Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Johannes Ankelo kirjoitti:

Sellanen kutina, ettei 10k tasoja enää nähdä ellei sitten mennä nollaan. Sen verran mennee bitcoineja kylmään säilöön että tälle nousulle löytyy vahvoja perusteita ja vakaa pohja. 2017 oli melkosta spekulaatiota ja ICO-huminaa, nyt puhutaan enemmän reserve currency statuksesta ja instikat alkaa olla pelissä mukana. 

FOMO ei tosiaan ole vielä edes alkanut millään lailla.

Onko hra kolumnisti kääntänyt kelkkansa kryptojen suhteen jossain vaiheesa? Muistelen, että ekat kirjoitukset tuomitsivat bitcoinin ym. olevan uskoon perustuvaa hömppää. Mikä oma kryptopaino on nykyään ja onko muutakin kuin BTC:a?

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Onko Nordnetin käyttämä valuutanvaihtokurssi EUR->USD käyttökelpoinen, vai kannattaako rahat vaihdella jo ennen Nordnettiin siirtoa Nordeassa eurotililtä taalatilille ja sitten Nordnettiin? Pitää siis ottaa huomioon jos tuosta viimeiseksi mainitusta siirrosta aiheutuu jotain kulua.

Näytä koko viesti
Norwegian Bank vai joku toinen varma sijoitus? -

Kiitoksia, taidetaan avata tuo Instabankin tili kun nopee homma sekin ja pikkusen paremmalla korolla.

Näytä koko viesti
Finda -

Nyt yllä mainitut Findat ovat siirtyneet kuolinpesälle, joka haluaa myydä ne. Viimeisin postiluukkuun tullut tarjous oli 36e/kpl. Ajattelin ostaa ne samaan hintaan pois pyörimästä. Voisko joku neuvoa miten tuo listaamattomien omistuksen siirto tapahtuu, kun kuolinpesän hoitajallakaan ei ollut tietoa. Joku valtakirja pitää tehdä jne.?

Näytä koko viesti
Myyntitappion vähentäminen (case Talvivaara) -

Varmistetaan vielä täältä, eli Talvivaaran tappioita voi vähentää vasta ensi vuoden veroilmoituksessa kö?

Näytä koko viesti
Finda -

Sukulainen saanut ostotarjouksen noin 100 Findan osakkeestaan 30e/kpl hintaan. Aikoi jo myydä, mutta kysyi sitten minun mielipidettä.Ihan outo oli koko kioski. Mitäs mieltä muut, minkä arvoisina ne näette tällä hetkellä?

Näytä koko viesti
Mayweather vs Mcgregor -

Joko tuo matsi jostain löytyis? Uskalsiko kukaan laittaa betsiä sisään alussa kun kerroin kävi yli 1.40?

edit: löytyy

Näytä koko viesti
Biotie -

hömm, itellä näköjään  biotietä kans jonku verran ja nyt näyttää nettipankissa -100%. Mitä sen kans olis pitänyt tehdä silloin kun ostotarjous tuli?

Näytä koko viesti
Sijoitusasunto ensiasunnoksi -

Jatketaan tässä ketjussa vaikkei enää liity otsikkoon. Ostin mainitun kämpän käteisellä ja mietin jo ensi talven vuokrauskuviota. Tähän kämppään on muut rempat tehty juuri mutta keittiö on yli kymmenen vuotta vanha, eikä oikein linjassa muiden pintojen lookin kanssa. Keittiöremontti edessä siis, about 10k ajattelin siihen sijoittaa. 

Kannattaako minun hommata talveksi vuokralaiset (noin 6kk), tehdä remontti sen jälkeen että saan jotain verovähennyksiä tehtyä? Vai pitääkö vuokrauksen jatkua, ja kuinka pitkään, tuon rempan jälkeen että jotain vähennyksiä saa? Yritin jo googlailla mutta haluaisin varmistua miten tuo homma menee. Jos joku jaksaa laskea mitä voin vähennellä näillä spekseillä, tai heittää linkin johonkin missä asia on rautalangasta väännetty, niin olen kovin kiitollinen :)

vuokra: 1000e

vastike: 260e

vuokra-aika: 6kk-10kk

 

Näytä koko viesti
Sijoitusasunto ensiasunnoksi -

Hmm, mahtaako löytyä ennakkotapausta siitä kuinka verottaja tämän tulkitsee? Suunnitelmissa pitää 1/4 huoneistosta omien tavaroiden varastona vuokrauksen ajan.

Näytä koko viesti