Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

"Saapuvien maksujen ohjaus Nordeaan

Maksumääräyksellä saat varat nopeasti tilillesi Nordeaan ilmoittamalla ulkomaiselle kauppakumppanillesi pankkiyhteytesi seuraavasti: 

Please instruct your bank to forward payment orders through:Nordea Bank Abp BIC-code: NDEAFIHH
IBAN:(IBAN-tilinumero Nordea, Suomessa) 
In favour of: (Nimi ja osoitetiedot)

Varat hyvitetään aina saapuvassa maksussa mainitulle IBAN-tilille. Ilmoita maksajalle aina sen tilin IBAN, jolle haluat varat kirjattavan. Esimerkiksi halutessasi varat USD-tilille, ilmoita maksajalle USD-tilisi numero IBAN-muodossa."

Huom! IBANissa ei saa olla välilyöntejä.

SWIFTinä voi käsittääkseni koittaa myös NDEAFIHHXXX.

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus -
Roquefort kirjoitti:

Itse olen pitänyt koron maksamisen lopettaneiden kauppojen osuudet. Olen myös harkinnut hankkivani kaikkien sellaisienkin osuukauppojen osuudet, jotka eivät koskaan ole korkoa maksaneetkaan. Tämä siksi, että näen osuudet jonkinlaisina edullisina optioina. Jos osuuskaupat lähtisivät joskus muuttamaan toimintamuotoaan esim. osakeyhtiöiksi tai jos toiminta myytäisiin jollekin toiselle pelurille, niin osuuksien arvo nousisi merkittävästi. Jos esimerkiksi osuuskuntien oma pääoma jaettaisiin nyt osuudenomistajille, niin osuuksien arvot liikkuisivat todennäköisesti tuhansissa euroissa. Toki tämä on hyvin teoreettinen mahdollisuus, mutta jonkinlainen optio kuitenkin. Ja saahan ne rahansa osuuksista koska tahansa ulos nimellisarvoonsa, jos usko optioon myöhemmin katoaa.

 

Tämä houkuttaa minuakin, mutta itseä tässä häiritsee se, että jos kaksi osuuskauppaa yhdistetään niin toinen 100e osuusmaksu vain palautetaan sinulle. Joten jos kaikki osuuskaupat yhdistettäisiin ennen mahdollisia muita toimia niin multijäsenyydestä ei olisi mitään hyötyä.

Näytä koko viesti
Vuoden Sijoittaja -kilpailu -

Voittohan sieltä napsahti, onnea Aki!

Näytä koko viesti
Technopolis -

Mielenkiintoista olis kuulla Akin mielipide ostotarjouksesta?

Näytä koko viesti
Vinkkejä nuoren pieneen sijoitus+sijoitustietoalkupääomaan joululahjaksi -

Marko Erola - Paras Sijoitus oli itelle ensimmäinen sijoituskirja jonka ostin, voin lämpimästi suositella. Vesa Puttonen - Miten sijoitan rahastoihin on myös jäänyt mieleen kiinnostavana kirjana aloittelijalle. Suosittelen aloittelevalle sijoittajalle indeksirahastoista (oman pankin tai sitten Nordnet/Seligson) koostuvaa salkkua.

Näytä koko viesti
Kilpailu: Sijoitustiedon osakehaaste -TULOKSET -

Nordea,Metso,Sampo

Näytä koko viesti