Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

SSH 10% nousussa, onse velho...

Näytä koko viesti
Bitcoin -

Kurssi on noussut muutaman päivän aikana reilu 10% riippuen mahdollisesti Kreikan tilanteesta, jossa raha etsii helppoa turvasatamaa. Kreikasta on tullut hyvä esimerkki bitcoinien eduista, haluatko mielummin säilyttää tukuittain automaateista nostamaasi fiat rahaa kotona? vai olisiko tässä tilanteessa ollut järkevää muuttaa osa valuutasta bitcoineiksi, joiden siirtelyyn ei pankkien sulkeminen vaikuta. Näkisin että ison käteismäärän säilyttäminen kotona on isompi riski kuin bitcoinin hintariski. 

Vaikka bitcoin ei suoraan käy kovin moneen paikkaan maksuvälineeksi pääset useiden verkkokauppojen tuotteisiin kiinni mm. bitcoinilla ostettavilla lahjakorteilla.

 

Näytä koko viesti
Bitcoin -

Helppo tapa omistaa bitcoinia on ostaa ruotsalaista XBT instrumenttia Nordnetissä. Tämä siis vain jos haluaa spekuloida sen hinnalla, mutta ei käyttää sitä varsinaisesti maksuvälineenä. Itse omistan jonkun verran bitcoineja, joita säilytän pankkiholvissa olevalla paperilompakolla. Tämä vähentää kiusausta myydä liian aikaisin kun myynti vaatisi holvilla käyntiä.

Ei mielestäni huono valinta sijoituskohteeksi, jos haluaa tavoitella äkkirikastumista.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Kiitos vinkistä, pitää heti huomenna laittaa ostotoimaria sisään kun ehtii rahat saapua asuntokaupoista, olen tavallaan etsinyt tämän profiilin smalla cap firmaa Suomesta, mutta en ollut vielä jaksanut perehtyä Suomiseen (Arviosi osuivat kohdalleen ainakin mun osalta hyvin). Olen mielellään samassa kelkassa Jeansin kanssa, ei voi mennä kovin pieleen ;)

Näytä koko viesti