KILPAILU: Sijoitustiedon foorumin Sijoitusguru 2024 -

Ymmärsinkö oikein, että tuo 90 pelaajan diskaus tarkoittaa sitä, että näillä ei ole kaikki 3 heppaa plussalla? Eli diskattuja voisi palata peliin mukaan? Ellei, diskauksen pitäisi kai perustua väärin ilmoitettuihin hintoihin?

Näytä koko viesti
KILPAILU: Sijoitustiedon foorumin Sijoitusguru 2024 -

Efecte 7,82 €
Fortum 13,115 €
Consti 11,60 €

 

Näytä koko viesti
Apua aloittelijalle, kun oma tieto ei vielä riitä -

126 ois vahva veikkaus täältäkin ajatuksella, että esim. 5 + 6 = 55.

Näytä koko viesti
Alma Media -

M$ Officen tuotteet kuuluvat siihen joukkoon, mikä ei hyväksy tätä tapaa.

Näytä koko viesti
Alma Media -

Jos käytössä on Windowsilla varustettu tietokone, niin yleisesti käytetty näppäinyhdistelmä CTRL+V liittää tekstin sellaisenaan (tässä tapauksessa sinisenä), mutta CTRL+SHIFT+V liittää tekstin ilman muotoilua. Jotkut ohjelmat eivät tue tuota, mutta suurin osa käsittääkseni tukee.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili. Talletusraja nousi 100.000 euroon. -

Koetin syksyllä löytää tietoa, voiko OST:n voitoista vähentää AOT:n myyntitappioita, ja käsittääkseni saman tulolajin tappiot vähentyy saman tulolajin voitoista. Eli luulisin, että sun tuloutuvasta 10k:sta voi vähentää (aiemmat) tappiot esim. AOT:n osalta. Jäi vähän epäselväksi, että mitä 2022 myyntejä tarkoitit, mutta eipä sillä taida merkitystä olla.

Toki kannattaa vielä odottaa varsinaisten Tietäjien vahvistusta.

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat -

Satuin myös katsomaan "Glass Onion: A Knives Out Mysteryn" eilen, ja hyvin jaksoi viihdyttää ihan loppua lukuuottamatta. Odotukset eivät kovin korkealla olleet. Tosta leffasarjasta taitaa olla aiempikin osa, pitänee kaivaa esiin.

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar -

Huikea finaali, ja omaan makuun paras (-94 kisoista lähtien)! Samaa mieltä tuomarista, hoiti hommansa jämäkästi. Messi olikin kyllä pyttynsä ansainnut pelaten joukkueelle sekä omilla vahvuuksillaan että mennen ehkä myös hieman epämukavuusalueelleen puolustustyön osalta.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Miten tuota silmien laserleikkauksen risk-reward-suhdetta lähdet selvittämään? llmeisesti Suomesta ei juurikaan tilastoja tehdä / jaeta, maailmalta saattaa löytyä. Ja oliko niin, että Tanskassa tehdään julkisella puolella näitä, joten sieltä voi löytyä jotain tietoa. Itseäni arveluttaa tai ainakin mietityttää se, miten moni leikattu käyttää jatkossa säännöllisesti (kaiketi päivittäin) silmätippoja. Luulisin, että melko suuri osa, mutta faktaa ei tosiaan ole.

Näytä koko viesti
Tammiralli -

Nordnetin luottopuoli kiinnostaisi myös, mutta itselläni on noin 90 % Nordnetin sijoituksista osakesäästötilillä, ja pikaisesti ehtoihin tutustuneena oletan, että luotto myönnetään arvo-osuustilin sisällön mukaan. Onko jokin tapa hyödyntää OST:n sijoituksia luoton saamiseen Nordnetilta?

Näytä koko viesti