Olet täällä

Aspire Global - 3.2.2020 06.47

Jos osari olisi surkea, niin eikö negari olisi jo tullut? Toisaalta vaikka osake vaikuttaa tosi houkuttelevalta, täytyisi saada, joku varmuus siitä, että sakot ja mätkyt sekä virukset(!) ovat kertaluontoisia harvinaisia tapahtumia, eivätkä jatkuvasti toistuvia. Koska itsekin olen ahne, tätä on jo aika paljon ja niin kuin olen useasti jankuttanut niin tarjonta on vähäistä. B2B ratkaisee ja siinä asema lienee hyvä ja kasvu jatkuu rajuna. Ellei rahapelejä kielletä kokonaan indecision .

Näytä koko viesti
Aspire Global - 6.11.2019 08.11

Minäkin ihmettelen Aspiren tilannetta lyhyesti: tulos tosi hyvä,kasvu melko varmaa ja arvostus alhaalla.

66,6 prosenttia osakkeista ei liene kovin pian myynnissä (neljä suurinta ja CEO Maimon)

Jäljelle jää vain noin 15,3 M osaketta. Jos ja kun kasvu jatkuu nousu on rajua.

(olen tosin tehnyt osakemarkkinoilla kaiken ihan väärin viime aikoina, joten en ole mikään guru) 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.9.2019 11.43

RaimoRaitis kirjoitti:
Remy Extra kirjoitti:

Mitä mieltä itse olet Aspiresta juuri nyt? Omasta mielestäni markkina edelleen aliarvostaa B2B:n kehitystä ja ylipainottaa B2C:tä. Osake tuntuu kovin edulliselta @ 33,00SEK

Halvaltahan tämä omastakin mielestä tuntuu juurikin mainitsemistasi syistä. Jopa niin halvalta että tekisi mieli tankata lisää jo valmiiksi pullottaviin housuihin, mutta koska syvällisempi ymmärrys pelialasta puuttuu niin pitänyt vielä jarrua pohjassa. Joka tapauksessa mukava kuulla että en ole halpuuskutinoideni kanssa yksin.  

 

Aivan sama tilanne minulla .smiley Uskon myös, että Aspiren johto on hyvä osakkeenomistajan kannalta pitkälläkin tähtäimellä, kaikesta huolimatta. Tästä juurikin olisi tosin hyödyllistä ja mukavaa kuulla muiden näkemyksiä...wink

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.9.2019 10.41

Keskusteluketju on usean sivun pituinen. Aki on yleensä kertonut mielipiteensä ja kertonut ostaneensa tai keventäneensä.. 

Mitä mieltä itse olet Aspiresta juuri nyt? Omasta mielestäni markkina edelleen aliarvostaa B2B:n kehitystä ja ylipainottaa B2C:tä. Osake tuntuu kovin edulliselta @ 33,00SEK

Näytä koko viesti
Aspire Global - 4.9.2019 09.56

RaimoRaitis kirjoitti:

Akin kommentit/näkemykset viime aikojen kurssiliikkeisiin kiinnostais. Vieläkö voi hyvillä mielin laskea keskihintaa vai onko tullut ilmoille jotain perustavaa laatua oleva mätää, muutakin kuin nuo yhden viestin ihmeiden manailut?

En todellakaan kuulu Akin lähipiirin, mutta minusta on ikävää että monet olettavat Akin jakavan informaatiota ihan vain muiden hyödyksi. Kysessä on kuitenkin suhteellisen pienivaihtoinen pienikokoinen firma, jossa Akilla  oletettavasti on merkittävä positio.

(Oma merkittävä Aspire G. positio on selvästi tappiolla....)

Ainakin Redeye.se analyysi on ihan hyvä eikä maksa lukijalle mitään...

Näytä koko viesti
Nordea - 30.7.2019 08.53

Hermostuttaa jo pahasti, toivottavasti ollaan jo "ylilyöntivaiheessa" eikä "laskuputken alussa" Selvästi voitollinen firmakin vielä.. Mutta kyllä varmaan Sammon osariin asti (7.8.) pitää kärsiä. Tai sitten tulee niin paha lama että kaikki menee... Mutta sitten kyllä menee paljon muutakin Nordea... eikä Nordea mene ensimmäisenä..

Rahat  ostoihin loppuivat jo tasolla @5,891 sad

 

 

Näytä koko viesti
Nordea - 18.7.2019 10.51

Juuri nyt tuntuu siltä, että Nordean osinkoa tärkeämpää olisi omien osakkeiden osto... 

OPO 7,69 EUR/osake 

ROE 9,1%

osakkeen hinta 6,192 

 

Kunhan saataisiin Sampo Oyj mukaan ideaan..

vaan eipä taida tapahtua.. laitetaanpa vaikka regulaation syyksi...

 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 10.6.2019 08.49

Ovaro jatkaa jälleen omien osakkeiden ostoa 40000 kappaleen verran. Yhtiön johdolla näyttää ainakin uskoa riittävän tulevaisuuteen...

Sijoitustiedon seuraaminen on kyllä taloudellisesti varsin kannattavaa. Onneksi kaikki eivät tee samoin...wink

Näytä koko viesti
Aspire Global - 17.4.2019 05.19

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Toki 9.5. osarissa ollaan jännän äärellä. Briteissäkin joku vero nousi, enkä nyt jaksanut ostokiimassani tarkistaa, milloin sen vaikutus täysimääräisenä alkaa/alkoi purra.

 

Aspiren sivujen mukaan Q1 vasta 13.05.2019 Olen minäkin ostellut myydyt takaisin, liian aikaisin, kuinkas muuten. Silti, muun muassa Akin ansiosta, olen ryhtynyt myymään edes joskus.

Näytä koko viesti
Dovre - 11.3.2019 10.48

Päivittäisestä seurannasta huolimatta en ole pitkiin aikoihin kirjoitellut tänne. Nyt tulin kuitenkin sanomaan, että osallistun kokouseen tukeakseni Dovren nykysen hallituksen esitystä. Osakkeita hallussa hieman yli satatuhatta kappaletta. Mielestäni firma etenee hitaasti, mutta oikeaan suuntaan. Nykyinen johto on luultavasti entistä johtoa motivoituneempi luomaan lisäarvoa yhtiölle.

 

 

Näytä koko viesti