja toivoa, että näkis edes jotain lentokoneen netillä. Mistä on muuten helpointa hankkia jos haluaa striiminä läppärille?

Vielä oli pakko kerran ilmestyä :). Viaplayn PPV meinasin itse ostaa 59,95€.  Jos joku kaipaa ilmaisia feedejä niin ainakin googlettamalla vipsports tai sportlemon (suoria linkkejä ei tainnut saada laittaa ?) pitäis löytyä. Noilla sivustoilla yleensä hyvin nyrkkeily stremejä matseihin jos ei kiinnosta maksaa.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.8.2017 22.55

Toistan itseäni vielä kerran mutta tää on vaan paskaa logiikkaa. Mayweatheriin voittoon ollut mahdollisuus saada kiinni useita miljoonia yli 1.25 kertoimella ja varmaan pystyy vielä saada monta lisää, mutta betsaaja venaa mielummin matsin alkuun ja lyö 1.17-1.18 kertoimella? Niin isoa ammattibetsaajaa ei ole olemassa, jota ei kiinnostaisi satojen tuhansien eurojen ylimääräinen EV lyömällä jo nyt.

Itse uskon esimerkiksi ton Hatton esimerkin mukaan, että suurimmat markkinan pyörittäjät ottavat koko ajan riskiä sisään ja ottelun lähestyessä ostavat linjat sinne saakka mikä heidän todennäköisyyksillään on vielä kannattavaa. Hatton matsissa oli Hatton fanit Vs ammattivedonlyöjät + jenkit ja linjat saatiin rajusti ales ennen matsia. Tässä matsissa Conor fanit Vs. ammattibetsarit ja nyrkkeilyfanit ketkä nauraa koko matsille.

Vedonlyönti markkinat kuitenkin aika hiluja rahoja yhdessä kohteessa Vs finanssimaailman summat ja vaikka Betfair on vedonlyöntimaailman raamattu missä linjat yleensä aika täydelliset niin näissä suurissa poikkeuksellisissa tapahtumissa ne voivat liikkuvat monesti hyvin odotetusti.Tämä siis vain yhden tuulipuvun oma mielipide, tuleva viikko näyttää kuinka pielessä olen.

Jos kerroin on nyt 1.28 ja oletat sen tippuvan 1.18 ennen matsin alkua, niin osta Mayweatherin voittoa nyt 1.28, ja myy viikon päästä voittoa 1.18, ja kerää 10% riskitön tuotto betsisummallesi.

Näin juuri tein ja myyn panoksen ottelun alkaessa oli se voitolla tai tappiolla. 

Toivotaan että on hyvä matsi, aamulla tulee ainakin itse herättyä tsiikaa. Sorry huikean blogin spämmäyksestä, ei tuu enään toistuu.