Olet täällä

Missiona taloudellinen hyvinvointi - 19.12.2019 01.13

Laatusjoittajat yleensä tuppaavat olemaan ajoituksen kanssa liian aikasessa... lisännee vastavoiman tehoa tässä projektissa... mutta mitään hienoa asiaa ei ole saavutettu ns ilmaiseksi, joten onnea ja menestystä, yksi ihminen kerrallaan, välillä kaksi...

Näytä koko viesti
Aspire Global - 31.5.2019 05.38

Tuosta hölmöjen lakien riskistä säätyä Suomen Lakiin, korrelaatiota tuskin on laisinkaan, mutta huomiona että Sveitsissä oli taannoin kansanäänestys nettiblokeista joka ei lentänyt. Onkohan tuolta oppia ammennettavan, tuo Veikkaus kyllä on iso kanto kaskessa ja mielipidevaikuttaja tai siis lobbari? Ehkä Suomeenkin saadaan enemmän omilla aivoilla ajattelevia, ja vähemmän holhottavia?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 20.4.2019 02.30

Liero ETH

Uusia kryptoja tulee markkinoille, mutta mikä tämä on? Kerro lisää :-)

Näytä koko viesti
Superrahasto Suomi - 20.4.2019 02.24

Nordea tuli pääkonttorimuutolla uutena indeksiin ja siten toinen tippui pois.

OMXH25 Indeksi

Mitkä osakelajit ovat indeksissä tarkistetaan 2 kertaa vuodessa. Yksittäisen osakelajin paino on rajoitettu 10 %:iin.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 12.4.2019 09.22

Entisen kollegani suulla: "Mulla on (uusi/ tällänen/seuraavanlainen) teoria... <selitys>" ...

Eli alustus: Onko kukaan ryhtynyt perkaamaan eduskuntavaalien ja Europarlamentin vaalien (26.5) suhteen eroja, samankaltaisuuksia jne?! Mun teoria meni jotakuinkin näin:  EP-vaalissa toukokuussa pitää äänestää erinlailla kuin eduskuntavaaleissa, koska haasteet ja fokus Suomi -- Eurooppa ovat ihan erinlaisia ja vaikutusvalta eri asioihin myös. Eivät tietysti ihan erillisiä asioitakaan kyllä ole.

Kirjailija Yuval Harari on kirjoittanut että globaalisti selvitettävät haasteet ovat Ilmastonmuutos, ydinsodan vaara, ja teknologinen kehitys (KÄ, Robotiikka, biotekn.). Silloin EU'lla on keskeinen rooli kansainvälisellä tasolla liikkuessa.

Nyt kuuntelin Brysselin koneen "Onko puolueiden EU-politiikoilla mitään eroja, professori Tapio Raunio?": https://areena.yle.fi/1-50060671 => tämä ei olekkaan ihan niin musta-valkoinen juttu. Kuunnelkaa jakso, mutta tässä poimintoja: Kolmio Ministerineuvosto ja EP ja Euroopan Komissio, Blokit: Vihreät, Sos. Demokr., ALDE, EPP, ECR ja niistä kolme suurta ryhmittymää: vasemmisto-oikeisto/liberaalit-nationalistit(populismi, konservatiivit, kirjava joukko)

EKVssa on varmaan jossain vaiheessa sivuttu myös Eurooppapolitiikkaa, mutta teemana jäänyt ihan sisäpolitiikan varjoon. Mm. Suomella EU'n puheejohtajuus heti kättelyssä 2H/2019. Miten Rinteen englanti, ranska tai saksa?!

 

Näytä koko viesti
Aallon Group - 8.4.2019 06.41

Farseer kirjoitti:

Vaikea nähdä minne arvo tuosta suuntaa kun free float on niin pieni ja loin itselle kurssimuistutuksen lähinnä sille mahdollisuudelle että osake unohtuu seuraavan 6-12kk aikana kun rajoitukset ovat voimassa ja putoaa taas alihintaiseksi.

Profiilikuvasi mukaisesti "Winter is coming" ja silloin lampaat myyvät pois *halvalla*? ;-)

Näytä koko viesti
Aallon Group - 6.4.2019 02.21

Lyyrikko kirjoitti:

Mitä arvelette maanantain kellonsoittohinnaksi? Varmaan ainakin +10% tauluun, joka on siinä ja siinä kannattaako enää lisäillä. 

Ei varmaan/ ehkä riitä. Kukaan saanut tarpeeksi, ja "halpa"™️ anti. Ahneus on valttia näillä lehmän... anteeksi härkämarkkinoilla. Ne tunteet ja mielikuvat.

Näytä koko viesti
Brexit - 2.4.2019 12.03

May taitaisi ajaa no dealin ennen kuin pitkän lykkäyksen, mutta olisi yllätys jos asiasta ei kuitenkin lopulta tosipaikan tullen äänestettäisi oikeasti.

 

Justice Sec David Gauke says PM has ruled out no deal: 'That is not a course of action she is going to take' #Marr

Tietysti May on Brexit means Brexit-asialla, mutta hänen diilinsä kautta. Noh, tämähän nähdään miten menee, hard vai no brexit, tai jotain siltä väliltä! Mayn sopimus vielä #4 äänestettäväksi? DUP on sanonut ettei äänestä sen puolesta vaikka esitetään sata kertaa.

Tänään maanantaina lisää vapaita äänestyksiä ja konsensuksen etsimistä alahuoneessa, en ole ehtinyt seuraamaan... tämä ei lopu tähän...

Michael Scofield kirjoitti:

Onko kellään ajatuksia miten BREXIT tulee vaikuttamaan Espanjan Costa del Solin ja -Blancan asuntomarkkinaan vai tuleeko? Tai löytyykö aiheesta pohdintaa jostain toisesta ketjusta?

En ole kenenkään nähnyt tuommoista loikkaa yrittävän, liian hapokasta... Lähempi asian yhteydestä on pysyykö Gibraltar Englannin hallinnassa, eikä sekään ole oikein ennustettavissa. Tietysti voi spekuloida, ja fantasioida että itsemurhat brittien joukossa lisääntyy, punta syöksyy -XY% ja eläkkeet ottavat hittiä jne jne. Mutta ne realiteetit.

 

Näytä koko viesti
Aallon Group - 30.3.2019 10.44

K.A. kirjoitti:

Edelleen toistan näkemykseni, että merkkasit 100 osaketta tai 200.000 osaketta, niin saat suunnilleen saman osakemäärän

jaossa, isommalla merkinnällä tietysti vähän enemmän, mutta et mitään 10% merkintämäärästäsi.

Tämä olisi kiva uutinen maanantaina.

Näytä koko viesti
Aallon Group - 30.3.2019 09.25

Mulla ei ihan rahkeet 120 000 kpl riittänyt, saa nähdä mitä sieltä maanantaina tulee. IMO ja ehkä olen ja wanhanaikainen näinkin nuorena, mutta nämä "modernit" TJ ei kyllä vakuuta yhtään: "Hmm..." "Joo..." "Tota noin..." eihän tuota kestä katsella. Kustannukset uudesta katto-organisaatiosta kyllä rasittanee näin pientä yritystä suhteellisen paljon. Se etteivät arvonmäärittelyssä lähteneet Talenomeja tekemään vaan rakensivat houkuttelevan keissin lienee siinä että omistajat tyhjensivät kassan ja seuraava milestone on osakkeen arvonnousu edullisesta kalliiksi, vaikka tuskin kukaan lock-upin jälkeen heti lihoiksi pistä?

Näytä koko viesti