Olet täällä

Truewinner

Truewinner

  • Liittynyt 23.5.2016
  • 50 viestiä
  • 2 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.11.2018 21.33

Wall Streetin isoin bitcoin bull Tom Lee käyttää mainauskustannuksina korkeita lukuja (yli 7000$), lasketaanko näissä arvioissa jotenkin mukaan laitteistojen hajoaminen vai miten päästää noin korkeisiin hintoihin ?.

 

A key driver was bitcoin's "break-even" point, the level at which mining costs match the trading price. That level is down to $7,000 from an earlier estimate of $8,000 for the S9 mining machine by Bitmain, according to Fundstrat's data science team. Based on that, Lee estimates that fair value for bitcoin would be roughly 2.2 times the new $7,000 break-even price.

 

 https://www.cnbc.com/2018/11/16/wall-streets-crypto-bull-tom-lee-slashes...

Lehto Group - 22.10.2018 16.58

yep, tähän kun lisätään tietoliikenne, suunnittelut, pihat, näyttävä ulkokuori, kunnon lattiapinta, isot nosto-ovet yms.. en ymmärrä miten saavat 1000€/m2 tehtyä.

Tossa hinnassa eli n. 800€/neliö oli kaikki lvi+sähköt+maalämpö+4 kpl pieniä toimistotiloja, asfaltti, nosto-ovet jne... Ymmärrän kyllä pointin ideaparkin suhteen, mutta itse halleja saa halvimmillaan 150 000€ päälle 1000 neliötä elementti toimittajalta. Mitä suurempi tila niin aika merkittävästi tippuu kulut neliötä kohden.

 

 

Lehto Group - 22.10.2018 13.14

Innokkaat voivat soittaa rakennusliikkeille ja kysyä paljonko maksaa lämpimän hallitilan rakentaminen avaimet käteen periaatteella. 

750 neliön halli ilman tonttia jaettuna 4 lohkoon, halvimmat tarjoukset n. 800€/neliö (770-840€ alv 0). Tarjoukset tämän kuukauden ajalta. 

Päivän polttavat puheenaiheet - 21.10.2018 18.54

Cleveland-cliffsin CEO tilitti osarin yhteydessä vähän analyytikoita ja shorttareita. Yli 3 miljardin pulju markkina-arvoltaan,tais olla kaverilla hieman hampaankolossa :)

 You are a disaster. You are an embarrassment to your parents. With this being said, we are going to use money to reward the long-term shareholders. So if the stock continues to go down, based on these kids that play with computers and somebody else's money, we are going to buy back stock. We are going to screw these guys so badly that I don't believe that they will be able to only resign. They will have to commit suicide. So we are going to screw these guys so badly that it will be fun to watch. That will be my first priority other than the two top priorities of finishing HBI and paying down debt. You are messing with a wrong guy. That's my message to you."

 

 https://www.cnbc.com/video/2018/10/19/this-ceo-just-went-absolutely-wild...

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/cleveland-cliffs-ceo-las...

 

Fellow Finance - 9.10.2018 16.00

Instituutioannissa sijoittajia ei kohdella tasavertaisesti. Voit saada 0 osaketta tai kaikki merkitsemäsi. Riippuu pitkälti siitä, minkälaisia sijoittajia yhtiö haluaa omistajakseen. Painottavat laatua ja todennäköistä vaikutusta jälkimarkkinakehitykseen. Täten mahdollisia spekulantteja/hedge fund rahastoja ei välttämättä suosita samalla tavalla. 

Näköjään tuli 37% halutusta määrästä eli käytännössä samalla suhteella kuin koko annin ylimerkintä (1/2,7). 

Eiköhän tätä ala Inderes seuraamaan, tavoitehintaa odotellessa. Jos tää miltei flättinä avaa niin tulee hankittua kyllä loppupositio mitä jäi saamatta annissa.

Fellow Finance - 9.10.2018 12.39

https://www.arvopaperi.fi/porssitiedotteet/fellow-finance-oyj-n-listautu...

Yleisöannissa annetut merkintäsitoumukset hyväksytään kokonaan 500 Tarjottavaan Osakkeeseen saakka Yhtiön sijoittaja-asiakkaiden osalta ja 75 Tarjottavaan Osakkeeseen muiden Yleisöannissa merkintäsitoumuksensa antaneiden osalta sekä näiden määrien ylittävältä osin noin 20,0 prosenttia annetuista merkintäsitoumuksista. Henkilöstöannissa annetut merkintäsitoumukset hyväksytään kokonaisuudessaan.

En itse löytänyt tiedotteesta paljonko sai jos osallistui instituutioantiin vai olenko niin sokea että multa menee vaan ohi se kohta ?.

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj - 4.10.2018 12.52

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/smile-alensi-osakkeiden-merkintahinta...

 

Heikkoa näyttää olleen kysyntä, firma oli kyllä hinnoiteltu aika täydellä arvostuksella. Ipoja ei ole kyllä tässä markkinatilanteessa helppo tuoda sisään ellei ole hinnoiteltu kohtuullisesti.

Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 8.8.2018 23.26

Nyt mennyt  yli vuorokausi twiitistä ja mitään tietoa rahoituksesta ei ole tullut. Yksikään Teslan käyttämistä pankeista ei ollut tietoinen prosessista ja ei ole tullut yhtään taloustoimittajaa kuka olisi kuullut huhuja asiasta tai olisi nyt tietoinen rahoittajasta. 

Koko paketti olis noin 88-89 miljardia (osakkeet, yhtiöt velka, pankki palkkiot) ja jos Musk ja työntekijä omistajat (=25% osakkeista) jatkavat yksityiselle puolelle tarvittaisiin noin 60 miljardia. Jos muitakin nykyisiä omistajia jatkaa yhtiössä niin 60-40 miljardia tarvittaisiin rahoitusta.

Eilen arvuuttelut oli linjalla Saudit, Japanilaiset ja ehkä Kiinalaiset voisivat olla taustalla. Tänään ollut talouskanavalla eniten pinnalla Apple ja Google tai mahdolliset muut piilaakson jättiläiset. Kuitenkaan asiantuntijoiden mukaan oikein mikään taho ei oikein tunnu kovin todennäköiseltä. Jenkkipankit voisivat osallistua vain rajoitetusti, koska on säätelyä mikä estää sijoittamasta liian negatiivisen kassavirran yhtiöön.

Kun tietää Muskin huumorin niin tuntuis että ostohinta liittyy tähän ->

 4204:20 tai 4/20 on kannabiksen käyttäjien keksimä kansainvälinen kannabispäivä

laugh

On Musk kyllä eeppinen hahmo !.

 

Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 7.8.2018 20.10

Musk twiitaili äsken,

 

Am considering taking Tesla private at $420. Funding secured.

 

Jos ei ole twitteri hakkeroitu niin eiköhän tämä ala mennä liian pitkälle yrittää polttaa shorttareita. Vaikea uskoa, että olis tosissaan ja olis rahoitus kunnossa.

Kojamo - 21.6.2018 18.43

Kyllä kävi kauppa tänään kuumana, varsinkin loppukaupassa taisi liikkua yli miljoona osaketta. Päivän vaihto yli 42 miljoonaa. Jonkun anon ostorobotti jauhoi koko päivän ja Nordea pääasiassa myi. Jännä nähdä miten liikkuu maanantaina, kun oli noin räjähtävä lopetus.

Loppuhuutareissa näkyi kyllä tänään huominen pyhä, kun lappuja liikkui valtavasti monessa osakkeessa.