Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.12.2020 01.51

Mielipiteitä Ethereum 2.0 steikkauksesta? Kannattavaa toimintaa jos tarkoitus hodlata? Tuottoa luvataan 5-17%.

Näytä koko viesti
Fortum - 15.6.2017 05.31

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/venaja-innostui-tuulivoimasta---maksa...

Kovaa takuutuottoa lupailevat veli Venäläiset, 50% enemmän mitä suomessa vastaava (ja melko kalliiksi tulee täälläkin). 1,5 miljardin investoinnilla potentiaalisesti melkein 0,5 miljardia tuottoa vuosittain, kuulostaa melko hyvältä bisnekseltä. Ilmeisesti Venäjälle ei infraan uskalla juuri kukaan muu tällä hetkellä investoida kuin Fortum. :D

Näytä koko viesti
Nokia - 21.12.2016 08.09

Onnittelut omistajille.

 

NYSE kaupankäynti keskeytetty.

Näytä koko viesti
Deutsche Bank - 29.9.2016 10.55

Salkusta löytyy vielä jotain DB:n etf härpäkkeitä. Onko noissa nyt olemassa mahdollisuus että vastapuoliriski toteutuu/ostolaita häviää?

Näytä koko viesti
PikkuSijoittelijan elämän ihmettelyä - 22.8.2016 12.07

Kiitoksia tästä ja toivottavasti blogittelu jatkuu - jos ei sijoitustiedossa niin jossain muualla heart

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 15.7.2016 11.46

Nordeat ulos tänään. Nyt alkaa salkku olemaan aika tyhjä Helsingin osakkeista, käteinen jää odottelemaan halvempia hintoja.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.7.2016 03.38

Jesh, isot onnet!

"Voitiks mä?" laugh

Näytä koko viesti
Energia - 8.1.2016 08.41

Erittäin mielenkiintoista seurattavaa. Saudeilla tuntuisi olevan intressinä pitää öljyn hintaa mahdollisimman alhaalla, yhtenä syynä pidetään kilpailijoiden konkurssiin ajamista. Taustalta löytyy varmasti muitakin syitä, taloudellisesti sen verran typerältä tuo vaikuttaa.

Ehdotuksia hyviksi instrumenteiksi öljyn hinnannoususta tuoton hakemiseen? Ideana ostella lähiaikoina ja holdailla mahdollisesti muutama vuosi. Yhtiökohtainen ja maantieteellinen riski pitäisi minimoida, joku hyvin hajautettu öljy-yhtiö etf voisi siis tulla kysymykseen. OilMagnate:n mainitsemat soveltuvat ilmeisesti paremmin treidaamiseen? 

USO etf vaikuttaisi myös potentiaaliselta koska reagoi vain öljyn hintaan. Kulut ja johdannaisten käyttö kuitenkin mietityttää, miten reagoi esimerkiksi pitkään sivuttaisliikkeeseen?

 

Tuossa muuten mielenkiintoinen linkki uusien norjalaisten öljykenttien kannattavuudesta reaaliaikaisesti (kaikki kannattamattomia tällä hetkellä)

http://e24.no/energi/disse-norske-oljefeltene-staar-i-fare-paa-grunn-av-...

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 25.11.2015 03.45

Olisiko mahdollista valita vain itseäsi kiinnostavia kursseja ja keskittyä niihin? Taloudellisen riippumattomuuden myötä ei tarvitse miettiä tutkintoja, ja pukuhommiin tuskin olet pyrkimässä. Jos 80% opiskelluista aiheista ei resonoi on se pois energiasta jonka voisi käyttää ydinkiinnostuksen kohteisiin.

Näytä koko viesti
Viihdyttävää propagandaa – 'The Forecaster' -arvostelu - 5.10.2015 03.32

Tuo pakolaisiin suhtautuminen on muuten semmoinen painekattila joka voi räjähtää käsiin hyvin nopeasti. Somessa on paljon paheksuntaa aiheuttanut pakolaisten suhtauminen ilmaiseen ruokaan (Suomessa sekä muualla). Mitenkäs kun se ensimmäinen onneton mamu menee tekemään jotain vakavampaa. Tai isommassa mittakaavassa ISIS soluttautujat saavat aikaiseksi muutamat terroriteot ympäri eurooppaa. Arvaan että siinä vaiheessa aletaan teroittaa keihäitä ja sytyttelemään rovioita hieman joka euroopan kolkassa. 

Näytä koko viesti