Olet täällä

Nordea - 21.7.2020 03.06

Piti kirjoittaa pitkästi Nordean arvostustasosta, mutten jaksanut. Ihmettelen vain miksi P/B on vieläkin alle 1. Ei ole ollut ollenkaan tappiollinen viime vuosina.

Täytyy ostaa taas, kun laskee. Q320 on varmasti parempi kuin Q220.

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.6.2020 11.36

Myönnän olevani "one trick pony", mutta suotuisan (mieto ilmaisusmiley) kurssikehtyksen johdosta jankutan vielä kerran. Aspiren free float on niukka. Neljä suurinta omistajaa ja CEO myynee vain kaiken kerrallaan..., joten jos ostopuolella on taho, joka ostaa vielä mahdollisesti 1,7Mkpl niin pitäisin tiukasti osakkeet hallussani.... jos en olisi IDIOOTTI, joka kevensi noin 5%  hintaan noin 24 SEK.

 

Se oli perjantaina, siis esihistoriallisen kauan sitten ....laugh

Red eye base case 39Kr . On tullut joitakin soppareita viime aikoina ennen tätä "Kultaista Joutsenta" Nyt jos saataisiin vielä se onnistunut yritysosto niin... se voisi olla 777 Jackpot eli vaikka 77 Kr  (tiedän että bull  case on 60Kr (?) )

Koko kesä täytyy istua käsien päällä ja odotella että josko tipahtaisi, jotta voisi nuolaista..

Näytä koko viesti
Aspire Global - 30.5.2020 10.37

Tyyne kirjoitti:

 

PikkuPro kirjoitti:

 

ItiksenKiekko kirjoitti:

 

 Voisiko joku hieman siteerata niin ainakin minä olisin kiitollinen.

 

 

Joo ja voisiko joku samalla hieman kääntää härmälle.

 

 

Kaikkien rakastaman anaalin haastattelu. Perfect. Eipä mitään uutta. Tavoitehinnan nousu selittyy arviota paremmalla kehityksellä. Taantuma/lama ei ole hyvä asia myöskään uhkapeleille. Isoin riski on regulaatio. Anaalin mielestä markkinan pitää nähdä 1-2 hyvää rapsaa lisää, jotta luottamus palautuu. Ja joku kiva yrityskauppa tai iso uusi asiakas saisi kurssin lentoon.

 

Suuri kiitos tästä erittäin helposti ymmärrettävästä referoinnista.smiley

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 04.29

Onhan se selvää että koronan aiheuttama ääripositiivinen piikki on ohimenevä, mutta sen tietää Aspiren johtajat ja kaikki muut, sillä markkinat ovat tehokk... ??wink

Toivon, että syntyy hätäistä voittojen kotiutusta (tai on jo syntynyt) (koska korona -eftekti loppuu), hinta pysyy matalalla ja sitten joku hyvä uutinen nostaa aivan uudelle tasolle..

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 02.50

Ymmärrän kyllä, tämä täytyy siis tulkita niin, että Aspire on houkuttelevampi sijoitus kuin ne, joilla on nettipokeria... smiley olen iloinen

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 02.19

BradPitt kirjoitti:

Itselle isona ajurina Aspiren ostolle maaliskuussa toimi itse havaitsema pelaajamäärien äkillinen nousu pokeripeleissä maaliskuussa lockdownien alkaessa. Nyt tuntuu että viime aikoina pelit ovat hiljentyneet todella paljon.  

Minkälaisen pokerin pelaajamäärät ovat nousseet? onlinepokeri? Tietääkseni Aspirella ei ole online-pokerituotetta... Eihän pokeri- taitopelin pelaajat slotteja ....? 

 

Minulle isona ajurina Aspiren ostoon toimi se, että pandemia-eftektien alle peittyvä firman erinomainen pitkän tähtäimen kehitys jää riittävän monelta huomaamatta. Omistin toki jo viime vuonna.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 15.5.2020 10.36

Ok. Tokihan pidemmällä tähtäimellä koko ala hyötyy. Urheiluvedonlyönnissä kate, tosin lienee pienempi kuin casinotuotteissa.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 12 - Jukka Lepikkö - 15.5.2020 10.19

yes  Aina ollut ehdottoman hienoa asiaa ja viihdettä... ja kuvauspaikastakin on ainoastaan positiivisia kokemuksiawink.. Tämäkin on suurelta osin Sijoitustiedon ansiota. Kiitos Sijoitustieto!

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 12 - Jukka Lepikkö - 15.5.2020 09.36

Mahtaisiko olla mahdollista että Sijoitustieto -Teerenpelit jatkuisi etäjaksolla joskus lähitulevaisuudessa? Luulen, että kysyntää riittäisi... 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 15.5.2020 09.02

Remy Extra kirjoitti:

Aspire Global-ketju #458 (PikkuPro)

"Tähän tukeen en henk. koht. usko Aspiren kohdalla. Siinä kun YK:n avaaminen aloittaa vedonlyöntiä niin samalla toki syömähammas kuluu eli lockdownit muutenkin hyytyy. Se vedonlyönnin osuus oli edelleen 5% eli jos 5% siivu hyötyy ja 95% siivua haittaa niin en nää valueta muutoksissa." 

--------

Minun mielestäni kaikki likenne sivustoille on hyödyksi. Urheiluvedonlyönin aukeaminen voi myös edesauttaa uusien B2B-asiakkaiden ilmaantumista.

Lisäksi ottelut saatetaan pelata vielä tyhjille katsomoille, jolloin otteluun ei pääse kuluttamaan.. "Hodari&olut-combo-rahat laitettaneen siis puoliajalla slottiin samalla kun  toisella kädellä kurkotetaan jääkaapille juodaksemme .... olutta. cheekywink

Näytä koko viesti