Loma-asunto (mökki) sijoituksena -

Ei aivan ketjun otsikon mukainen kysymys, mutta läheltä hipoo.

Kuinka poistot jos kiinteistö hankittu 15 vuotta sitten, ja ollut asuntona koko sen ajan yhtäjaksoisesti. Hankintahinta vaikka 200 ke ja nykymarkkinahinta 50 ke. Vuokrataso alueella niin matala, että kulujen ja poistojen jälkeen tappiota, laskennallista osin kun poistot.

Vähennetäänkö muista po tuloista? Voisi olla houkutteleva pahoilla muuttotappioalueilla. Ja mikä voisi olla käypä vuokra, kun kysyntä lähes nollassa.

 

Näytä koko viesti
Tokmanni -

Nousee indeksiin kuitenkin? Tulisiko siitä tukea kurssille vähäksi aikaa.

Näytä koko viesti
Stockmann (Lindex) -

Olisiko mitenkään mahdollista että tahot jotka konversio osakkeita saavat, olisivat niitä jo jostain lainanneet ja myyneet jo etukäteen? Palauttavat sitten kun saavat ne.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Muutama vuosi sitten kävin laseroitavana, oli se missä tehdään se läppä, jonka alta operoidaan.Lasik tai femtolasik en varmaksi muista. Joskus vähän kuivasilmäisyyden tunnetta, ei edes kuukausittain, mutta voi olla myös ihan väsymyksestä johtuvaa.Tippoja en käyttänyt kuin alkuun jonkin viikon.

Olen ollut erittäin tyytyväinen että pitkän pohdinnan jälkeen uskalsin mennä. 

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Asuntosijoituskohde Rovaniemellä, pitkät 20 vuoden vuokrasopimukset, onko kukaan tutustunut? - sijoittaja.fi/sijoittajan-tori/sijoittajalle-vakaata-tuottoa-tulevaisuuteen/

Näytä koko viesti