Usa Vaalit 2020 -
Aki Pyysing kirjoitti:

 

shaksuka kirjoitti:

Laita Aki niille @BetfairCS Twitterissä yksityisviestiä, niin tili on auki vartissa ja limitit nostettu. Tiedän että kuulostaa hyvin epäuskottavalta, miten ne jonkun Twitterin kautta muka avaisivat jos ei kerran mailitse onnistu. Tämä on yksi suuria elämän mysteereitä, mutta jostain maailman syystä niin se Betfairilla menee.

Huom: nimenomaan siis @BetfairCS eli se aspan puoli, ei pelkkä @Betfair.

 

Heitin lottokupongin vetämään. 

09.34: Good morning Betfair! My account has been closed... pitkä kohtelias viesti, jossa kerron halukkuudestani betsata lisää, johon tarkoitukseen tilin aukaiseminen olisi helpotus.

11.02: Hello there! For security purposes, can you please confirm the following? Favourite sports team Your date of birth -Mike M

11.02: Vähän talvisodan jälkeen sunnuntaina ja Denver Broncos.

12.03: Thanks. I do understand your point here. Unfortunately, the team works on a queue system so they might still have to pick up your latest email with all the other documents they requested in order to complete the account review. They will be contacting you as soon as this has been completed. Our apologies for any inconvenience this might have caused. -Mike M

12.04: Ok. Any guess when this asap might be? (Tähän tuskin enää koskaan tulee vastausta. Läpällä kirjoitin, vaikka teki aika paljon mieli kertoa mitä mieltä olen engalntilaisesta ruoasta ja naisista. Tosin Mike M on mitä todennäköisimmin kotoisin Intiasta ja on hyvin tottunut asiakkaiden kiukutteluun)

Tämä arpa ei voittanut. Olen lämpimänä kuin Mika Niikko, kun Pennsylvania julistettiin Bidenille. Tai se tuskin ymmärsi Pennsylvanian merkityksestä mitään, mutta presidentiksi julistamisen varmaan tajusi.

Brittibyrokratian kanssa painineena en ole tätä aiemmin edes viitsinyt yrittää. Jatkotapahtumia: Seuraavaksi ne kysyy taas kolmea viimeistä palkkakuittia ja tuoretta sähkölaskua. Tämän odotan tapahtuvan noin kahden viikon päästä. Sitten lähetän lisää materiaalia tällä kertaa englanniksi käännettynä. 

Ovat kyllä hörökorvat Brexitinsä, Boris Johnsoninsa ja Daily Mailinssa ansainneet. Hello London, koska ajattelitte toipua siirtomaiden menetyksestä?

 

 

Tähän liittyen toisenlainen kokemus:

 

Oli vanhastaan 10k exposure limiitti ja halusin sen nostettavaksi 20k:een. No chatti auki ja siitä odottelemaan henkilöä toiseen päähän. Tähän meni sen n. 30min jonka joutui pitämään ikkunaa auki. Tämän jälkeen korotus onnitui nätisti ja kaveri vielä huomautti, että kotiuttamisissa saattaa sitten olla ongelmia kun tiliä ei ole verifioitu. Kysyi haluanko lähettää paperit (henkilöllisyystodistus + utility bill). Sanoin, että teen myöhemmin. No siitä parin tunnin päästä ajattelin tämän kuitenkin hoitaa alta pois ja saman 30min odottelun jälkeen jälleen ihminen chatissä ja tämän jälkeen dokumenttien lataaminen samasta chat-ikkunasta ja n. 15min paperit hyväksyttynä. 

 

Tiedä sitten johtuuko isommat ongelmat isommista rahasummista... Itsellä kiinni tuo 20k Bideessä.

Näytä koko viesti