Olet täällä

Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 5.1.2020 05.44

Huonot asiakkaat ei tuo kuitenkaan hiekkaa Nordnetin toimiston lattialle, joten niitä voi hyvin pitää kiusallaan pankin asiakkaana.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 4.1.2020 04.12

Danske ja Nordea ei velota mitään osakesäästötilin sulkemisesta, koska kyseessä kuulemma automaattinen prosessi. Velottavat ainoastaan siirrosta toiselle palveluntarjoalle, koska se sisältää käsin tehtävää työtä. Voisi Nordnetkin ottaa vähän mallia ja olla velottamatta pelkästä tilin sulkemisesta.

Näytä koko viesti
ST1 - Hinnoittelu kohdillaan? - 1.1.2020 09.41

Nythän ST1:n uudella uusiutuvista vastaavalla johtajalla on vielä erittäin hyvät suhteet hallitukseen x) 

Joskus pikasella vilkauksella vaikutti melko kalliilta, mutta ehkä sitä vois tehdä uuden vilkaisun.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 24.12.2019 12.52

Verottajalle menee tieto tuosta, että oot myynyt.

Kun saat esitäytetyn veroilmotuksen, niin tarkista mikä on merkitty valuuttakurssiks. Voit itse korjata sen vastaamaan mm. kaupantekohetken valuuttakurssia, päivän keskikurssia tai verottajan vahvistamaa vuoden keskikurssia. Noista jokin saattaa antaa tuloksesi sun myynnille alle 1000 euron arvon. Käisttääkseni noi kaikki on ihan käyttökelposia.

Näytä koko viesti
Swedish Match - 15.12.2019 05.36

Miten ihmeessä porukka on täällä ajautunut nikotiinikoukkuun, jos ei pidä tupakasta.

Jos Zynin suuri kohderyhmä olisi aiemmin tupakkatuotteita käyttämättömät, niin tuotethan on totaalisen vastuuton. Tehdään siis entistä enemmän nikotiiniriippuvaisia ihmisiä. 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 11.12.2019 10.33

Onko tarkotuksena hinnotella jatossa osakesäästötilin välityshinnat eri kriteerein kuin arvo-osuustilin kautta tehtävät kaupat. Nyt toi osakesäästötilin varhaisen avaajan tarjouksen hintatarjous 3e/kauppa taitaa koskea vain osakesäästötilin kauppoja. Onkohan jatkossakin siis riski, että osakesäästötilin hinnoittelu eroaa arvo-osuustilin hinnoittelusta? Ensin asiakkaat lukitaan ja sitten siirtomaksujen kautta saadaan asiakkaat pysymään, vaikka hintoja korotellaan x) Lasketaanko jatkossa siis kaikki tehdyt kaupat määritettäessä palkkiotasoa siis sekä arvo-osuustilin kaupat ja osakesäästötilin kaupat.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 27.11.2019 11.54
Aki Pyysing kirjoitti:
Accounting 101 kirjoitti:

Koskas Teerenpelit jatkuvat? Olisiko mahdollista saada Mikko Mäkistä vieraaksi?

Mie yritän viikonloppuna/ensi viikolla sopia seuraavaa. Mikko ei suostunut, kun edellisen kerran kysyin.

Kamerakammo on muuten yllättävän yleinen fobia. Se tosin on kamerakiimaa huomattavasti harmittomampi. Kamerakiimaiset pyrkivät Aatami etsii Eevoihin ja Maajussin morsiamiin ja elleivät pääse, yrittävät vääntää Youtubeen mitä tahansa millä saisi kolme seuraajaa lisää. Kamerakammoiset menettävät korkeintaan esiintymiskokemusta ja ehkä joitain kontakteja.

Eikai sitä ole pakko kameran kanssa tehdä. Pelkkä äänikin riittää.

Näytä koko viesti
Inderes - 9.11.2019 11.49

4.11. yhtiöpäivityksessä laskivat tasolle 1,5e.

"Lehto Group antoi perjantaina negatiivisen tulosvaroituksen, jossa sekä liikevaihdon että liikevoiton arviota laskettiin. Lehdon samaiset projektiongelmat ovat vakuutteluista huolimatta jatkuneet kolmannen neljänneksen aikana ja nyt myös asuntojen keskimääräiset katteet ovat tulleet alas. Tämän myötä yhtiön vuoden kolme ensimmäistä neljännestä on ajautunut tappiolle eikä viimeisen neljänneksen odotettu positiivinen tulos pelasta vuoden toistakaan puoliskoa plussan puolelle. Alentuneiden ennusteidemme, hyvin heikon näkyvyyden, korkean arvostuksen ja kireän taloudellisen tilanteen vuoksi laskemme suosituksemme myy-puolelle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 1,5 euroon (aik. 1,9 euroa)."

 

8.11. yhtiöpäivityksessä nostivat tasolle 2,0e

"Nostamme Lehdon tavoitehinnan 2,00 euroon (aik. 1,50 euroa) ja suosituksemme vähennä-puolelle (aik. myy) Q3-raportin myötä selkeästi laskeneen riskipreemion myötä. Lehdon Q3-tulos oli vielä aavistuksen matalia odotuksiamme heikompi, mutta isossa kuvassa enemmän merkitsi rahoitusriskien hälveneminen ja yhtiön lupaukset paremmasta huomisesta. Emme ole vielä täysin luottavaisia yhtiön ongelmien loppumiseen, sillä kannattavuus myös muun liiketoiminnan alla on laskelmiemme mukaan heikentynyt selvästi. Arvostus on heikon näkyvyyden ja korkeat riskit huomioon ottaen koholla eikä osakkeessa ole voimakkaan kurssinousun jälkeen mielestämme enää selkeämpää nousuvaraa."

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 8.11.2019 03.05

Tuppurainen ainakin joku aika sitten oli sitä mieltä, että kyllä vähän kauppaa käyviä pitää velottaa säilytyksestä, koska se kuitenkin maksaa Nordnetille. Vaikka kyseessä olikin vain toteamus, niin kyllä se vähän kummastuttaa, että sitten mennäänkin ilman tuota palkkiota ja määritellään kalliit sulkemiskulut. Jos kerran vähän kauppaa käyvillä ei tee rahaa, niin eikö niiden kannata antaa mennä muualle ilman tollasta pakkositouttamista. Tai sitten Nordnet ei vain luota perustuottavien asiakkaiden kohdalla omaan kilpailukykyynsä

Näytä koko viesti
Brexit - 17.10.2019 01.31

Eikös toi oo melko hyvä kerroin. Mitään takeitahan ton sopimuksen läpimenosta ei vielä ole. Aiemmatkin sopimukset aina äänestetty kumoon brittiparlamentissa.

Näytä koko viesti